Şimdi Ara

Oyum artık Erkan Baş ve onun ekibinedir😉👍 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülke böyle insanların kıymetini bilmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani diyorsunuz ki ben oyumu yakacağım o zaman hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm hdp ile ortak hareket eden mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi parti iktidar olamayacak partidir. Her türlü palavra serbest, nasıl olsa iktidar olup tükürdüğünü yalama riski yok.

Komünist vekil ve ekibi kapitalist olan vatandaştan daha fazla maaş alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Ocak 2022; 0:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

videonun sonu efsaneydi heee

yav ben bu adamın korkusuzca yaptığı eleştirileri beğeniyordum. ancak hdp denen oluşum, gitmiş kendine sol diyen birkaç parti bulup ittifak falan yapmaya kalkmış... işçi partisi ile de görüşüyorlarmış sanırım. katılmış ya da katılacak hdp nin ittifakına tam bakmadım...ama hdp ile görüştüklerini görünce gözümden düştü.

ayrıca şu videoyu da izleyince tamamen düştü gözümden ... o korkusuzca iktidarı eleştiren adam, nasıl çırpınıyor çaresizce..

aaa bilmiyordum aaa haberim yoktu aaa siz yoksa a haber mi izliyorsunuz falan demesindeki o çaresizlik....yok geniş açıdan bak olaylara falan demesi...

len selo demiş ki "aponun daha heykelini dikeceğiz..." bu söze nasıl bir geniş açıdan bakacakmışız  ve bu sözden haberin yokmuş falan  

her iktidarı eleştirene sempati beslememek gerektiğini tekrar görmüş olduk.

siyasette buzdağının ardını görmek lazım. hiçbir şey göründüğü gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Ocak 2022; 0:39:4 >

• deathless73 kullanıcısına yanıt
    İkisi aynı şey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhalefetin zaten en çok açık verdiği yer bu HDP ile olan ilişkileri...Yahu Türkiye'de iktidara gelmek için HDP'ye ihtiyaç yok ki.İşte floresan partisiyle minnak ortağın iktidarı ortada duruyor.Muhalefet HDP'ye mesafeli olsa ve direk milliyetçi-muhafazakar seçmene yönelse ciddiyim 2023'te yüzde yüz seçimi kazanırlar.Ancak nedense HDP ile ilişkileri olması gerekiyormuş gibi davranıyorlar.

Mesela işte burada çocuk ''Selahattin Demirtaş aponun heykelini dikeceğiz dedi ne diyorsunuz?'' diye soruyor ''benim haberim yok'' diyor.Gerçi burada akıllara 2019'da TRT'ye aponun kırmızı bültenle aranan kardeşini çıkartıp daha sonra ''Kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum'' diyen kainat lideri akla geliyor ama mesele bu değil.

Dahası muhalefeti HDP üzerinden vurmaya çalışan bu tiplere de doğru dürüst cevap veren neredeyse hiç yok.Sanki 2008-2015 yıllarında yaşanılan açılım sürecini başkası yapmış,andımızı başkası yasaklamış,2008'de Habur sınır kapısında teröristleri davul zurnayla başkası karşılamış,askeri kışlaya polisi karakola sanki başkası hapsetmiş,nevruz gösterileri bahanesiyle dev pkk mitinglerinin yapılmasına sanki başkası göz yummuş,aponun mektuplarının meydanlara naklen okunmasını başkası sağlamış gibi hava estiyorlar.

Muhalefet gerçekten akıllı olsa sürekli açılım sürecini ve açılım sürecinde yaşanılan rezaletleri gündemi getirirdi.Ancak nedense alayı sus pus olmuş vaziyette.Mesela açılım sürecini muhalefet yapmış olsaydı adım gibi eminim şuan floresan partisi ve yandaşları 7/24 saat bunun propagandasını yapardı.Ama muhalefet sanki bu ülkede hiç açılım süreci rezaleti yaşanmamış gibi davranıyor.Bu da floresan partisinin işine geliyor.

Mesela şurada Erkan Baş gerçekten bu çocuğa cevap vermek isteseydi çocuğa ''HDP terörist bir partiyse neden HDP'yi kapatmıyorlar?Neden HDP vekillerine maaş ödüyorlar?Neden HDP vekillerinin seçime girmesine müsade ediyorlar?Neden HDP'ye devlet hazinesinden para ödüyorlar?'' diye sorması gerekirdi.Dahası ''Selahattin Demirtaş teröristse 2018'de üstelik hapisteyken nasıl Cumhurbaşkanı adayı oldu?'' diye sorabilirdi.

