Şimdi Ara

Oynayacak Oyun Kalmamış Bu Ne Ya?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaz tatilinde Aion online'a geri dönmeyi düşünüyordum ancak araştırmalarım sonucu oyunun düştüğü hali görünce şok oldum. P2W olmasından mı bahsedeyim,türkçe dil desteğinin kaldırılmasından mı bahsedeyim, daha neler neler. Kaldı ki bu denli kompleks MMORPG oyunlarının anlaşılmasında Türkçe dil desteği benim için bir nimettir,o olmadığı zaman 10-0 geriden başlıyor oyun benim için.

    Neyse biraz oyun araştırdım fakat oynayacak doğru düzgün oyun yok neredeyse. Hangi güzel görünen oyuna baksam, şak arkasında bir yorum ''zamanınızı boşa harcamayın'', ''yönetim kötü oynamaya değmez'', ''oyunu bırakan bırakana başlamayın'' (Ör: Black Desert) Bless Online yakında erken erişime açılacakmış mesela güzel oyun gibi duruyor ama toparlanması da bir hayli sürer

    Velhasıl-ı Kelam sizden MMORPG oyunu tavsiyesi istiyorum. Türkçe olması zaten çok büyük bir artı ama olmasa da olmasın ne yapalım. Yeter ki emeklerimizle bir yerlere gelebildiğimiz,oyuncu sayısı belli bir seviyenin üstünde oyun olsun.







  • Sene 2018. Bana gösterin hangi oyunda şurdaki aksiyonun pvpnin yarisi bile var ? Tabiikide oynayacak oyun yok. Hepsi rezil icerik sadece pve den ibaret. Dungeon dungeon bi yerden sonra mide bulanıyor. End game desen çogu mmorpg de leş bi durumda. Oyun sana pve yapip yeni gear kasmaktan başka hic bisey veremiyor.



    Tekrar diyorum, sene 2018 ! Hala Lineage 2 nin yaptigini yapamiyorlar. 2004 oyununun hala daha doluluguna ve oynanabilirligine şuanki firmalar şapka çıkarmalı.



    https://m.youtube.com/watch?v=WfkVIoaehdY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 22 Mart 2018; 0:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yazık ki yok. Çıkarsınlar Metin2 yi yeni grafiklerle ilk haliyle milyonlar akın eder. Çok garip mmorpg çıkaran firmalar boş boş yatırım yapıyorlar bizim istediğimiz belli çok sağı solu karıştırma koy dümdüz bir oyun oynayalım ama yok onuda koyim bunuda koyim bi bakmışsın oyunda ruh yok
  • Lineage Eternal, Lost Ark, Bless gelmek üzere sabredin. paraları biriktirin.
  • Mmorpg devri bitti artık. Hem güzel yeni mmorpg çıkmıyor hemde eski güzel mmorpgler gelen güncellemelerle bitiriliyor. Mmorpg zaten türkçe oynanmaz hem kitlesi hem yönetimi her zaman kötü oluyor örnek black desert. Şuan tek seçenek bless gözüküyor mayısta erken erişimde steamde satılacakmış. Mayıs sonuna sarkarsa 2 ay var demektir.
  • sucka S kullanıcısına yanıt
    Lineage Eternal gelmicek. İsim degisikligi yaptilar. Project TL oldu ismi oyunun. Baska degisikliklerde var ama bilinmiyor fazla şuan bisey demiyolar. Bu senenin sonlarına dogru kesin bilgiler gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şey hocam, Project TL - The Lineage- ama dediğin gibi çok uzun süreceğe benziyor, bizimk i tahmin tabi
  • aynı sorunu yaşıyorum.3 yıldır bir mmorpg oynuyordum oyuncu kalmadı diye bıraktım.bless online oynamak istiyorum ama buy to play olacakmış.onun için bir süre tutacak mı diye beklemeyi düşünüyorum.bdoyu oynamak çok isterdim ama tr serverında değil euda oynamak istiyorum.keşke ip ban olmasa isteyen istedği yerde oynasa
  • sebaschan S kullanıcısına yanıt
    bdo da b2p ve oyun sana daha çok harcattırıyor. Bless b2p fiyatı uygun olursa çıktığı gibi alınır, shopta bdo gibi hizmetçi, ağırlık envanter slotu satılmayacaktır.
  • MMORPG devrinin bittiği falan yok, firmalar survival ile MMORPG türlerini harmanlıyorlar moda oldu son birkaç senedir, ki oyun geliştiricileri henüz böyle bir şeyin altından kalkamıyor, haliyle ortaya rezil gameplayı olan oyunlar çıkıyor. Şükür ki bu işin bok yolu olduğunu anladılar, artık çıkarmıyorlar böyle.

