SLM ARKADASLAR CIKDIRACAM ASUS LEPTOPA FARMAT ATIM DEDIM DEMEZ OLAYDIM :) XP NORMAL C: BICIMLENDIRDIKTEN SONRA 15 SANIYE ICINDE OTOMATIK KAPANMA ASAMASINDA RESETLEDI KENDINI DOGAL OLARAK AMA BI DAHA DA ACILMADI EKRANA SADECE ASUSUN SIMGESI GELIYOR BASKADA BISEY YOK BILMEDIGIM BI KISAYOL MU VAR YADA DVD ROM CD YI MI OKUMUYOR NOT:XP YI FLAS BELLEGE ATSAM FLAS BELLEKTEN CEKER MI FORMATI ANLAYIN ARTIK HALIMI SACMALAMAYA BILE BASLADIM CEVAP PLEASE
boot menuden cd yi bulmaya calış olmazsa bios ayarından birşeyler yapmaya calıs
kardeş bendede format sorunu vardı cye format attıktan sonra mavi ekran almaya başladım format atarken 2. hdd yardımı ile 2.hdd deki sistemi kendi cme norton ghost gibi bi program ile kurdum sorun çözüldü en azından şuan pc çalışıo ama birdaha format atmaya çalışırken aynı sorun ile karşılaşırmıyım bilmiom eger deneme şansın varsa bu yolu dene
Formatlama işlemi esnasında Güç kablosu takılı olsun. Birde cihaza sonradan RAM eklendimi ?
Masaüstü pc olsa Ide kablosu yada ram i sök dene derdim ama (eğer iki adetse) ama diz üstünde zor. Hdd de problem olabilir. Bence servis le bi görüş sonuçta notebook u açmak garanti dışı bırakabilirsin. Ayrıca Leptop değil Laptop :D
Bazı dvdrom lar özellikla toshiba dvdrom lar bu tarz yazılımlarda orjinal cd arıyor. Korsan larda sorun çıkarabiliyor istersen orjinal bir cd varsa onunla dene
eleman konu açıyor bakmıyor bile cevaplara.. boşuna yardım etmeye çalışıyor bu millet...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme