< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çeto bende Almanyayı senden dinledim, ama bir gittim ki durum bambaşka |
|
Çeto bende Almanyayı senden dinledim, ama bir gittim ki durum bambaşka |
|
|
Mesele o değil misal Atatürk öldüğünde hemen ardından İnönü nasıl Cumhurbaşkanı oldu ? Celal Bayar bu işte parmağı nedir ? Atatürk ölmeden önce ev hapsinde olan İnönü, Atatürk neden başkanlık dan kovdu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Twitter: http://www.twitter.com/kadirmisiroglu
Youtube: http://www.youtube.com/kadirmisiroglucom
Facebook: http://www.facebook.com/kadirmisiroglucom
NOT: Lütfen bu sayfaların dışında faaliyet gösteren Üstad Kadir Mısıroğlu ile ilgili sayfalara itibar etmeyiniz. (Sayfa İdaresi) https://youtu.be/-0QjKaKFP7Y?si=0S2yR4cKhjdNghrz |
|
Kemalist Hulki Cevizoğlu İsmet İnönü'nün gerçek yüzünü anlatıyor. "Şöyle söyleyenler, saldıranlar olacaktır; 'Vay İnönü'yü mü küçültüyorsun?' İnönü'yü küçültmüyoruz, İnönü'yü tarihteki yerine yerleştiriyoruz. Atatürk, Samsun'a giderken İnönü yanında yoktur. İnönü anılarına ne yazmıştır biliyor musunuz? 'İzmir işgal edildi, tam bir yok oluş söz konusu. Mustafa Kemal Samsun'a gidecekmiş. Ben de şimdi İngilizce kursuna, oradan da bira içmeye gideceğim.' diyor. Çok vahim şey bunlar. Anlatmak da istemiyorum, anlatırken rahatsız oluyorum. Atatürk'ün, ölüm döşeğinde yatarkenki İnönü'nün tavrı; vefat ettikten sonra ,24 saat bile geçmeden İnönü'nün 11 Kasım'da Cumhurbaşkanı seçilmesindeki gerçeklikleri... 'İnönü devrinde, Atatürk'ü 15 yıl Etnografya Müzesi'nde bir eşya gibi bir köşeye atıp bıraktılar, unuttular.' diyor Falih Rıfkı Atay ve Yakup Kadri Karaosmanoğlu. İnönü Savaşı'nı zafer diye bize yazdılar, okuttular. Birinci İnönü Zaferi diye bir şey yoktur. İnönücüler saldırıya geçebilir ama gerçekleri duysunlar. İnönü, Atatürk'ün daha sonra yanında oldu diye büyütmemiz gerekmiyor, gerçeği söylememiz gerekiyor."
Atatürk ve İnönü neden kavga etti belgelerle, Atatürk ve İnönü gerçekleri belgelerle, #atatürk #kadirmisiroglu #tarih #kemalizm https://www.youtube.com/shorts/-78ENCcN1bw |
|
Atatürk çok büyük bir adam bu bir gerçek. Mısıroğlu da İngiliz ajanının teki. Fakat diyorlar ki İsmet İnönü Atatürk'le ölmeden önce çok büyük kavga ettiler. Bence de İsmet İnönü Atatürk kadar başarılı bir adam değil. Ve Atatürk'ü de çok kıskanıyor. Atatürk öldükten hemen sonra, paralardan Atatürk resmini kaldırıyor. Art niyetli bir şey bu niye kaldırıyorsun paralardan ki adamın resmini. Şunu da söylemek lazım Osmanlı'da şeriat falan yoktu, şeri hükümler vardı fakat devlet şeriatla yönetilmiyordu. Yani bu gibi adamlar istiyor ki, Osmanlı'nın dahi tüm devleti yönetmeyi tercih etmediği tam teşekküllü bir şeriat getirmek istiyorlar. Bu kadar iyi bir şey olsaydı Osmanlı din devleti komple şeriatla yönetilirdi. Ekonomi bilen birisi mesela faiz yasağının ekonomiyi çökerteceğini bilir, ilk günden Küba gibi vasat bir ekonomiye dönerdik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 21 Kasım 2025; 22:31:59 > |
|
Ben Kemalci fikirlere sahibim. İsmet paşa benim ilgi alanım dışında. zaten başa gelince ilk yaptığı işlerden birisi Türk tarih kitabını kaldırması vs. Atatürk'e Hatay karşılığında canını teklif ettiler. Paşa gitti Hatay'ı seçti. Bana kalırsa Paşa'nın yerine düşündüğü adam ön vasiyetini yazdırdığı adamdır. Yani düşün ölmeden önce vasiyetim hakkında sıradan birisine bilgilerimi paylaşacak değilim. Çok çok çok yakın insan, dostum yani gözüm kapalı güveneceğim biri olmalıdır. Bana da işte burada aslen bu kişinin Fevzi Çakmak olduğuna inanmamı sağlıyor. Ama yalan söylemiycem. katakulli döndü. Muhtemelen Fevzi paşa'nın politika işinden anlamadığı içindir. |
|
Bu feslinin tarih kitapları anca cumhuriyet dönemi, inönü, abdülhamitten ibaret. Madem tarihçiymiş abdülazizi, abdülmecidi de anlatsaydı? Bunu dinleyenlerde genellikle okumamış, birşey bilmeyen ama cahil cesaretiyle konuşan insanlar. Osmanlı sanki kanuni dönemindeki gibi güçlüydü Atatürk geldi yıktı. Masonu, yahudisi, ittihatçısı bilmem nesi hiç bitmiyor. Resmi tarih yalanmış falan filan. Resmi tarihte osmanlı yenildi diyeceklerine almanlar yenilince bizde yenilmiş sayıldık diyor. Oysa osmanlı almanyadan önce savaştan çekildi. İlkokul öğrencisine yenildik, mahvettiler mi diyeceklerdi? Osmanlı devleti ingiliz-fransız-rus anlaşmazlığından 100 sene fazla yaşadı. |
