Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay (Ağustos 2010) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
16.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafia tarzı oyunları sevemedim nedense.
    1900-1800lü yıllar arası senaryo oyunlarına hep soğuk bakmışımdır.
    Klasik eşyalar,Klasik arabalar,klasik giysiler çok sıkıcı geliyor ortam.

Ya Gow3 gibi mitolojik bir yer,ya AC gibi güzel bir ortam ya da COD gibi modern bir yer tercihimdir.
  • video yu her açtığımda farklı bir yerde ve daha geride donuyor bi izleyemdeim sunucunuz çok kötü
  • Bu video ve Sparkle gtx460 inceleme videosuda bazı yerlerde takılıp kalıyor ve ilerlemiyor.idm ile indirmeye çalışıncada aynı sorun var çözüm bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerolife -- 1 Ağustos 2010; 14:00:06 >
  • ie de kesıntısız ızledım sizde sorun var
  • cherome ile izliyorum sorun yok videoda.

mafia II umarım orta seviye sistemlerde de oynanabilir. cod yapımcılarını tebrik etmek lazım bu konuda adamlar nefis grafikler hazırlamalarına rağmen çoğu sistemde oynanabiliyor. bunu daha çok kullanıcaya oyunu satabilmek için yapıyor elbet. mesela gta IV gibi bir oyun için bile bilmemkaç dolarlık pc/leptop almak pek mantıklı değil.

bu ay fırtına öncesi sessizlik gibi mafia'yı saymazsak. fifa, pes, cod, moh çıkana kadar idare eder bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

ie de kesıntısız ızledım sizde sorun var

Bukadar insanda bi anda aynı sorunmu olustu ?
    Baska sitelerden video izleyebilen bukadar insan neden burda izleyemiyor ?
    İzleyebilenlerdede videonun sans eseri yüklendigini düşünüyorum cünkü oynatıcılarında hata var bikere bunu kabullenip düzeltmeleri lazım yada alternetif olarak baska bir siteye upload etmeleri lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerteZ -- 1 Ağustos 2010; 14:49:09 >
  • Tamam beyler şikayetimizi görmüşlerdir..Kendileride farkındadır düzeltirler
  • Video 1:21'de takiliyor seyredilmiyor !!!!
  • ilk denediğimde 3:43 te takıldı ikincide yine aynı ve üçüncü kez denediğimdeyse yani şimdi 4:25 te takıldı.

Fifa 11' in sonunu bende göremedim
  • bende de fifa 11 gameplay ve bu video takıldı
  • bu video takılıyor evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

Ağustos,Eylül,Ekim,Kasım. En iyi oyunların çıkacağı tarih. Tabii nisan da Gears of War 3'ü unutmamak laızm.

doğım günüm nisanda gears of war 3 epic in bana hediyesi
  • 24 ağustos doğum günüm. Mafia2 en güzel hediye olacak
  • Bi düzeltmediniz şu video yu
  • abi adamlar yapıyo ya!
  • Bende herhangi bir sorun oluşmadı. Sorunsuz izliyorum. Fifa'yı bekliyorum. Kafiye iyi
  • Mafia II iş yapar bu ay diğerlerini ben almayayım.
  • mafia 2 :D ama kane&lynch ile shank da fena değil.
  • hiç böyle olmamıştı vıdeo bendede 5 te takılıyor yalnız bunda değil diğer incelemelerdede takılıyor sayın BSC ekibi şuna bir el atın oyunlara gördüğüm kadarıyla zaten ondan sonra tahmini olarak nıntendo wıı gelir mafıa 2 traılerlarla sağlam geldi kane and lync te ortalama gibi duruyor tomb raıder berbat zaten dead rısıng iyi olacaktır bakalım oyunsuz geçen şu günlerde oynanacak mı yoksa yüzüne bile bakılmıyacak oyunlar mı çıkacak bekleyip görelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.