Şimdi Ara

Konsol oyunları için ARMUT KOLTUK kullanışlı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün aklıma geldi. sanırım konsolları, en rahat yayıla yayıla armut koltuklarda keyfini çıkarabiliriz.
    laptopta veya pc de oynarken düz bir zemine ihtiyaç duyarken konsollarda bu şart değil. armut koltuk almaya karar verdim. biraz inceledim. fiyatları çok yakın ama çok çok çeşitli. sizin tavsiyeniz var mı?

• bunlar boş iş takma kafana bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antrim -- 31 Ocak 2011; 22:49:36 >
  • Konsol başında uzun zaman geçirenler için armut koltuk bel ve boyun ağrıları yaşatabilir. TV koltukları falan var, onlar daha iyi olur. Dik oturmak önemli. Bel ağrıları için özellikle. TV koltukları pahalı gelirse, orta kalite bir ofis sandalyesi bile iş görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Konsol başında uzun zaman geçirenler için armut koltuk bel ve boyun ağrıları yaşatabilir. TV koltukları falan var, onlar daha iyi olur. Dik oturmak önemli. Bel ağrıları için özellikle. TV koltukları pahalı gelirse, orta kalite bir ofis sandalyesi bile iş görebilir.

hocam ben hiç uzun süreli oturmadım. sadece kafelerde çok çok 2 saat kulllanmışımdır. ancak bel ağrısı yapabilir de dediğiniz gibi. tv koltukları neredeyse 10 katı fiyata geliyor. ofis sandalyeleri de çok ağrı yapıyor çünkü sabit duruyorsun başka oturma yaslanma şekli yok. armut koltuğu yine de almayı düşünüyorum. günde 1 saatten fazla konsol başında durmayacağım.
  • armut elma karpuz muz farketmez bu tip koltuklar yumuşak olduğundan dolayı rahat olsada ergonomik değildir. uzun süreli kullanım için hele hiç uygun değildir. istediği kadar satış pazarlaması ayağına yanına ergonomik comfort momfort yazsınlar uzun süre kullandın mı bel boyun ve buna bağlı baş ağrısından geçilmez.

arkadaşımda bu koltuğu kullandım hem fiyat olarak iyi hemde rahat. boyun kafa yastığıda var. eğimide gayet iyi. isterseniz sallanabiliyorda. bence oyun için ideal.

Konsol oyunları için ARMUT KOLTUK kullanışlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Ocak 2011; 23:19:08 >
  • bu konuyu bende merak ediyorum vaktimin büyük çoğunluğunu bilgisayar karşısında geçiriyorum xbox oynarken internette dolaşırken vucudu rahatsız etmeyecek en ergonomik yolu merak ediyorumhttp://www.brgminder.com.tr/playstation-koltugu.html linkindeki koltukları inceledim fakat minimum alış adeti 4 o yüzden elendi 150 lira civarına geliyor buda ofis sandalyeleri fiyatına yakın oluyor fakat bilgisayar kullanımı için uygun gözükmüyor

bu konuda bilgisi olanlar varsa bel ağrısı yerine boyun ağrısı çekiyorum ben bilgisayar , konsol ve televizyon 3lemesi için en uygun ne olmalıdır ? forumda armut koltuğun xl modeline boyunun yaslanıldığını söyleyenler var bu şekilde kullanım boyun ağrısını giderir mi ? ofis sandalyesi mi daha uygundur yükseklik ayarlamalı boyun yaslamalı yoksa baba koltuğu die bilgiğimiz tekli koltuk mu uygun olur ? kullanan fikir önerisi olan ?

.:BBR:. önerdiğin koltuğu şimdi gördüm o şekilde bir koltuk ihtiyacımı karşılayacak gibi resmini gönderdiğin koltuğa ulaşabileceğimiz link var mı? yada hangi isim ile aramamız gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHaMaRa -- 31 Ocak 2011; 23:24:42 >

• BBR benim de hoşuma gitti bu koltuk. nereden ulaşabiliriz?

arkadaşlar aslında çok önemli bir konu bence. çünkü minimum 1 saat bilgisayar başında geçiriyoruz hepimiz. en sağlıklısı en rahatı ve en uygun fiyatlısı hangisi ise tavsiyede bulunulursa hepimiz faydalanırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 aydır brgminderden aldıgım xl armut koltugu kullanıyorum
    hafta sonları 4-5 saat kesintisiz oyun oynuyorum çok memnunum
    Ayrıca hafta içleri sürekli masabaşında oldugumdan eve gelince direk bu koltuga oturuyorum.Çok kere uyuya kaldım hiç bir yerim tutulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 31 Ocak 2011; 23:56:27 >
  • Ben ankarada oturduğum için siteleri önerebilirm sürüsüne bereket var her mağazada. sallanan tv koltuğu olarak geçiyor. 150 Tl civarı ama pazarlıkla mağazasına göre 100'e kadar inerler... diğer şehirlerde nerde vardır bilemiycem ama elbet vardır. özellikle sanayi bölgelerindeki özel koltukçularda dolu. bu kilim istikbal gibi mağazaların fabrika satış yerlerinde falan da vardır ama onlarda pahalı satarlar...

