Şimdi Ara

OYUN İÇİN İPOD 5 Mİ GALAXY S3 MÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: RubyC+

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir MP3 ile Telefonu karşılaştıracak kadar aklınızımı yitirdiniz arkadaşlar lütfen ya ne saçmalıyorsunuz tabiiki S3

Pazardaki 10 liralik mp3lerle karistirdin galiba

Kardeşim sen gidip nasıl İPOD ile Samsung'un amiral gemisini kıyaslarsın akıl mantık alıyormu söyle ?

Oyun konusunda ipod ezer gecer :) hersey cekirdek filan degil. Zaten donanimida 4s donanimi. Gpusu mali-400 den iyi. Yani s3 gpusundan iyi. Tabi birde ios olunca tadindan yenmiyor.

O zaman 4S alıcak kardeşim İPOD ile S3'ün aynı cümlede kullanılması bile çok saçma . S3'mü 4S'mi deseler bende 4S derim .

Yalniz arkadasin karsilastirdigi 2 cihaz var ve tek bir karsilastirma unsuru koymus. OYUN İCİN demis. Bizde bu nedenle ipod 5 oneriyoruz. S3 e gore o konuda daha onde cunku.

Bu arada performansta İpod 5 geçiyormuş 4S'i

• iPod 5 al, kasma hiç.
  • tabii ki iphone 5. Oyunun sistemine özelleştirildiği bi platformu almak en mantıklısı
  • iPhone 5S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne s3 ne ipod al en iyisi ipad daha rahat oynarsin oyununu

• dediğimi yanlış anlamışsın ben s3 donanımı çok daha iyi yazılımıysa gelişiyor bu nedenle potansiyeli daha fazla diyorum oyun içinde en önemli olan donanımdır çünkü telefona overclock yapcak halimiz yok ipod alırsan rahat rahat oynarsın suandaki her şeyi ama kıyasla daha düşük çözünürlükte...s3 üm yok ama bendeki note 2 de aynı gpu olmasına rağmen kasma yaşamıyorum andrid 4.1.2 ile vede şuanda 4.2 4.3 ler çıkacağı kesin bunlar çıkınca eminimki o tuhaf problemler kasmalar zımbırtılar geçecek vede daha geniş ekranda rahat rahat oynayacak arkadaş bi cihaz alıcaksan geleceğide düşünmen lazım diye diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Ne s3 ne ipod al en iyisi ipad daha rahat oynarsin oyununu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.