Bi arkadasin dedigi gibi donanim secenekleri arasindaki fiyat farklari cok abartili geliyor. 2.13 Gghz olan en pahali versiyonu normal cpu'nun overclocked versiyonu. Ayni cpu'nun overclocked versiyonuna o kadar para farki vermek cok absurd bir durum.
Ikincisi Subat'ta windows vista piyasaya cikiyor. Yurtdisindaysaniz sorun degil, free upgrade secenegi sunmuslar. Ama ayni avantajdan Turkiye'de yararlanabilir misiniz bilmiyorum.
Ucuncusu de Mayis'ta da Intel motherboard chipsetini degistirecegini acikladi. Eger bu aleti alacak kadar paraniz varsa 5 ay daha sabretmekte yarar var. Ya da baska bir anlamda yeni chipsetin cikmasi, Dell'in su anki xps stoklarini eritmek icin yapacagi yeni kampanyalar demek. Bu aleti en az 300-400 dolar daha assagiya bulabilme olasiliginiz yuksek.
Sn. forum üyeleri ve değerli arkadaşlar;
Özellikle Oyun ve tasarım konusunda profesyonel ürün arayışında olan kullanıcılar için yeni getirmeyi planladığımız 17" notebook modellerinin ilginizi çekebileceğinizi düşünüyorum. İncelerseniz ve görüşlerinizi yazarsanız seviniriz.http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=UPM4
17" UWSXGA+ 1900 X 1200 Parlak Ekran, 512 MB DDR-3 7950GTX Ekran kartı, 4 GB DDR-2 667 Mhz Bellek, ( 2 x 2 GB ) 200 GB 7200 RPM Disk ( 2 x 100 GB 7200 RPM ) SRS -Surround Ses sistemi 7.1 Kanal ses çıkışı 7.1 Card Reader Dahili Camera + Bluetooth + Mikrofon
Size fikir verebilmesi ve daha sağlıklı karşılaştırma yapabilmeniz için MONSTER T76M5701 ile aynı özelliklerde DELL XPS M1710 ile oluşturabileceğiniz bir konfügiratörün linkini aşağıya ekledim. Ürünün Amerika teslim fiyatı 6700 $ !!!! ve üzerinde 2. disk olarak takılı olan 100 GB 7200 RPM Disk yok !!! 2. Diskde eklendiğinde Amerika teslim fiyatı sanırım 7000 $ civarında olacaktır.
Bizim duyurusunu yaptığımız ürünün 15 AY Taksitli fiyatı 4500 $' dır ve nakit ödemede % 5 ek indirim yapılmaktadır... ( Kasım ayı sonuna kadar verilen siparişlere + %2 indirim yapılacaktır ! )
Şahsen hiçbir notebook un PC nin verdiği oyun tadını vereceğine inanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: codexboy
wolf hatırladığım kadarı ile sen bu cihazı satıyordun? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
bu laptop çok özel bir laptop dell le bir alakası yok trkiyedeki firmalar getirtmiyor
kesinlikle 4000 $ ı hak ediyor ama 8 ay beklersen 2500-2750 ye kadar düşer
evet wolf satiyordu fakat satildimi bilmiyorum? Ayrica bende bunun M170 serisini satiyorum.düşünürsen imzamdaki linkten bakabilirsin.
TuVNeRa arkadaşim yaris oyunlari icin bir gamepad ve Half life gibi oyunlar icin bir mouse alirsan masaüstünün verdiği keyfi cok rahat alabilirsin..İstediğin yerde oyun oynama artisida cabasi
harika bir notebook..
Tasarımı biraz abartı gibi geldi bana.Ama özellikleri süper.
quote:
Orjinalden alıntı: farukkarakaya
BUNU ALABİLMEK İÇİN BÖBREĞİMİ BİLE SATARIM
cidden kitlendim bişi diemiorum
yahu bu ne yaaa kalas gibi kasa yuhh bi ton para verip alacağın alete bak bırak sen bu işi dell en iyisi!
quote:
Orjinalden alıntı: m1c9i7l7
yahu bu ne yaaa kalas gibi kasa yuhh bi ton para verip alacağın alete bak bırak sen bu işi dell en iyisi!
Yaptigin yoruma bak bilader, kedi uzanamadigi cigere mundar dermis...
Ya beyler o kadar da abartmayın.64 MB'lık Geforce'lar çıktığında da ağzımız açık kalıyodu.Ne oldu ? Şİmdi adlarını söylesen seni döverler. BUndan daha iyiside çıkacaktır birkaç ay içerisinde.Hatta vardır bile.Eminim bunun 10 katı özellikte laptoplar vardır.Fakat piyasaya sürmüyorlar.Neden mi ? Öncelikle bunları satacaklar .Kar sağlayacaklar.Ondan sonra diğerlerini piyasaya sürecekler.Tıpkı Flash bellekler gibi.1 GB ile 2 GB'ın üretiminde , maliyet arasında bir fark yoktur.En fazla 1 lira falandır.Fakat adam önce 1 GB sürüyo piyasaya.ONlar bitince 2 gbları sürüyor.İkisini aynı anda sürse piyasaya sen alır mısın 1 gb lığı , 2 gtblık dururken ? anmazsın elbet.HAtta şu an pentium 10 bile vardır.Fakat adamlar core 2 , bilmemne x60 deyip piyasayı önce bunlarla oyalıyolar.Aynı olay cep telefonları içinde geçerli.Elektronik cihazlarda durum hep böyledir.
Ben oyun için masa üstü bilgisayarı tercih ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Orgeneral_
Ben oyun için masa üstü bilgisayarı tercih ederim.
o oyle de, ikide bir yer degistiren biriysen boyle bir alet cok isine yarar. tabi sabit bir yerde yasayan insan bu durumu anlayamaz :(
Bence tasarım kusursuz olmuş ama fiyatı aşırı pahalı .Galiba bu yüzden TR'ye gelmiyo
Ben bahsettiğiniz Dell XPS M 1710 Oyun Laptobu ve aynı özelliklerde Toshiba olanından size temin edebilirim, Usa den getirtiyorum en kısa sürede ürünler elimde olacak, ben 2000 ytl ye satıyorum, ilgilenen olursa benimle şu email adresinden irtibat kurabilirler, ulaşım kargo ile yada elden olabilir, İzmir de ikamet ediyorum.