Şimdi Ara

CrashBone ile LoL Rehberleri | Düz Vuruş Mekanikleri 2, Attack Move & Kite #03

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Video da geldi. Attack move ve Kite hakkında

Smarcast #01:https://youtu.be/rrOhI8tltYc
    Düz vuruş mekanikleri 1 #02https://youtu.be/q4Rr6kbwCrc
    Düz vuruş mekanikleri 2, kite & attack move #03:https://youtu.be/Dm9_8MmM6qM

Yorumlarınız önemli arkadaşlar, beğenip beğenmediğiniz hakkında yorumda bulunursanız çorbada tuzunuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 7 Nisan 2015; 22:03:00 >

• Uppidik
  • izlenir
  • 2. Video da geldi
  • l2 oynayan adam bunları bilmicekmi olm :D
  • tamam.
  • Oyunu oynayan büyük kesimin pek bilmediği şeyleri konu edinmeye çalışıyorum.

en basitinden kite, attack move ile ilgili forumda bile haftada 3 kere konu açılıyor. sonraki videoda onlara değinmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 3 Nisan 2015; 16:56:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Botlar sıkıcı oyun içinden videolar alıp sonra güzel yerleri seçip seslendirmede anlatırsan bence daha çok izlenemeye sahip olursun tabi daha çok emek ister.
  • Hocam, "Riven Diamond Montage" tarzında videolar yapıyor olsam çok haklısınız derdim. Doğru dürüst kimsenin yapmadığı TEMEL bilgileri anlattığım için bu şekilde yaptım.

Bir örnek verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Hocam, "Riven Diamond Montage" tarzında videolar yapıyor olsam çok haklısınız derdim. Doğru dürüst kimsenin yapmadığı TEMEL bilgileri anlattığım için bu şekilde yaptım.

Bir örnek verebilir misiniz?

Mesela doubleliftin vayne videosu var baya populer yaptığı kite .O video gibi daha heyecanlı oluyor o tipler montage gibi değilde bunları yaparsan ne kadar işe yaradığıyla ilgili.
  • Hocam Attack Move ve Kite hakkında video çekmeyi planlıyorum 3. videoda. Bu videoda dediğiniz gibi güzel bir örnek koyacağım.
  • Çocuk güzelce anlatmış plat eloda oynayan her adcnin bilmesi gereken şeyler olmasına rağmen bilinmeyen ama bilindiğinde size avantaj sağlayan yararlı bilgiler.Sen yinede yorulma özenti gençlik yine atack move nasıl yapılıyor diye soracak.
  • hombak108 H kullanıcısına yanıt
    Hocam, çok teşekkür ederim ilk olumlu yorumunuz için

Biraz biriktirebilirsem videoları, yama notları kısmının altındaki yorumlar kısmına koymayı planlıyorum. Sizin ne düşündüğünüzü bilmiyorum ama gerçekten adama sağ tıklayıp kill almayı bekleyen tipleri de altın liginde görebilir olduk. Bu arkadaşların sayısının az olmadığını düşünüyorum ve videoların bu arkadaşlar için yararlı olabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 3 Nisan 2015; 17:33:56 >
  • Diğer hesap banlı olduğu için bundan yazıyorum.

Güzel olmuş aynı şekil devam.
  • Oyuna baslayacak ya da yeni baslamis olan arkadaslara cok yardimci olacak gibi. Oyun hakkindaki rehberi üst konu yapip ilk mesaja da bu videolar eklenirse baya faydali olabilir. Emegine saglik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrına abone olim keke

• Cok guzel.ama cassiopeiaya falan katilmiyorum.care script.
    Bu arada biraz baslangic seviyesi gibi ama cidden guzel.(scarra noob.ben scriptle daha hizliyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece şampiyon hedeflemeyi bilmiyodum teşekkürler,abıne oldum
  • Güzel

• videolarını beğendim eline sağlık. birşeyi merak ediyorum. bir auto attack ne zaman iptal edilemez oluyor. bunu nasıl anlıyoruz tam olarak. turnuvada filan diyor ya ""son aa iptal etmese şöyle olmuştu filan"" diye onu kastediyorum.her heroda farklı sanırım. bununla ilgili bir video güzel olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.