Şimdi Ara

Oyumu chpye vermek istiyorum ama ailem karsi cikiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "CHP'ye ver AKP'ye verdim dersin" yaklaşımı Türk insanına yakışmıyor. Ahlâk anlaşıyınızı sorgulamanızı öneririm.Anne baba rızası olmayan hiç bir işten
    hayır gelmez.
    seçimden sonra Allah gecinden versin ölse hak sahibi ne yapacaksın.
    Gafil gezme şaşkın ölürsün birgün
    Dünya kadar malın olsa ne fayda..
    diyor bu vatanın evlatları yukarıdaki öneriyi sunanlar hangi güruhun tohumları...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 25 Mayıs 2015; 13:51:03 >
  • ailen akp ye oy vererek dini bir vecibe yi yerine getirmek gibi bişey goruyor çevremde çok var din için oy atandanda,sadece atataürk oy atandanda bir cacık olmaz kör ideolojik insanlardır..
  • fatih2085 kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/K.Kilicdaroglu/videos/10154941064855301/
    A bu videoyu seyret cahilliğin az da olsa geçsin ve malum şahsın her dediğini de gerçek sanma. adama öyle tapmışsınız kı haşa ben peygamberim dese inanacanız.
  • Adam iyi trollemiş hepnizi, helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Oy kullanmamam için beni odaya kilitleseler ciddiyim polisi ararım. Kimsenin oy hakkını gasp edemezler. Ayrıca tamam AKP'ye vericem diyip CHP'ye de atabilirsin. Hakkını helal etme konusunda fazla kafayı takma derim kafasına göre diyemez öyle birşey. Dese de günahı kendi boynunadır. İslamda zorla hiçbir şey yaptırılamaz.

ama annem beni emzirdigi icin bana baktigi icin ondan gecen hak var bi tarafta da ataturk vatanu kurtardigi icin hakki var bu vatani ataturk kurtardigi icin ve onun partisi oldugu icin oyumu ona vermek istiyorum ama cennet analarin ayaginin altindadir yani annem melekse dogru soyluyor olmasi lazim arada kaldim anlayacagim islamda zorlama yok ama hak var boyun borcu var

Bu tür bir konuda seçimini engelleyemez. Hadi diyelim şu kadar paran var bana bakmak zorundasın şunu şunu yapmak zorundasın hakkımı helal etmem dedi o zaman bir nebze de olsa hakkı geçiyor çünkü istediği şey mantıklı. O kadar süre sana bakmış büyütmüş karşılığını almak istiyor. Ama oy öyle birşey değil. Annesinin oy hakkıyla hayatı kurtulmadı veya büyük bir kazanç elde etmedi. Onun oyunun annesinin hakkı üzerinde hiç bir etki yok dolayısıyla oyunu şuna vermezsen hakkımı helal etmem demesinin de bir geçerliliği yok. Çok saçma bir olay bu.

• Aktrollüğe giriş:

1- Yalan yanlış bilgiler uydurur.
    2- Söylediklerinin yalan olduğu ortamdaki bilgili vatandaşlar tarafından ortaya konulur.
    3- Aktroll hemen gidip -kimse okumaz diye- Yeni Akit'ten 300 satırlık bir yazı yapıştırır. Yazıyı kendi de okumamıştır. Çoğu zaman konuyla da ilgisi yoktur zaten. (Dedim ya, okunmasın diye koyar)
    4- Ortamdaki vatandaşlar tarafından koyduğu yazının konuyla ilgisi olmadığı veya yazının uydurma olduğu kanıtlanır.
    5- Aktroll bu kez de ''bana küfür ediyorsunuz, cahil diyorsunuz, CEHAPE zihniyeti zaten şapka giymedi diye milyonlarca insanı astı :((('' diyerek durumu kurtarmaya çabalar.