    Fakat Pantheon: Rise of the fallen diye bir oyun çıkacak. Oyun eski kafa bir oyun, grafikleri yeni nesil sadece. Oynayış açısından eski MMORPG'ler tadında olacak, oyun sıkıcı ve yapması basit, kendini tekrar eden görevlerden değil de yapılması zor görevlerden oluşacak. Zaten oyun bir grupla oynanmalı, ona göre tasarlı diyor yapımcılar. Bence bu oyun şu son birkaç yıldır survival-mmorpg karışımı yüz karalarını bize unutturacak.

    Ashes of creation, Crowfall, Ascent Infinite Realm gibi oyunlarda çıkacak ama ben onlardan çok ümitli değilim açıkçası. Hele Crowfall'dan hiç değilim. Çok önyargılı yaklaşmamak lazım tabi. Son dediğim oyunu TERA ve PUBG'nin yapımcıları yapıyor, yani o oyun MMORPG dünyasına damgada vurabilir. Ama benim en çok ümitli olduğum oyun Pantheon.

    Şuanda oynanmaya değer bir MMORPG yok, eğer WoW ile aran iyiyse bir private servera başlayabilirsin belki. Onun dışında MMORPG arama zahmetine girme şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fadingship -- 25 Mart 2018; 15:3:46 >




  • benim derdim trinity mmo kalmaması yani tank, healer, dps halinde oynanan mmolardan bahsediyorum. çoğy yeni çıkan oyun pve konusunda çok kötü malesef.

    wow, tera, eso ve final fantasy dışında dungeon / raid amaçlı oynanabilecek güzel mmorpg yok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 29 Mart 2018; 23:38:39 >
  • Kardeşim neden oynucak oyun kalmadı biliyomusun herşey yulgang 2 yi satın alan adamın oyunu açıp sonrada şak diye kapatması oldu
    ne alaka dersen oyun alıcıları bunu görünce gözleri korktu okadar güzel bir oyun tutmadıysa benim çıkaracagım oyun hiç tutmaz zannediyorlar vede öyle şuanda ben 970 milyara blade and soul gibi bir oyun yaptırmayı planlıyordum ama baktımki oyun tutmaz dediler kime sorduysam tutmaz açma dediler zaten açsamda tutmayacagına adım gibi eminim istersem şuanda oyun geliştiricilerine güzel bir mmorg yaptırabilirim ama türkiyede tutmacagı gibi oyunuda batıracaklarına eminim bu yuzden kimse yanaşmıyo türkiye iyi bir ülke ama insanları kıskanç herkes öyle degil ama elinde olanı yüelticegine elinde olanı kaybetmeyi seviyo
  • Artık mmorpg yok. Ben çoktan bakmayı bıraktım. Steam üzerinden 3 4 arkadaşımla birlikte hayatt kalma oyunlarında vakit geçirmeye başladım.

    En azından arkadaş çevrenle olunca oyunun ne olduğu pek fark etmeden iyi vakit geçirebiliyorsun.
  • Mmorpg yok.Şu sıralar pubg, Lol,Cs:go,Fortnite gibi oyunlar çok tutuluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astelia online geliyor ama buy to play olacak
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Oynanacak oyunlar belli, yeni çıkan hiçbir mmorpg oynamaya değmez. Ben allods p2p sw ye başladım. Wow classic çıkınca o oynanır, eso gw2 falan oynanır başka mmorpg oynanmaz.
  • Mobilde rangers of oblivion var türkçe bi bakın derim yeni açılmış biraz denedim iyi birşeye benziyor arkadaş ortamında idare edebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.