Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Hafta ( 16 Kasım) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
27.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BSC ve DH fanboyları başmış burayı, sitelerin de fanboyları var ya artık, hayır olsun sonumuz. Bu işler böyle, güzel eleştiri yapan da çıkacak, kötü eleştiri yapan da çıkacak. Bu işi yapan veya yapacak kişiler bunu zaten bilmeli, bilmiyorlarsa da böyle kötü eleştiriler geldikten sonra yıkmasınlar ortalığı. Herkesi tatmin edemezsiniz bu dünyada.
  • 2 koymayı unutmuşum.2010 a ertelendi diye söylentiler var ortalıkta?

    quote:

    Orijinalden alıntı: sonsuzuncu


    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemliboy

    Emeğinize sağlık arkadaşlar.Güzel bir çalışma olmuş.Fakat Assaassin's Creed ertelenmedi mi


    assassin creed baya zaman oldu çıkalı. bu bahsedilen assassin creed 2.
  • Tanıtımlar Video Falan Güzelde Tanıtımı Yapan Arkadaş Gücenmesin ama Telaffuzu Cidden Çok Kötü Modern Varfayır aseysins krid kıreytos (doritos gibi :) rezident iyvıl darksayd kıroniklıs :) gibi Telaffuzları ile Şimdiden Gönlümde Taht Kurdu
  • Kıreytos'un nesini beğenmedim onu anlamadım. Doğrusu da o zaten. Resident evil'ı da doğru telaffuz etti.
    bilmediğin halde sen nasıl eleştiriyorsun.
  • Yapılan bir işi eleştirmek o işin daima daha ileriye gitmesini sağlar. Önemli olan eleştirinin nasıl yapılacağı ve dozunun ne denli olacağıdır.

    + olarak bir şeyi eleştirmek o şey hakkında kötü yorumda bulumak gibi bir anlam ifade etmez. Eleştiri ikiye ayrılır. İyi eleştiri ve kötü eleştiri.


    Konu içerisinde tartışılan video buraya koyuluyorsa "her türlü eleştiriye açık demektir." Ancak yapılan işin devamının gelmesi isteniyorsa yapılan eleştirinin dozunu ayarlamak çok önemli. İyi bir eleştiri yaparken bile bu doz önemli ki işi yapan şımarmadan işini layıkıyla yapmaya özen göstersin
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Eleştirilerinize ve övgülerinize çok fazla ihtiyacımız var. Eleştiriden korkan ya da kaçan bir yapımız olsa zaten bunları Donanimhaber gibi Türkiye'nin her yerinden kullanıcılara ev sahipliği yapmış bir forumda, yoruma açık şekilde paylaşmazdık. Eksiklerin bizlerde farkındayız ama yenilik peşinde koşma hevesimiz ve Türk oyun sektörüne yep yeni bir soluk getirme amacımız, bu eksikleri giderme yolunda en önemli silahımız. Sizlerden bizi mümkün olduğunca eleştirmenizi ama eleştirirken can acıtacak, alay edecek ya da kasıtlı bir şekilde saldırgan bir tutum içersine girecek yorumları yazmamanızı bekliyoruz. Yazılan her güzel yorum yüz güldürürken, yapılan doğru eleştiriler ise farklı eksikleri kapatma konusunda önemli bir destekçimiz oluyor.


    Talha'nın ilk videosu bir sonrakiler için güzel bir basamak olacaktır. Yakında daha nice farklı konsept ve içeriklerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

    Hepinize iyi forumlar ve oyunlar,

    Erdinç İyikul




  • @ l3bron

    Şuanda tartışılan şey teleaffuz değil, videoda belli oluyor; ha, telaffuza gelirsek, anlaşılıyor sonuçta?

    Oyun olayına gelecek olursak, şu PS3 PC'yi kötü etkiliyor. Hele bazı oyunlar PC'ye çıkmıyor ya, ona sinir oluorum. Brütal Legend'ı o kadar merak ettim, ne Wii'de, ne de PC'de çıktı. Ben onu da göremedim.

    God of War malum zaten. Allahtan Assassin's Creed ve COD PC'ye çıkıyor da sıkılmayacağız.