Yani bu aktrollere cevap verseniz ayrı, vermeseniz ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Yağ kuyruğu 2.dünya savaşında değilki sadece yetmişlerde seksenlerdede oldu kemal sunal filmlerinde hiç görmedin mi sırf m.kemal kurdu diye chp ye oy verilir mi şimdi cemaatle kolkola

daha düne kadar cemaatle kolkola olan sizdiniz. Türkiyeden pensilvanyaya selam yolluyordunuz noldu ? Gelecek cevap:Cemaati tanıyamamışız.

Ayrıca bakanınız ve belediye başkanınız dedi zamanında kadrolara cemaati biz yerleştirdik diye. Hadi bunuda açıkla
  • quote:

Asıl cahil sizsiniz.chp yi m.kemal kurdu diye oy veriyorsunuz.ama suç sende değil ailen terbiye nedir öğretmemiş.insanlara cahil diyerek kendinizi bilgili kültürlü zannedip kibirlenerek biyere varamazsınız.chp Adnan Menderesin istiklal mahkemelerinde suçsuz yere asılan alîmlerin ahını almıştır.Asla iktidara gelemiyecektir.

Lan terbiyesiz sen kimsin aile terbiyemi sorguluyorsun ? Hadsiz aktroll. Cehaletin sınırlarını zorlarken üstüne terbiye almamış olan sensin aile terbiyesi alan yalan yanlış konuşmaz iftira atmaz.
  • quote:

ailem akpartili ancak ben ilkokulda bize ogretildigi icin cahil buyumedim ve cekirdekten yetisme ataturkcu oldum. Ben vatani gorevim olan oy hakkimda vatanimizi kurtaran ataturk oldugu icin oyumu onun partisine vermek istiyorum ancak ailem ozellikle ailem buna cok sert bi sekilde karsi cikiyor. Annem hakkimi helal etmem babam da kolumu kesseler chpye vermem diyor. Secim gunu annem geceden gelip odami kitleyecekmis ben oy kullanmayayim diye o gece disarda kalmayi dusunuyorum onerileri alayim lutfen..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 11 Temmuz 2021; 23:58:35 >
  • quote:

İlkokul seviyesindeki tarih bilginle m.kemali tam olarak tanıyamazsın.Ailen bişey biliyorda ak partiye veriyor yağ şeker kuyruklarına eski türkiyeye dönmek istemiyorlar.Geçmişte bu vatanın chp zihniyetinden ne çektiğini araştır.

dogru söylüyor. annenin ve babanın tavsiyesine uy. onlar eskiden türkiye nin cehape zihniyetinden ne çektigini iyi bilir
  • Ne AKP ne CHP alayına MHP

Oyunu MHP'ye bas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara belediye seçimlerinde 20 küsür senede bir halt yapmayan İ.Melih'e oy vermedim diye babam şaşırmış, teyzem de hakkımı helal etmem demişti.

Aileni felan takma. Oy vermek vatandaşlık görevi ve hakkıdır, kimsenin de haddine değil karışmak. Basa basa de CHP'ye verdim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Mayıs 2015; 17:00:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

HAKKIMI HELAL ETMEM demiş annesi.
    "CHP'ye ver AKP'ye verdim dersin" yaklaşımı Türk insanına yakışmıyor. Ahlâk anlaşıyınızı sorgulamanızı öneririm.Anne baba rızası olmayan hiç bir işten
    hayır gelmez.
    seçimden sonra Allah gecinden versin ölse hak sahibi ne yapacaksın.
    Gafil gezme şaşkın ölürsün birgün
    Dünya kadar malın olsa ne fayda..
    diyor bu vatanın evlatları yukarıdaki öneriyi sunanlar hangi güruhun tohumları...!!!