|
İngilizler rusların anadoluyu alıp hint sömürgesini ve mısırı tehdit etmesinden korkuyor. Ruslarda ingilizlerin anadolu ve istanbulu alıp rusları çevirmesinden çekiniyor. Böyle bir durum olmasa osmanlı çok erken yıkılırdı. Osmanlı her yenilgide ingilizlerin masada desteğini alıp daha da sömürge oldu. Savaşta galip olup bedel ödeyen başka bir devlet yoktur. Kırım savaşı gibi. Mısıroğlu gibiler bunları da anlatsaydı ya. Libyada italyanlara karşı 7 tümen ordu var demiş cahillerde inanmış. Libya toprakları 1 tümeni zor besler çünkü nüfus yok ve çöl. Osmanlının o orduyu oraya götürecek kara bağlantısı yok donanması yok. Hepsi bir yana tümenin başında mustafa kemal, enver gibi binbaşılar olmaz tümgeneralin osmanlıda karşılığı olan rütbeli biri olur. Böyle palavraları anlatıp cahilleri inandırıyorlar onlarda facede sallayıp duruyor. Osmanlıda 7 tümen ordu olsa balkan savaşını kazanırdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 22 Kasım 2025; 2:34:11 > |
|
nasıl profesör olduğu araştırılması gereken bir tip. belki de prof. olana kadar normaldi de prof. olduktan sonra ekranlara da çıkmasıyla ego patlamasını yaşayıp her konuda atıp tutmayı kendisine hak görüyor da olabilir. profesörlüğünün neden araştırılması gerektiği ise, kendisi "benim bilimsel makalelerde yüzlerce atıfım var" diye gerinirken olayın gerçeğinin dergilerin sahibinin ya da editörünün kendisi oldunun açığa çıkması. hatta bunu açıklayan siteleri ve makaleleri de mahkeme kararıyla engelletiyor. gerçek ünvanı MD olması gerekirken her yerde PhD ünvanını da kullanan biri, ama bil bakalım cv'sine yazdığı doktorada o program bile yok. kısacası 2018'den sonra gündeme gelip konuşulmak için her türlü tartışmalı konuda ağzını açabilecek seviyede birisi.
Oytun Erbaş'ın Akademik Yönden Analizi Yapıldı: Akademik Dolandırıcılık İddiası https://www.tamgaturk.com/oytun-erbas-in-akademik-yonden-analizi-yapildi-akademik-dolandiricilik-iddiasi/43937 |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
Zır cahilliği bu yüzdenmiş o zaman |
|
corona mevzusunda, zionistler z0rbalikla, yine vaccine satmislardi devletlere. buradaki z0rbalik -> genis sekilde korkuyu veriyorsun, dunya uzerindeki hicbir hukumet buna karsi cikamiyor, ciktigi an -> sureci yonetemedi agir sonuclariyla yuzlesmek mecburiyetinde kaliyor. b**tech mi ne iyi para goturduler mesela. p**zer sadece bu sacmaliktan, 100 milyar USD gelir elde etti, o malum ikili 4 milyar euro elde etti zengin oldular.. Neyse nezle ve gripten adam olur, her zaman olur, sen olmezsin ama diyelim 1 milyonluk hasta serisinde, binlercesi belki yuz binlercesi, her yil olur, ver korkuyu, ver korkuyu seklinde, zaten normal olan grip olumleri uzerine cevrilen akillica bir zionist plandi elbette. cikip corona yok diyemiyorsun cunku var, cikip corona'dan kimse olmedi diyemiyorsun cunku oluyorlar, bu boyle akillica bir plan ki, abarti, manipulasyon ve carpitma yapiliyor, medyadan korku pompalaniyor, internet uzerinden pompalaniyor, sosyal medyadan pompalaniyor, ancak oyle bir sey olmadiginin aksini ispat edemiyorsun.. ztaen bu tarz gerceklere karsi havlayan troller, korku verilmis zavallilar ve y** goblinler tetikte bekliyor.. hastaneye adam gitti mi? gitti.. corona'dan oldu mu, oldu.. ancak adamin zaten, bir takim ek rahatsizliklari var ya da yok, ancak komplikasyona ilerlemis mevzu.. yani grip ve grip etkeni degil ancak baska bir virus olsa bile, bu tarz enfeksiyonlar zaten zayif kisileri olduruyor ya da nadiren saglam kisileri de oldurebiliyor iste buyuk bir salginda, buyuk populasyon, cok sayida olumler oluyor. mesela bu yil gripten ve grip olmayan viruslerden, mesela corona gibi, bir cok kisi olmustur, ancak sen cikip korkuyu verdim mi, parayi goturuyorsun.. bundan cikan sonuc evet bir virus var, salgin var, saglam ya da zayiflar oluyor ve sen, etkinligi belirsiz ya da sinirli, bir takim yan etkileri olan, bir takim urunleri satmak icin, elindeki gucu kullanarak, korku pompalayip bunlar uzerinden para kazaniyorsun bunu global capta yapiyorsun. cok agir bir suc bence.. bir de goyimlerin suratina maskeyi takip egleniyorsun falan.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2025; 12:53:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|