    O değil de, harbiden Max Payne işi ne oldu?
  • Arkadaşlar bu crysis2 ne zamana gelecek :D
  • Telaffuz konusunda biraz daha çaba göstermek lazım sanki : spar maryo, rezident evil kıronikles , modern varfare :D eğlenceli video için teşekkürler.
  • Sevgili Tahir Arkadaşım Crysis 2 sürümde warheas diye biz 3 ü bekliyoruz sen ikiyi bekleye dur :D



    arkadaşlar video güzel olmuş emeginize sayglık bu arada donanım haber sd larında genc arkadaşlara örnek olması güzel bir davranış arkadaş mesut cevik gibi anlatamaya bilir.

    zaman içerisinde oda proffessional olan arkadaşlar birisi olur.
  • Değerli BSC kadrosu;

    İyi eleştiri kötü eleştiri konusuna o kadar yoğunlaştık ki şu yaptığınız inceleme konseptini bile düzgünce tebrik edemedik.

    Kendi adıma, trgamer ve merlininkazanı gibi kült olmuş ve bunun arkasına sığınarak "oyun sitesi" kimliğinde hiçbir yenilik getirmeyen sadece düz yazı mantığında ilerleyen bir alanda sizin yaptığınız oyun incelemeleri ve sanal stüdyo ortamında haber sunulmaları gerçekten takdire şayan bir şey. Kaldı ki daha farklı projelerinizin de olduğunu söylemektesiniz.


    Yolunuz açık olsun
  • Çok güzel olmuş çok beğendim...
    Ana dilimiz ingilizce olmadığından kimsenin eleştirmeye hakkı yok bu konuda,sonuç olarak dediği oyunu anlamak önemli. Anladıysanız sorun yok demektir.
  • Yeni yüzler yeni sesler güzel oluyor bsc durmak yok gelişmeye devam
  • cok hos olmus surekli takip edilesi fakat ingilizce telaffuza biraz dikkat etmeniz gerekiyor vidyo da telaffuz sorunlari yuzunden bi turlu konsantre olamadim desem yeridir. ''sonucta anlasiliyor'' ya da ''ana dilimiz degil'' gibi argumanlar sunan kisilere sunu soylemek isterim kimse kimseye zorla dil ogretmiyor ya da otur ingilizce gerektiren islere burnunu sok demiyor. kalkip dil gerektiren bir ise el atiliyorsa en azindan yaptiginiz is ile ilgili kismi ogrenmekle mukellefsinizdir.

    cat pat turkce ile ana haber bulteni anlatan bi spikeri izlemek hanginizin hosuna gider?

    not: turkiye gibi bir ulkede hic bir zaman kendine dogru durust yer bulamayan ve bence bulamayacak olan bi konu oyunlar. yillar evveli dergilerden baska kaynagimiz yoktu o yuzden yaptiklariniz benim gibi dusunen ve o zamanlari gormus insanlar icin kesinlikle nimettir ve amacim kimsenin hevesini kirmak degildir. yorumlara acik oldugunuzu bildigim icin kisisel fikirlerimi belirttim dikkat edersiniz diye umuyorum gelecek haftayi iple cekiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 18 Kasım 2009; 3:21:00 >




  • Artis dolmus forum ,adam ne guzel turkce soyluyor oyun isimlerini iste .

    Hangi biriniz Pro Evolution Soccer'a Puro evoliysn sokkur demiyor ?
    Counter Strike'a Kantir demiyor ?
    Grand Theft Auto'ya geeteea demiyor ?
    NFS'ye Niid for sipeed demiyor ?
    si treet fayitr ?

    birakin bu ozenti ayaklari ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 18 Kasım 2009; 3:38:47 >
  • Bizim mesajımızı takan yönetici yok hiç. Herkes takmış yok telafuz şöyle, yok böyle.
  • Assassin's Creed en merak ettiğim aralarında.
  • Güzel olmuş video.Daha türkçeyi düzgün konuşamayanların yaptıkları saçma yorumlara aldırma sen..
  • Bu konunun amacı incelemeyi yapan arkadaşın oyun isimlerini nasıl telaffuz ettiği mi yoksa BSC'nin hayata geçirdiği yeni bir projenin tartışılması mı?

    Her hafta bu şekilde yeni videolar izleyeceksek bence gayet güzel olur. Oyun dünyasını sürekli takip etmeyen/edemeyen benim gibi insanlar için ise bulunmaz nimet türünde bir şey bence. Elinize kolunuza dilinize sağlık. Gayet güzel bir proje bence. Devamlılığı sağlanır umarım.
  • Adamların telafuzunu yeren kişi daha Türkçe yazmayı bilmiyor ya ona deli oldum
    İngiliz aksağanı Yok saksağan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.