Oy kullanırken anne baba rızası mı gerekiyor? Bu nasıl bir düşünce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

ailem akpartili ancak ben ilkokulda bize ogretildigi icin cahil buyumedim ve cekirdekten yetisme ataturkcu oldum. Ben vatani gorevim olan oy hakkimda vatanimizi kurtaran ataturk oldugu icin oyumu onun partisine vermek istiyorum ancak ailem ozellikle ailem buna cok sert bi sekilde karsi cikiyor. Annem hakkimi helal etmem babam da kolumu kesseler chpye vermem diyor. Secim gunu annem geceden gelip odami kitleyecekmis ben oy kullanmayayim diye o gece disarda kalmayi dusunuyorum onerileri alayim lutfen..

ailen 2002den önceki kepazelikleri yaşadığı için akp ye oy veriyor olabilir mi ? sen git dhkp-c terör örgütüne , terör örgütü diyemeyenlere oy ver . hem cahil değilim diyorsun hemde atatürk kurdu diye o partiye oy vereceğim diyorsun ...

Klasik bir terminatör saçmalaması daha adamlar pkk ile masaya oturuyor gelmiş chpye dhkp-c'ci diyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Oy kullanmamam için beni odaya kilitleseler ciddiyim polisi ararım. Kimsenin oy hakkını gasp edemezler. Ayrıca tamam AKP'ye vericem diyip CHP'ye de atabilirsin. Hakkını helal etme konusunda fazla kafayı takma derim kafasına göre diyemez öyle birşey. Dese de günahı kendi boynunadır. İslamda zorla hiçbir şey yaptırılamaz.

ama annem beni emzirdigi icin bana baktigi icin ondan gecen hak var bi tarafta da ataturk vatanu kurtardigi icin hakki var bu vatani ataturk kurtardigi icin ve onun partisi oldugu icin oyumu ona vermek istiyorum ama cennet analarin ayaginin altindadir yani annem melekse dogru soyluyor olmasi lazim arada kaldim anlayacagim islamda zorlama yok ama hak var boyun borcu var

Ya bence sen akp ye ver hocam cennete de gidersin hem.. 1 sene sonra neden bu ülkede faşizm var hukuk yok diye sorduğunda annen cevaplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yağ kuyruğu 2.dünya savaşında değilki sadece yetmişlerde seksenlerdede oldu kemal sunal filmlerinde hiç görmedin mi sırf m.kemal kurdu diye chp ye oy verilir mi şimdi cemaatle kolkola

1930 larda abd bile açlıktan kırılıyordu.. kuyruklar protestolar.. 60-70 yıl öncesi ile siyaset karın doyurmuyor canım .. insan daima ileriye hedefler..
  • Dün halk tv de Kılıçdaroğlu'nu seyredeyim dedim babam geldi eve. Başladı adama sövmeye, ağzına geleni söylüyor. Bana da kızıyor niye onu dinliyorum diye. He he dedim başka da bişey demedim, bir oy için anayı babayı kırmaya değmez.

Ailen chp ye vermeni istemiyorlarsa oy kullanma o zaman. Gizlice oy verirsen yalan söylemek zorunda kalacaksın, hiç verme daha iyi.
  • Ailen tipik Akp seçmeni neyse ki bizim ailede her görüşten insan var da kimsenin kimseye karıştığı yok

Dostum sırf Atatürk'ün kurduğu parti diye Chp'ye oy verme bence.Ama görüşlerin uymuyorsa bişey diyemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onlardan daha zekisin daha iyi bilirsin kardeşim doğru yoldasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

yağ kuyruğu olmuşta niçin olmuş 2.dünya harbi yüzünden. şuan 3.Dünya harbi akp döneminde patlat verse o kuyruklar olmayacak mı sanıyorsun. geçmişi yargılarken o günün şartlarına göre değellendir.
    1974 te Kıbrıs a asker çıkartmışız ABD bize ambargo uygulamış, ne yani şimdi Kıbrıs a asker göndermeseydik te Rumlar adadaki Türk nufusunu yok mu etseydi?
    Allah beyin vermiş ama kullanmasını bilen yok , şu Türkiye de.

+1

Yabancı yatırımcıya ambargo koymak için de yapıldı.

Ama yok bu millete anlatamazsın. Starbucks ta kahve içmeye, sbarro da pizza yemeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.