bunun bikaç çeşidi var koltuğu daha dik olanı yada kafa boyun desteği olmayanı da var. belki ayarlanabiliyordur tam bilgim yok ayarlanabilirliği konusunda ama en ergonomik olanı resimde attığımşekli. o yüzden alırken kesinlikle görüp deneyip alın. netten almanızı tavsiye etmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Şubat 2011; 0:08:57 >
  • geçen yıl en büyük boy armut koltuk almıştım, benimki bir oturuşta 2-3 saat tv karşısında oyun oynuyorsanız hiç tavsiye etmem direk omurgayı zorluyor, bel sırt ve boyun ağrısı yapıyor, kendinizi sakatlamak istiyorsanız armut koltuk alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

bu konuyu bende merak ediyorum vaktimin büyük çoğunluğunu bilgisayar karşısında geçiriyorum xbox oynarken internette dolaşırken vucudu rahatsız etmeyecek en ergonomik yolu merak ediyorumhttp://www.brgminder.com.tr/playstation-koltugu.html linkindeki koltukları inceledim fakat minimum alış adeti 4 o yüzden elendi 150 lira civarına geliyor buda ofis sandalyeleri fiyatına yakın oluyor fakat bilgisayar kullanımı için uygun gözükmüyor

bu konuda bilgisi olanlar varsa bel ağrısı yerine boyun ağrısı çekiyorum ben bilgisayar , konsol ve televizyon 3lemesi için en uygun ne olmalıdır ? forumda armut koltuğun xl modeline boyunun yaslanıldığını söyleyenler var bu şekilde kullanım boyun ağrısını giderir mi ? ofis sandalyesi mi daha uygundur yükseklik ayarlamalı boyun yaslamalı yoksa baba koltuğu die bilgiğimiz tekli koltuk mu uygun olur ? kullanan fikir önerisi olan ?

.:BBR:. önerdiğin koltuğu şimdi gördüm o şekilde bir koltuk ihtiyacımı karşılayacak gibi resmini gönderdiğin koltuğa ulaşabileceğimiz link var mı? yada hangi isim ile aramamız gerekir ?

Listede min. 4 adet yazıyor fakat Ürünlerimizin perakende satışı da vardır.

• bende böyle bir konu arıyordum.
    babür kardeş bahsettigin koltuk bumu?
    http://www.koctas.com.tr/U/Relax-TV-Koltugu/Krem/7822?R=151

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 1 Şubat 2011; 14:23:11 >
  • Bana da lazım kesinlikle böyle birşey Şöyle ucuz ve güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

bende böyle bir konu arıyordum.

Benim odaya da lazım bundan, kitap okurken rahat bir yerim yok.
  • quote:

evet bu benim resmini attığımın sallanmayan versiyonu birde bunlar armut koltuklar gibi belli bi süre sonra sönüp yere gömülmez. tv tam göz hizanızda kalır

ayak pufunuda alın mutlaka çok rahat oluyor

yanlız bu resmini attığınız koltukta sanırım kolçaklarda sünger yok. gamepadi tutarken ordan destek aldığımız için uzun süreli kullanımda kolunuzu dirseğinizi ağrıtabilme ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Şubat 2011; 18:45:53 >

• Arkadaşlar ben Electroworld'den aldım tv koltuğu, Adore marka 99 TL. Ayrıca ayak uzatma aparatı 30 TL, henüz almadım ama alacağım. Easy Relax modeli

http://www.adore.com.tr/yeni/index.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

evet bu benim resmini attığımın sallanmayan versiyonu birde bunlar armut koltuklar gibi belli bi süre sonra sönüp yere gömülmez. tv tam göz hizanızda kalır

yanlız bu resmini attığınız koltukta sanırım kolçaklarda sünger yok. gamepadi tutarken ordan destek aldığımız için uzun süreli kullanımda kolunuzu dirseğinizi ağrıtabilme ihtimali var.

varsın sallanmasın , kolcagınıda bir türlü hallederiz :)
    şu anda kampanyası var 74 tl ye satıyorlar. ( bizde pazarlamacı gibi olduk :) )
    yarın yerinde iyice bir inceleyeyim.

• quote:

quote:

quote:

Kampanya nerede var dostum 120 yazıyor sitede?

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

quote:

Kampanya nerede var dostum 120 yazıyor sitede?

işyerimin yanında koçtaş var , orda gördüm gezerken.
    izmir / çiğli koçtaş.
    bügün ugrayıp iyice test edecegim :)
    farklı agaçlardan yapılmış aynı modeli 110 tl yede var.

• Armut kesinlikle alma dostum oturması kalkması binbir dert ve arakdaşların dediği gibi ağrı yapar uzun süre oynarsan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.