Şimdi Ara

Oynadığınız İlk Oyunlar Ve Anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DOOM İLK OYUNU oynarken sürekli internet gitti internet gitti diye bağırıyordum
  • Bilgisayarda ilk Fifa 2000 - 2001 yada 2002 ( nerdeyse hepsini saydım ama ) serilerinden biriydi ama hangisi hatırlamıyorum. Biraz bahsetmek gerekirse, hani şu top senin takımındayken savunma arkasına koşu yapan oyuncunun önünde takımın forma rengi ile aynı renk bi şerit çıkıyoduda sen onu görünce sallıyodun ona doğru topu heh işte o oyundu benim PC de oynadığım ilk oyun... Ve o zamanlar en az 7-8 saatimi alıyodu oyun gerçekten harika ötesiydi benim için halada unutmam o oyunu oynarken yaşadığım heyecanı :)
  • ilk oynadığım oyun bir öğretmenimin bilgisayarında idi.1998-99 yılı olması lazım,half life ye benzeyen haritada quake de çıkan yaratıklar gibi yaratıklar vardı,o zaman çok sevmiştim bir daha hiç bulamadım.Zaten oyunun adını bile bilmiyordum,resmini görsem zor hatırlarım,kendi bilgisayarımda 2002 de oldu pinball oynadım ,sonra fifa world cup 2002,hitman devam ettik böyle
  • raptor herhalde. raptor, oyun olan

Oynadığınız İlk Oyunlar Ve Anıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 10 Mayıs 2013; 22:33:42 >
  • Need for speed 2. o kırmızı ferrari ile ne uçardım bee
  • Colin McRae Rally 3 babam orijinalini almıştı o zamanlar korsanı bilmediğimizden. Benim asıl anlamadığım babam oyunu 20 liraya almıştı ve oyunun orijinal olduğuna 100% eminim. Daha mı ucuzdu ki oyunlar eskiden?

Hüzünlendim bak şimdi az oynamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Age of Empires 2.Çağ atlamayı bilmiyordum en zora aldığımda bunlar nası böyle askerler getiriyo diye aklım karışırdı düşünürdüm sürekli.Ayrıca Crazy Taxi de ilk oynadıklarım arasında oyunun adına yakışır şekilde sürüyodum taksiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 10 Mayıs 2013; 22:31:06 >
  • ilk değil ama cs 1.6 dan aldığım zevki hiç bir fps oyunundan alamıyorum bf cod csgo hepsini steamdan oynarım istesem ama bir şey eksik csden kopamıyorum
  • GTA 3'de Luigi'nin mekanının oradaki araba boyama yerinin önünden siyah bir panelvan patriot'la giderken elektrikler gitmişti. Güç kaynağı olduğundan pc kapanmadı ama güç kaynağı DIT DIT diye öterken pc'yi bozdum abimden dayak yicem diye ağlamıştım. Uzun süre evde tekken pc'de oyun oynamamıştım.
  • Crysis3tü ne günlerdi bee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFS vardı yokuş aşağı ve piramitli mapler vardı
    McLaren uçuyordu

• 2004-2005 yıllarında internet cafede red alert 2ydi.
  • Knight Online'ı ilk oynadığım zamanlar.
    Warrior'umla Moradon'da yaratık kesiyorum. Çıkan eşyaları satıcılara satıp para kazanmaya çalışıyorum.
    Opal diye pembe bir paçavra çıkmıştı. Üzerimde de yer yoktu. Çöpe attım.
    Sonra kafedeki abiye sordum. Opal'i yaktığımı söyledim. "Bu oyunu oynama sen." dediğini hatırlıyorum yada benzeri birşey söylemişti.
  •  Oynadığınız İlk Oyunlar Ve Anıları

• Jack Jazz Rabbit vardı ardından Max Payne, Quake 3 ve GTA 3 geldi. Hepsinin yeri ayrıdır. Hele ki ilk Max Payne oyunu... Müziği ve hikayesi beni benden alırdı. Quake 3'te vahşetle tanıştım adamları parçalayınca falan zevk alıyordum hafiften psikopatlık belirtileri vermeye başlamıştım En sevdiğim karakter Uriel'di ve oyunda Hunter'a aşıktım arada Slash'a aşık olduğum da oluyordu bir de Major dostumdu Ulan ne günlerdi be... Ardından GTA 3 geldi. İstediğim gibi dolaşma hissi yok mu ilk o oyunda tattım kuzenlerle toplanıp oynardık hey gidi be Bize misafir geldiklerinde oyunu açardık oynardık oynardık yiyecek birşey getirdiklerinde şu uçurumun orada olan mafya evine gider içine girer ve oyunda da yemek yiyormuş gibi yapıp bir yandan gerçekte yemek yerdik. Ben çocukluğumu özledim

• Mortal Combat... Enfesti. Tüm atari oyunlarını oynamılığım var. Ondan sonra NFS: Underground, U2, Max Payneler o lar şu lar. Bu güne kadar geldik. Hala oyuncuyum. Ölene kadar da oyuncu kalacağım. Oyun bir yaşam stilidir.
  • Fifa 2005'i yüklemeye kalkmıştım ilk.O da 2 CD'di.Her seferinde ilk CD'yi kusursuz bir biçimde yüklüyordum.Ama yüklemenin ortalarında sürekli hata veriyordu.Daha doğrusu ben hata veriyor zannediyordum.Meğersem 2.CD'yi istiyormuş.Rahat 4-5 kere tek CD ile yüklemeyi denemiştim işte.
  • 1990 lardan kalma tomb raidera ve doomun ilk oyununa aynı zaman başlamıştım.O gün bugundur oyun aşkıyla doldum

• 5 yaşındayken atari ile tanışmıştım. Annem in anlattığına göre 6 yaşımdayken MARIO yu bitirmişim. Onun dışında tank , circus carlie , superbike , soccer 97...
    Zamanında bunu yaşadığımım için mutluyum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.