Şimdi Ara

Oyun'a Başlamalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aion'a başlayacağım ama öncelikle oyun 24.35 gb civarında bir şeymiş bunu indirmek günler sürer benim için o yüzden öncelikle oyun 24.35 gb 'ı indirmeye değer'mi. Metin2 knight rappelz neredeyse bütün oyunları oynadım saymakla bitmez aion nasıl ama biraz inceledim ev falan dekore ediyormuşuz tamam hoş özellik ama pve'si pvp'si nasıl oyunda zevk almak için klan ortamı falanmı lazım ? oyunda wolteam'deki gibi herkes hilemi çoluk çocuk dolumu bunları tabi oynayarak görmem lazım ama 24 gb'ı indirmeden önce tecrübelilerden öneri alayım dedim.

Ha birde kasmada falan sıkıntı olurmu ?

PC ÖZELLİKLERİM :

Ram : 8Gb
    Ekran : Nvidia geforce 740 (2gb)
    İşlemci : intel i5(4.nesil)

YORUMLARI BEKLİYORUM.

• aion formunda dolaşan adam ya hesabını satmaya çalışıyodur yada bişey öğrenmeye çalışıyodur satmaya çalışanı kesmişlerdir yada zamanı yoktur öğrenmeye çalışanın zaten hoşuna gittiği için oynuyodur . bu tür oyunlarda forumlardaki profil budur

http://forum.donanimhaber.com/m_94844707/tm.htm video çekmiştim izle karar ver sisteminde kaldırır ama savaşlarda ne olursa olsun donuyo
  • 24 gb indirmeden oyuna girince işkence oluyor.O yüzden hepsini indirmeden oyuna girmeni tavsiye etmem.Zaten yanlış hatırlamıyorsam 15 gb felan indiriyoruz biz.Oyunun kurulu boyutu 24 gb.Birde sistem özellikleri iyi ama laptopsa bilemem.Laptopta kasabilir ama ısınma sorunu çıkarmaz

Bak üstadım hani mutlaka oynanması gereken oyunlar vardır ya hani oynamazsan pişman olursun, çünkü zamanı geçmiştir vs... İşte Aion 'da bu oyunlardan birisi, PC fena değil, oyunu oynarsın, kale savaşlarında zaten PC ne olursa olsun donmalar yaşanıyor. 1 nci pach 'den sonra oyuna gir, oyun oynarken 2..9 arası doluyor ama 9 'a kadar bekleme. Mutlaka 2-3 pach 'den sonra oyundan tamamen çık ve indidilen patch 'lerin yüklenmesini sağla. Yoksa 2 den 9 a kadar yüklerse, tekrar baştan başlama ihtimali var.

PVE sistemi mükemmel, PVP sistemi mükemmel... Fakat şöyle bir ayrıntı var, oyun bildiğiniz üzere eski, tecrübeli oyuncu çok, itemli oyuncu çok. Bu yüzden çarınızı 65 yaptıktan sonra PVE ve PVP setinizi dizmeden çarınız her türlü eziktir! İtemleri yapınca oyun tamamen değişiyor, biraz sabır lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bi İçkiye Ne Dersin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a sıfırdan başlamak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TooBack kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz konu dışı bişey soracağım. Aktif bir konu olduğundan buraya yazmak istedim. Oyunda düşman karakterini mouse ile tıklayarak seçmenin haricinde bir TUŞ var mı acaba. ben mouse ile tıklamaya çalışana kadar sümük gibi yere seriliyorum.
    :::::::)giant gollemm at respawn point (::::::
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer3415

tap tuşu ile seçebilirsin. yada özelliklerden atayacağın bir tuş ile. Ben knightan gelen alışkanlıktan dolayı Z ye atadım seçme tuşunu

teşekkür ederim bilgi için^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.