Şimdi Ara

Oyun,3D,Programlama Bilgisayarı Limit [15.000-17.000 $]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arklar 3D-Oyun-Programlama İçin 2 İşlemcili GTX480 Quad Sli'li Sistem Önerilerinizi Bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dalga geçiyorsun heralde?
  • Bunlar türedi bu aralar.. neyse dh adetidir yapmak lazım..

ADAM ZENGİN BEYLER..
  • o sistemle ancak vantage' da rekor kırarsın haricinde bi işe yaramaz
    kingpin' den gördü heralde
  • 1. MESAJDA 17000 DOLAR bu ara bu vakalarda artis var,sadece sunlari demek isterim,
    bu paralar sacmaliktan baska bisey degil,bilincli olarak uye oluyursunuz 17000 dolarlik sistem istiyorsunuz,artislik yeri degil burasi arkadasim ayip yahu baska derdiniz varsa ona verin bu paralari,Allah bu millete akil fikir versin.
  • Quad Sli için nükleer tesis lazım. Daha pahalıya gelir anlayacağın.
  • Şaka mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saka tabiki beyin bedava ne de olsa,beynine para veren boyle konu acar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Saka tabiki beyin bedava ne de olsa,beynine para veren boyle konu acar mi?

Beyin Bedava , şaka maka bunlar çok fazlalaştı adamda biraz utanma olur yahu , burada 500 tl ye PC toplamaya çalışan arkadaşlar var
  • i7 950
    gigabyte x58a udr3
    3*2gb 1600mhz bellek
    500x2 raid0 hdd
    2tb depo hdd

bunun üzerine sistem toplayım paranı boşa harcama %10 daha fazla verim vermez diğerleri
    adet yerini bulsun diye yazıyorum git araba al paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

i7 950
    gigabyte x58a udr3
    3*2gb 1600mhz bellek
    500x2 raid0 hdd
    2tb depo hdd

bunun üzerine sistem toplayım paranı boşa harcama %10 daha fazla verim vermez diğerleri
    adet yerini bulsun diye yazıyorum git araba al paraya

+ GTX 480
  • dostum sen o parayla termik santral satın al bence
  • boşver git bi tana araba al kasma hiç program falan.
  • sırf eğlencesine her şeyin en pahalısından toplayım dedim nova bilgisayardan inan bana 15000 tl ye bile varmadı demek ki lüks bir araba, güzel bir ev ve yahut santral-fabrika satın alacak kadar çok zenginsin
  • ben yine f/p için AMD öneririm şaka şaka, dostum bence toki'ye gir o parayla 5 yıla ev sahibi olursunilk mesajında böyle şeyler söyleme dayak yersin forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 26 Ekim 2010; 11:43:17 >
  • 2-3 bin tl'lik pc al üstüne artan para ile fiyaka bir araba alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 26 Ekim 2010; 11:44:50 >
  • 15.000 - 17.000 dolar arası demişsinizde aradaki 2.000 dolarla bile deli bilgisayar kurulur.lütfen biraz yavaş sallayın.
  • Sen bu parayla 15-20 pc alıp internet cafe aç bence hiç değilse para bir işe yarasın
  • Dostum istediğin türde bilgisayar 15 - 17.000 $ dan fazla tutar, üstüne bi $45.000 daha koyman gerekiyor adam gibi pc toplamak için. Ben panelimdeki sistemi $78.000'a topladım ama kesmiyor, şimdi amd ile konuştum özel ana kart ve kasa istedim. 3 metre uzunluğunda kasa anakartta 2.5 metre olacak, 192 gb ram'i tamamlamaya çabalıyorum. Lanet olsun yetmiyor.

He birde keyif olsun diye geçen media markt'te bi tv satılıyodu 260 ekran 145.000 TL'ye onuda kurdum sinema salonuma, bağladım pc'yi süper birşey bence denemelisin.

• parayı benim hesaba gönder ben sana 17bin dolarlık sistemi toplar kargoyla gönderirim =D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.