Ben uzun zamandır daha çok yazılımsal işlerle uğraşıyordum artık son olarak bugün güzel bir sistem kurdum ve oyun oynama arzum geldi.İlk olarak hot pursuit oynadım en üst grafiklerde gayet akıcıydı şimdi başka oyunlar denemek istiyorum tavsiyelerinizi almak isterim.Oyun dünyasını pek takip etmiyorum bana Crysis gibi grafikleri çok iyi ancak bir o kadarda heyacanlı veya araştırılması önemli oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.Spiderman batman gibi oyunlarıda severim.
Sistem
Ekran kartı:Nvidia Geforce Gtx 470
Ram:8 Gb 1600 mhz
İşlemci:İntel Core i5 Turbo boost 3.3 ghz
Batman Arkham Aslyum ve City ,RPG seversen: Witcher 2 , Skyrim . Ayrıca yeni çıkan oyunlardam Bioshock İnfinite ve Tomb Raider da sağlam yapımlardan .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Far Cry 3 Hitman Absolution Assassin's Creed Serisi
quote:
Orijinalden alıntı: -berkay-
Batman Arkham Aslyum ve City ,RPG seversen: Witcher 2 , Skyrim . Ayrıca yeni çıkan oyunlardam Bioshock İnfinite ve Tomb Raider da sağlam yapımlardan .
Bioshock infinitiyi deneyeceğim sağol daha çok güncel ve grafik ağırlıklı oyunları seviyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
Far Cry 3 Hitman Absolution Assassin's Creed Serisi
Assasins creedi sevmiyorum nedense far cry 3 de ise takılmalar oluyormuş ama hitmani deneyeceğim teşekkürler.
İlk defa oyun oynayacaksan pc oyunlarında devrim yaratan oyun olan GTA Sanandreas'ı oyna :)
crysis serisini bitirebilirsin en başından.assians creed serisinide şiddetle tavsiye ederim.mafia 2,mirrors edge bunlara ek olarak tomb raider 2013,hitman absolution bunlarıda denemelisin
Yeni oyuncu olduğunuz için grafikler sizi tatmin ediyor sanıyorsunuz. Fakat yeni oyunlar grafikten öteye gidemiyor malesef. Kurgu önceki yıllara göre çok basit kalıyor. Size tavsiyem Diablo, Fallout, Deus Ex gibi serileri bitirmeniz yönünde olur. Son çıkanlardan; DmC, Bioshock Infinite, Dishonored, Far Cry 3, Tomb Raider. Skyrim, Mass Effect ve Dishonored'a ek paketler geldi.
Arkham city i tek geçerim,witcher 2 ve bu yıl çıkan Tomb Raider plase
Arkadaşlar yeni oyuncu değilim ben hep oyun oynardım hatta pek fazla birşeyde yapmazdım oyundan başka ama son 1.5 senedir daha çok sistemsel özellikler ile takılıyordum şimdi piyasa nedir ne değildir bilmiyorum siz takip ediyorsunuzdur muhtemelen piyasaya takip etmemi sağlarsanız çok memnun olurum neler oluyor son çıkan oyun gerek grafik gerek kurgu olarak tavsiyelerinizi almak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: DeviL's
crysis serisini bitirebilirsin en başından.assians creed serisinide şiddetle tavsiye ederim.mafia 2,mirrors edge bunlara ek olarak tomb raider 2013,hitman absolution bunlarıda denemelisin
Hitman aklımda hocam ek olarak mafia 2 güzelse onuda deneyebilirim.Teşekkürler öneri için.
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
Arkham city i tek geçerim,witcher 2 ve bu yıl çıkan Tomb Raider plase
Deneyeceğim hocam.Güzel bir ekran kartım var bu yüzden grafikleri üst düzey aynı zamanda sürekliyici oyunları bakmak isterim.Tabi önerizi dikkate alarak Arkham city ve tom raidere bakıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme