Şimdi Ara

OYUN İÇİN İPOD 5 Mİ GALAXY S3 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alcağım cihazın diğer özellikleri fotoğraf video vb. özellikleriyle ilgilenmiyorum ben oyun için alcağım cihazı oyun oynatma akıcılığı ve storunde ki oyun çeşitliliği , dokunmatik hassaslığı olarak değerlendirir misiniz? saolun...

• iPod 5, çünkü s3 her oyunda sorunsuz akıcı performans vermeyebilir, iPod 5'in değil kasma, fps düşmesi gibi bir problemi dahi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle ipod 5 derim kıyaslanamayacak kadar fark var
  • Performans olarak bakarsak, S3 ile 4S karşılaştırmalarını izle veya oku derim.
    Çünkü Geekbench'te 4S ile iPod 5 aynı puanı alıyor. İşlemcileri filan da aynı.
  • İpod 5 tabii ki. iPod 5 s3'u silip atar.

• Bence de ipod 5 bence sarji daha cok gider oyun oynarken. Cok farkli kategorilerde iki cihazi kiyaslamissiniz ama kesinlikle ipod 5 derim.

• Gercek suki Galaxy s3 daha iyi,Ben 4S kullanicisiyim bizzat biliyorum.Zaten teknik degerlerdende anlasiliyor.iPhone 4S 14.4 Gflops iken S3 15.5 gflops dur.Ayrica millet fps dusmesi dahi falan olmaz demis ama malesef var.Mc4,Vice City,Rr3 gibi oyunlari sorunsuz akici oynatmiyor.S3'de sorunsuz oynatiyor.Oyun cesitliligi ve Dokunma hassasiyetinde ise ipod ondedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 10 Mayıs 2013; 19:56:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Appstorda ipod önde lakin donanım olarak s3 hertürlü kazanan olur ipod 5 de 4s çipi kullanılıyor 2 çekirdek işlemci 512mb ram s3 teyse 1gb ram 4 çekirdek işlemci var millet nasıl donanım olarak daha iyi diyosa ipoda...
    s3 ün ekran çözünürlüğü vede bataryasıda daha iyi + olarak hafıza kartı takılıyor telefon özelliği de var ucuz olsun diyosan ipod hertürlü götürür ama s3 te iyi bir telefondur oyun oynatır ben sadece nova adlı oyunda kastığına şayit oldum
  • Sanırım iPod 5 'le iPhone'in teknik özellikleri benzer sanılıyor.
    iPod 5 'in özdeşi iPhone 4s'dir.
    S3 oyun oynatma olarak bir tık daha üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

Appstorda ipod önde lakin donanım olarak s3 hertürlü kazanan olur ipod 5 de 4s çipi kullanılıyor 2 çekirdek işlemci 512mb ram s3 teyse 1gb ram 4 çekirdek işlemci var millet nasıl donanım olarak daha iyi diyosa ipoda...
    s3 ün ekran çözünürlüğü vede bataryasıda daha iyi + olarak hafıza kartı takılıyor telefon özelliği de var ucuz olsun diyosan ipod hertürlü götürür ama s3 te iyi bir telefondur oyun oynatır ben sadece nova adlı oyunda kastığına şayit oldum

sacmalamanin dibine vurmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Appstorda ipod önde lakin donanım olarak s3 hertürlü kazanan olur ipod 5 de 4s çipi kullanılıyor 2 çekirdek işlemci 512mb ram s3 teyse 1gb ram 4 çekirdek işlemci var millet nasıl donanım olarak daha iyi diyosa ipoda...

+ olarak
    s3 rr3 de kare atlıyor(arkadaşımın telefonu)

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

quote:

+ olarak
    s3 rr3 de kare atlıyor(arkadaşımın telefonu)

Xanthin e gore o oyunda s3 lcln uyumsuzluk varmis hatta gelistiricilere mesaj atmis

• IPod 5 ve S3 ile yan yana aynı oyunları açtık. IPod'un optimizasyonu iyi olduğu için daha akıcı oynandı. Örneğin Real Racing 3 oyunu S3'te kare atlamalara neden oldu. Bunun nedenleri ; işletim sistemi ile donanımın uyumu, ram kullanımı, optimizasyon, IPod'un çözünürlüğünün daha düşük olmasıdır(Jelatini de çıkartınca Retina ekran ile harikalar yaratıyor).
  • 2 cihaz, alanları çok farklı olsa da oyun oynatabiliyor kısacası.

iPod Touch'ın artısı muhteşem bir uygulama mağazasına sahip olmasıdır. Fiyatı S3'e göre daha uygundur. Cihaz özelliklerine çok takılmayın çünkü iOS gibi bir işletim sistemi var. Sorunsuz kullanım için ideal. Kullanımı kolay.

S3 ise büyük çıkış yapan bir telefon ve bence Samsung'un dönüm noktası. Artıları ise büyük ekran ve sim kart yuvası. Bir de artırılabilir hafıza var tabii. Yani iPod alırsanız yanınızda 2 cihaz taşımanız gerekecek ama S3 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Zamanında iPod Touch kullanıyordum ve telefonla birlikte ikisini de taşımak belli bir zamandan sonra idare edilemeyecek boyuta geliyor.
  • Neyi saçmalamışım?
  • Oyun için ios
    ios içinde oyun için
    1.ipad
    2. ipod
    3.iphone
  • Hem iPod 5 hem de iPhone 5'im var. Bundan önce de htc one x kullandım. Ve iPodun şarj olayı çok önemli hakikaten çok gidiyor. Oyun, kullanım açısından kesinlikle Apple'dan şaşma. Android nedir yahu. Google market yaptılar, yine kurtarmadı. Cacık.
  • Satılık 1aylık ipod5 700 lira vatandan alınma

• quote:

quote:

+1

• quote:

ipod'taki kullanılabilir ram ile android'tekinin farkını öğren sonra gel yorum yap 1gb ram olsa kaç yazar android sömürüyor rami

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.