Şimdi Ara

Oynanmayan heroların ortak sorunu: cast time ve mobility

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riot bunu çok basit bir şekilde çözer ama neden çözmüyor anlamadım.

Mesela brand: Bana göre tek sorunu skillerinin cast time ı. Bir tane e atana kadar rakip combo yapıyor. Lux desen aynı: Bütün skilleri skill shot üstüne hedefe gidene kadar ölme eşşeğim ölme. Keza velkoz,zyraaynı şekil.

• morelloyu aradim bunu diyen noobtur net dedi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O skiller tuttuğunda rakibi tekleyebildikleri için böyle olması normal değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Riot bunu çok basit bir şekilde çözer ama neden çözmüyor anlamadım.

Mesela brand: Bana göre tek sorunu skillerinin cast time ı. Bir tane e atana kadar rakip combo yapıyor. Lux desen aynı: Bütün skilleri skill shot üstüne hedefe gidene kadar ölme eşşeğim ölme. Keza velkoz,zyraaynı şekil.

anlatmak zorundayım. bugün rank maçta graves oynuyorum karşıdaki lux bana tüm kombosuyla TEK attı. 5v4 olduğumuz oyunu kaybettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banlanan adam 1

morelloyu aradim bunu diyen noobtur net dedi .

Komik olmadığın gibi fazlasıyla iticisin bir tarzın,komik yanin,mesajlarda zeka belirtisi hiçbirşey yok yol yakınken daha fazla pc başında oturanlardan küfür yemeden bu işi burada bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü lux q tutturursa tek atar. Vel koz e tutturursa tek atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Komik olmadığın gibi fazlasıyla iticisin bir tarzın,komik yanin,mesajlarda zeka belirtisi hiçbirşey yok yol yakınken daha fazla pc başında oturanlardan küfür yemeden bu işi burada bırak.

beni alintilayan noobtur net .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brand gayet guzel vuruyor kassada kasmasada ancak mobiltysi 0 casttime o kadar onemli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

anlatmak zorundayım. bugün rank maçta graves oynuyorum karşıdaki lux bana tüm kombosuyla TEK attı. 5v4 olduğumuz oyunu kaybettik.

Lb Ahri olsa tam kombo bile atmazdi arkadaşta ondan bahsediyor o herolari o aşamaya getirmek zor.

• Abi lb,zed,ahri ? Hadi bunlar assas diyelim. Azir, liss, xerath,ori ?
  • Heroları kıyaslamak saçma olur. Lux ve velkoz rakibe yaklaşmadan tekleyebiliyorlar skill range avantajları var. Zyrada support oynandığı için çok nerf yedi. Brand desen oyundaki en fazla burst atabilen herolardan kolay skill tutturabilsen emin ol kimse ahri felan oynamaz. Bu heroları anca mana veya damage konusunda bufflayabilirsin onun dışındakiler saçma geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

ADC oynuyormuşsun ne bekliyordun ki? Herhangi bir nuker combosuyla ADC öldürebilir.
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    Xerath'da mobilite mi var?

Uzun menzilli şampiyonlara bir de mobilite sıkıntı oluyor. Tristana mesala. Bir ara sürekli seçiliyordu. Nerf ve rework yedi.
  • aziri niye picklemiyorlar mobilitysi yok değil var, ranged , tek dezavantaji squishy o kadar ama oynanmamasının sebebinin nabshitlerin oynayamamasına bağlıyorum
  • quote:

küçük bey nasillar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

quote:

küçük bey nasillar acaba

beni alintilayan noobtur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

quote:

küçük bey nasillar acaba

beni alintilayan noobtur

Alintilamayan?

• @meganeRR Azir pek ala pickleniyor zaten. Turnuvalarda görrüsün.
    @MRTFR Sen ne diyon bişe anlamadım.
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    "Bunlar mobilite sahibi yüksek hasarlı şampiyonlar" diyorsun sandım.
  • Nuker klasmanındakiler zaten öyle olmalı mantıken. Cast time oynanması oyunda çok fazla denge değiştirebilir. Dediğin herolarla oynanması megagnarın skillerini casttimesız atması gibi bişey düşünsene gnarın skillerine reaksiyon veremediğini?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.