Bugüne kadar CHP ye oy verdim ama bundan sonraki oyum Erkan baş ve onun partisi İşçi partisi TİP e dir. Çünkü chp bin yeni hiçbir şey koymayıp, muhalifliği sadece akp yi yerden yere vurmaktan ibaret sanarak hep klişe sonuçsuz şeyler söylemesidir, yeter artık ‼️ En dik sağlam duruşu şu an ben sadece Erkan baş ve ekibinde görüyorum 😉👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyum artık Erkan Baş ve onun ekibinedir😉👍

-
-
Erkan Baş ve ekibi komünist. Siz komünist misiniz ki TİP'e oy vereceksiniz? İktidara gelemeyeceklerini bildiklerinden atıp tutuyorlar.
-
Yobaz olmaktansa kominist olurum daha iyi,ki açtığım konu dik durmak ile ilgili ,ki en iyi dik duran parti bence TİP.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam, hayırlı işler de bizene?
Cevap verme hocam zorlamı yazdırıyoruz ,oy vereceklerin veya konu hakkında ne düşünüyor üyeler onun için yazdım sanane sana giren çıkan ne ki çemkiriyosın ‼️‼️‼️❓
Konu açıyorsun çünkü öylesine bir mesaj atmıyorsun, konu açıyorsun. Açtığın konu başlığı sayfa işgal ediyor, yer kaplıyor. Sana da zorla konu açtırıyorlar galiba. Burada çemkiren sensin. Şu son cümlelerinin leşliğine bak.
Bahsettiğin banane kelimen için söyledim ben onu ,sanki normal bir cevap verdin de benmi bu şekilde yazdım ne ekersen onu biçersin ,bu konu sana ne olabilir ama belki çoğu kişiye göre değildir hoşuna gitmediyse yazmassın olur biter ,dediğim gibi banane dersen bende sana sanane derim normal olarak ‼️
Sanane oğlum adam istediği konuyu açar gevşek gevşek konuşma
Oğlum kim oğlum hayırdır? O açarsa ben de yazarım, uza.
şu halde seçilemeyecek birine oy atmak akp oy atmakla aynı şey. ben bunu tercih etmicem.
-
Bizi ilgilendiren kısım ne anlamına geliyor bizene. Çünkü şu kişiye oy atacağım diye konu açıyorsun. Burada binlerce üye var ve her biri şu kişiye oy stacağım şunu alacağım diye daha kişisel yönlere hizmet eden konular açsa önünü alamazsın. Ve burası Ülke ve Dünya demeye çalışıyorum
Bu biraz şöyle gibi oluyor.
-Şuna oy atıcam
-Tamam at, ee?
gibi.
Ve şunu. Amacın şu parti şu kişi nasıldır diye tartışmaksa amenna ama konu öyle görünmedi.
Giren çıkan ne demek başka sanane demek başka.
Neyse fazla uzattım.
Hocam bunun derdi tartışma yaratmak,sanırım sorunları var‼️❓boşver istediğini vermeyelim ona.
boş oy atıp RTE ye oy vermiş olacaksın bravo👏👏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle
CHP ye attıkda ne oldu hocam dolu oy olarak ❓‼️
Akp karşısında 9 seçim kaybetti onları tek başına iktidar yaptı, birnevi dikta rejiminin kurulmasına yardım etti...işçi partisi nin de içinde olduğu bu yeni ittifak demokrasi ittifakı bunun önüne geçecek bence o kaliteyi yakalayacak görüşündeyim ,herkesin fikrine saygılıyım.... sadece "eee banane"söylemleri hariç sanane ise cevap vermez geçersin.
artık ittifak var,boş oy atmayıp ona göre seçim yapmak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
erkan baş iyi bir adamdır da memleketin cahil insanlarına anlattıkları ters gelir özellikle işçi kesimine
-
Boş oy atmakla aynı anlama gelecek eylemdir.
HDP ile girerler yine seçime... Adamların pek tabanı yok ama komunistlik adına milletvekili seçilebiliyor. Birde komunistlik para etmiyor diyorlar. Adam 25 bin maaş alıyor 3 tane yardımcısı var maaşı devlet ödüyor... Hdp'nin de işine geliyor sadece Kürtler yok bizde deme fırsatı oluyor
Bizde sol parti kurup HDP ile ittifak yapıp beleş vekillik mi kapsak (!)
erkan baş deyince hep bu aklıma geliyo dsadafas
Hayatın İçinden Her Videoyoutube
Twitter'da paylaşılan videoda bir gencin, kitap imzalayan Erkan Baş'a 'Neden HDP ile berabersiniz? Neden HDP terörist partisini destekliyorsunuz?' diye sorduğu görülüyor. Konuşmalarını telefon ile kayda alan genç, HDP'nin terörist partisi olmadığını söyleyen Erkan Baş'a yönelik suçlamalarını 'Demirtaş, Apo'nun heykelini dikeceğiz demedi mi?' diye sürdürürken Erkan Baş ise soğukkanlı bir şekilde 'Siz A Haber mi izliyorsunuz sadece?' diye soruyor. Gence 'Hayata daha geniş penceren bakmanızı tavsiye ediyorum.' diyen Baş, konuşmasını sakin şekilde sürdürürken genç bir anda bağırmaya başlıyor. #erkanbaş #hdp #chp #iyiparti #kemalkılıçdaroğlu #selahattindemirtaş #meralakşener #sedatpeker #dolar #altın #tiktok #türkiye #ekremimamoğlu #türkiyeişçipartisi #youtube #youtubeshorts #akp #akparti #receptayyiperdoğanhttps://www.youtube.com/watch?v=yHB38wm92PM
Erkan Baş ve ekibi komünist. Siz komünist misiniz ki TİP'e oy vereceksiniz? İktidara gelemeyeceklerini bildiklerinden atıp tutuyorlar. |
Yobaz olmaktansa kominist olurum daha iyi,ki açtığım konu dik durmak ile ilgili ,ki en iyi dik duran parti bence TİP. |
Tamam, hayırlı işler de bizene?
|
Sanane oğlum adam istediği konuyu açar gevşek gevşek konuşma |
şu halde seçilemeyecek birine oy atmak akp oy atmakla aynı şey. ben bunu tercih etmicem. |
artık ittifak var,boş oy atmayıp ona göre seçim yapmak lazım
|
Benzer içerikler
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- çürük raporu nasıl alınır
- magdy hussein mourad mohammad
- en milliyetçi şehirler
- muhalif kanallar listesi
- 1 milyon tl havale ücreti
- türkiyede dab radyo yayını var mi
- bitcoin haram mı diyanet
- kuantum bilgisayar nedir
- honor magic 7 lite
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X