Bildirim
Oyun Çalışıyor Ama Tam Ekran Olmuyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
pes2013 yükledim oyuna tıklıyorum oyun açılıyor görev yöneyicisinde falan çalışıyor gözüküyor ama oyun tam ekran olmuyor masaüstü görünüyor işletim sistemim xp sp3 son güncellemeler yapılı
Oyunun ayarlarından fullscreen seçtiniz mi? Seçtiyseniz oyunu açtıktan sonra alt+enter tuşlarını deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dblackx
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
pes2013 yükledim oyuna tıklıyorum oyun açılıyor görev yöneyicisinde falan çalışıyor gözüküyor ama oyun tam ekran olmuyor masaüstü görünüyor işletim sistemim xp sp3 son güncellemeler yapılı
Oyunun ayarlarından fullscreen seçtiniz mi? Seçtiyseniz oyunu açtıktan sonra alt+enter tuşlarını deneyin.
+1 -
Ekran çözünürlüğünü değiştirip tekrar eski haline getirirmisin örneğin 1440x900 deyse oyunun çözünürlüğüne göre indir olmassa tekrar gerı cevırin. -
hepsinide denedim olmadı oyunda bence sorun var yada benim işletim sisteminde sorun var dicemde gta 4 crysis 2 yüklü çatır çatır açıyor -
orda dosyalarınaralarında çözünürlük ayarı var confing oradan ayarla uguluya bas sonra oyudan cık bastan gir -
ALT+ENTER Sorunun çözümüdür. PES'de o/b ekran kartını kullanıyor ve böyle olunca da ekran kartı hafızası yetmiyor olabilir. Başka bir ihtimal yok.
Oyun orjinalse tabi.
Değilse.... İLacını değiştireceksin. -
Pes 2013'ün Program Files'taki dosyasında Config gibi bir dosya mevcut, çözünürlüğü falan oradan ayarlıyorsunuz. Orada Full Screen seçeneği var, ona tik koyun. Tamam deyip kapatın, oyunu tekrar açın. Düzelecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X