Şimdi Ara

Oyun Direksiyonu Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün bir konuda sizlere danışacağım...

Euro Truck Simulator 2,bu oyunu daha gerçekçi oynayabilmek için direksiyon seti almayı planlıyorum. Sitelerde Logitech G27 ve Logitech G25i öve öve bitiremiyorlar (özellikle G27). Ama bunların ikiside pahalı. Logitech Driving Force GT yi gözüme kestirdim. Ancak eğer bildiğiniz daha iyi bir set varsa, taviyelerinizi bekliyorum. Maksimum 500 TL. Ama şunu hesaba katın ki, ben bu direksiyonu %70 Euro Truck Simulator 2 de kullanacağım, bir tırı sürerken yani. Tavsiyelerinizi buna göre verin. Tabiiki yarış oyunlarını da oynarım ama dedğim gibi en çok ETS2 için. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech G 27 ve Logitech Driving Force GT farkları olarak debriyaj ve kalite farkı var. (Bazı küçük özellikler dışında) ETS 2'de çekiciyi H vites değil de sıralı vites olarak kullanabilirsiniz. Ancak 500 TL'ye alabileceğiniz en iyi direksiyon seti DFGT'dir. Hatta temiz 2. el bulabilirseniz daha ucuza da alabilirsiniz.
  • Hocam kontorland 50 tl. Ben tavsiye ederim. Çok iyi değil ama iş görüyor.

• Kardeş ufak tefek kalite farkı ve bir debriyaj için 300 TL fazla veremeyeceğim için şu Nda DFGT en mantıklısı gibi geliyor. Şu anda asıfırını en ucuz 419 TL ye buldum 2. el ise 285 TL. Sizce adam kazık atıyo olabilir mi? Bi Lıyomuşum içinden hıyar çıkıyo filan şaka yapıyorum. Ama gerçekten öyle bişey olabilirmi bu arada dediğim site türkiyenin en çok 2. El satış-ilan sitesi, anladın heralde forumda yeniyim de site reklamı vermek yasakmı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealOttoman

Kardeş ufak tefek kalite farkı ve bir debriyaj için 300 TL fazla veremeyeceğim için şu Nda DFGT en mantıklısı gibi geliyor. Şu anda asıfırını en ucuz 419 TL ye buldum 2. el ise 285 TL. Sizce adam kazık atıyo olabilir mi? Bi Lıyomuşum içinden hıyar çıkıyo filan şaka yapıyorum. Ama gerçekten öyle bişey olabilirmi bu arada dediğim site türkiyenin en çok 2. El satış-ilan sitesi, anladın heralde forumda yeniyim de site reklamı vermek yasakmı bilmiyorum.

Hocam kesinlikle DFGT 500 Tl haketmiyor. Bulabildiğinizin en ucuzunu ve sağlamını bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 12 Şubat 2015; 20:41:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Kardeş ufak tefek kalite farkı ve bir debriyaj için 300 TL fazla veremeyeceğim için şu Nda DFGT en mantıklısı gibi geliyor. Şu anda asıfırını en ucuz 419 TL ye buldum 2. el ise 285 TL. Sizce adam kazık atıyo olabilir mi? Bi Lıyomuşum içinden hıyar çıkıyo filan şaka yapıyorum. Ama gerçekten öyle bişey olabilirmi bu arada dediğim site türkiyenin en çok 2. El satış-ilan sitesi, anladın heralde forumda yeniyim de site reklamı vermek yasakmı bilmiyorum.

Hocam kesinlikle DFGT 500 Tl haketmiyor. Bulabildiğinizin en ucuzunu ve sağlamını bulun.

Hocam 500 deil ya 419 TL. Hatta sahibinden.com daki bir ilanda totalde 15 saat kullanılmış 285 TL ye ilan vermişler belki de onu alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thors Hammer -- 12 Şubat 2015; 21:23:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Hocam 500 deil ya 419 TL. Hatta sahibinden.com daki bir ilanda totalde 15 saat kullanılmış 285 TL ye ilan vermişler belki de onu alırım

Ben o anlamda denedim. Yani 500 TL etmez anlaminda. 419 tl ildugunu ustteki mesajda okudum. Bu arada konu yankis yerde. Konu silinebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş yanlış yere açmış olabilirim doğru, forumda yeniyim de. Neyse ben cevabımı aldım zaten teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.