Şimdi Ara

Aion'a Başlamak İçin Sebep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafamı dağıtmak için bir online oyuna başlamak istiyorum. Tera online indirdim ama guilde online türk sayısı az. Çevremde oyuna yeni başlayanlarda çok az. Bana bunu önerir misiniz ? Geçmişimde wow var. Çok fazla level kasmak istemiyorum. Paralı oyuncularla aramızda fark var mı ?

• Çok fazla level kasma olayı yok bunda level kasmak kolay. Paralı oyuncularla illaki bi fark var ama hiç para yatırmadan da çok sağlam karakter yapabilirsin ona çok takılma yani. Oyun görsellik açısından diyecek bişey yok zaten. Sıkılma olayı dersen eğer son levele geldiğinde zindanlardan savaşlardan pvplerden görevlerden kafanı kaldıramayacağın için sıkılma sorunu kalkıyor :) . Çoook kapsamlı bir oyun alışmak zaman alıyor o yüzden ilk zamanlarda zor diyip bırakmazsan ilerde çok zevk alacağın bir oyun. Bende zamanında merak ettim indirdim oyuna girdim sonra pc de ki diğer bütün oyunları sildim :)
    Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • Aıon'a baslamak ıcın sebep mı arıyorsun? Yok.. Nasıl bır sebebı olabılır kı?

Onlıne oyun sevıyorsan gorsellıge onem verıyorsan... Bos zamanlarını degerlendırebılecegın ve aynı zamanda ınsanlarla sohbet ıcerısınde olabılecegın en ıyı oyunlardan bırıdır... Pvp'sı oldukca saglamdır..Pve'si de bır o kadar ...Zındanlar falan dersen yenı zındanlar gercekten ınsanın oyunculugunu sınıyor....

Yıllardır Lineage2 oynadım uzun zaman sonra gelen bır suru patch ve orjınalının asırı zorlugu... Private serverlarının bes para etmezlıgı benı yenı bır oyun arayısına ıttı yıllar once İnfinite aıon'da basladım sonrasında askerlık vs..Bır geldım kı orjınal sunucu Free olmus.. Dırek daldım 2 yıl oldu belkı de gectı baska bır oyuna el surme ıhtıyacım dahı olmadı...Diğerleri ilgimi bıle cekmıyor artık...

Arkadasların dedıgı gıbı baslangıcta sıkıcı yuksek sevıyelerde ıse sıkılmaya fırsat vermeyen bır oyun..Hatta bazı seylerı yapmak ıcın gun ıcınde zamanın bıle yetmeyecek ertesı gune kalacak...Her şey senın sabrına ve becerıne kalmıs.....

Paralı oyunculardan kastın ne onu anlamadım...Gold pack ıse o tek derdın olsun ondan kolayı yok...Turk mu istemediğin kadar..Her serverda hemen hemen.
    Zubaba zaten Turk serverı.. Silme Turk var..

• Çok yaratıcı ve bir birinden farklı karakterler var oyunda. Pvp ye çıktığında gruba hangi sınıf gelirse gelsin iyi bir takın olabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a sıfırdan başlamak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cumcumx kullanıcısına yanıt
    Hocam başlamaya hiç lüzum yok. Bu oyunda aşırı hile var. Başkasının şu yorumu bile beni oyundan direk soğuttu.

Aionu hilesi yüzünden çoğu kez bıraktım. Bu sefer son kez bıraktım ve komple çıkardım hayatımdan. Nedenine gelirsek ; malum TR server açıldı. Tüm hileciler gelmişte gelmiş. PVP yapıyorum. Aionda malum pvp yapıcaksan karşı tarafın üstüne bakarak oynaman lazım , skilleri vs bilmen lazızm.Karşımdaki adamin üstünde ne bir attack speed buff var ne bir attack speed scroll var. Amaaaa bir vuruşu var ki max attack speed. neyse dedim olur 1-2 tane böyle. ama nerdeeee.... Her önüne gelen aynı. Adamlar hiçbir şekilde stuna girmiyor , yere düşmüyor vs. videosunu alıp gönderiyorsun. 1 gün ban yiyor. ertesi gün hop tekrar pvp de insan bezdiriyor. Oyunun yapımcıları paragöz malum. sınırsız banlama , hileye karşı bir engelleme çabası söz konusu dahi olmuyor. çünkü oyuncu kaybetmek istemiyorlar. bu tarz güzel bir oyunu bu şekilde mahvettikleri için ayrı bir teşekkür hakediyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensari -- 4 Nisan 2014; 21:58:19 >