Hayır sanki HDP'yi kapatma ve HDP'lileri meclis dışına atma gücü ve kuvveti muhalefetteymiş gibi gelip muhalefete hesap sormaları anlamsız.Sanki memleketi kendileri idare etmiyorda muhalefet idare ediyor.

Bunun nedeni de muhalefetin gerçekten muhalefet etmemesi...Muhalefet gerçekten muhalefet olsa şuan 7/24 saat açılım süreci rezaletlerini döndürüp dolaştırıp anlatması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 22 Ocak 2022; 3:31:9 >

• bende iktidar parrtisine vericem oyle kolay kurtulmak yoooookkkkk

• Hala anlamadınız mı?Hepsi aynı çanaktan yiyorlar.Muhalefet hikaye....

• symbolcu S kullanıcısına yanıt

Hocam kişi kendinden bilirmiş işi derler, yediğimiz çanak demokrat sosyalizm çanağı bahsettiğin buysa‼️❓🤔

Senin yediğin çanak daha sağlam herhalde yobaz muhafazakar çanak ,oradan biliyorsun herhalde afiyet olsun ‼️

• Adam zeki biri ayrıca iyi bir hatip...

• Neden oyu boşa atmak olarak görüyorsunuz bu durumu çok ilginç❓😲muhalefetsen oyunu chp ye ver boşa gitmesin düz mantığı ile❓😲

CHP nin yüzde 40 a yakın oyu olur(ne yapsalar yüzde 24 ü geçemezler emin olun‼️) akp karşısında seçim kazanır söylemleri değişir gelişir Atatürk çü politikalardan ödün verilmez eleştri sadece "bu böyle gitmez ler den başka bir şey olur vs... anlarım ama,klişe eleştiriler tek düze politik basit söylemler yenilikçi bir adım ilerleme sıfır vs...bu böyleyken tek dik duruş gösteren partinindir oyum ve oda TİP dir Erkan baş dır👍

Herkesin yorumuna saygılıyım "eeee bana ne bize ne ler hariç o zaman cevabını alırsın terbiyesizlik yaparsan.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Hocam senin gibi düzeyli konuşan kişiler yönetsin bu ülkeyi ne diyeyim 🤔👍

Akp nin paralı trollünü mükemmel bir başarı senaryosu olarak sonunda mükemmel çemkirerek iyi il yapmıştır mantığı ile mi buraya koydunuz,yoksa Erkan baş mükemmel sakinlik ile cevap vermiş genci göt etmiş mantığı ilemi‼️❓😲🤔

• deathless73 kullanıcısına yanıt

selonun o sözü hakkında erkan baş a soru soranın trol olduğuna nerden kanaat getirdin ?

erkan baş videoda gayet sakindi doğru...ancak soruya cevap vermek yerine önce haberim yok diye kıvırmış sonra da a haber mi izliyorsun konulara geniş açıdan bak diyerek mevzuyu saptırmaya çırpınmış...tüm bunları yaparken de sakin tavrını korumuş ve sen de soruya cevap veremeyişine odaklanmak yerine adamın sakin tavrına tav olmuşsun öyle mi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Ocak 2022; 13:11:28 >

sonda yıkıldım   

• burada kim kime koymuş s2mde değil doğrusu sadece t*şak için koydum.

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Sen onun troll olmadığına nereden karar verdiysen ,bende tam o noktadan karar verdim‼️😉

Erkan baş ın A haber yorumu göndermesi neden kıvırma olsun ❓troll vari o tür görevlilerin A haberden(muhabir veya izleyici aynı bokun laciverti değişmez) çıktığını herkes biliyor senmi bilmiyorsun,yoksa kendinde reisçi olduğun için bilmezdenmi geliyorsun‼️❓

Evet Erkan baş tek dik muhalefet olduğu için (sana yabancı bir cümle değilmi eğilmeden dik durmak‼️❓😲)her sözüne takılırım ben o bu şu farketmez sen rahat ol ‼️

• Manhunt Three kullanıcısına yanıt

Malı götürürken Allah din ile milleti kandırmazsan bu ülkede değerin yok‼️

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Buzdağının altını yüzde 24 ü geçemeyen sadece eleştirmeyi muhaliflik sanan,hiçbir yeni bir şey ekleyemeyen CHP mi,sınırlarımız da yabancı ordu asker olsun oylamasına evet diyen İyi partimi,kuyruklarına basılmasaydı En fanatik den bile daha fanatik akp li olacak Babacan Davutoğlu mu görüyor da Erkan baş işçi partisi göremiyor‼️‼️❓😲

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.