• Arkadaş hilecilerden yakınmış orası doğru hileci çok var ama hangi oyunda yok çarşamba günü yeni patch geliyor ve iddialarına göre hileyi tamamen kaldıracaklarmış göreceğiz eğer hile olmazsa gerçekten pcdeki bütün oyunları sil ve direk dal derim aion dünyasına. Ama hile konusunda serverlara göre farklılıklar var mesela zubaba tr server orda öyle anuhartta oynuyorum günde bir iki kişi denk geliyor hileci thorda nexusda yok denecek kadar az. Yani hile böyle bir oyuna başlamamak için bir sebeb değil açıkcası benim düşüncem.

Orijinalden alıntı: Elensari

Hocam başlamaya hiç lüzum yok. Bu oyunda aşırı hile var. Başkasının şu yorumu bile beni oyundan direk soğuttu.

Aionu hilesi yüzünden çoğu kez bıraktım. Bu sefer son kez bıraktım ve komple çıkardım hayatımdan. Nedenine gelirsek ; malum TR server açıldı. Tüm hileciler gelmişte gelmiş. PVP yapıyorum. Aionda malum pvp yapıcaksan karşı tarafın üstüne bakarak oynaman lazım , skilleri vs bilmen lazızm.Karşımdaki adamin üstünde ne bir attack speed buff var ne bir attack speed scroll var. Amaaaa bir vuruşu var ki max attack speed. neyse dedim olur 1-2 tane böyle. ama nerdeeee.... Her önüne gelen aynı. Adamlar hiçbir şekilde stuna girmiyor , yere düşmüyor vs. videosunu alıp gönderiyorsun. 1 gün ban yiyor. ertesi gün hop tekrar pvp de insan bezdiriyor. Oyunun yapımcıları paragöz malum. sınırsız banlama , hileye karşı bir engelleme çabası söz konusu dahi olmuyor. çünkü oyuncu kaybetmek istemiyorlar. bu tarz güzel bir oyunu bu şekilde mahvettikleri için ayrı bir teşekkür hakediyorlar zaten.

Seri vuran gördümde stuna girmeyen adam nerden çıktı :D öyle bi hile var mı ? günümün cogunu pvp yaparak geçiriyorum hiç rastlamadım.Bence zubaba ilk aylarına göre şuan daha iyi ortam ve hile bakımından.

• Hıle olayı her serverda farklı her server da var ama yogunluk olarak bırbırınden faklılılar gosterıyor...Anuhartta oynuyorum var yok degıl ama zırt pırt karsına cıkacak sekılde degıl ancak denk gelırsın onlarda bellı baslı kısıler..

Ama zubaba'ya gırersen orda canından bezersın almıs basını gıtmıs orası...Server zıvanadan cıkmıs...Hıle konusunda Ruslarla yarısıyoruz malesef.
  • Aion'a başlaman için hiçbir sebep bulamıyorum. Neyse sonuçta kişisel zevkler bunlar. Git biraz gameplay videosu falan izle ondan sonra kararını ver bence. Zamanında yükledim ve yüklediğim en berbat oyun. 2. bir şans verirmisin desen asla vermem. (Neyse senide fazla soğutmiyim şimdi.) Burada boşuna soracağına en mantıklısı videoları izle. Ondan sonra kararını daha rahat verirsin.

Orijinalden alıntı: Elensari

65lvl oldum ıtem eh biraz yaptım ap sıralamasında ilk 10a geldim tatmin oldum mu evet oldum ama sürekli her akşam seni kale savaşlarına getirme zorunluluğu, göz'de hile ile pvp yapıp seni kesmeleri beni hem soğuttu hemde sıktı su an oyunu bıraktım sadece arkadaşlara yardım için 3gunde bir katalamize yapıyorum. sana tavsiyem devamlılık getirmek gerektirmeyen böyle zorunlulukları olmayan lol, dota, titanfall, Battlefield tarzı multiplayer oyunlara yonelmeni tavsiye ediyorum.
    Cabal 2 çıksın onuda denemekte fayda var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.