Şimdi Ara

Öyle değil mi SAMET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır tesisleşme ve amatör branşlarda çok büyük işlere imza atmama rağmen‚ futbolda bir türlü istenilen başarıyı yakalayamadım‚ öyle değil mi Samet?

Hocalık kariyerinde hiçbir üst düzey başarısı olmayan Aykut´u önce sportif direktör saçmalığı ile sonra da hoca olarak bu takımın başına geçirdim‚ öyle değil mi Samet?

Altındaki teknik direktörün yerinde gözü olan ve durmadan onun kuyusunu kazan‚ emellerine ulaşmak için şampiyonluğun bile kaçmasını göze alan sportif direktörün ve taraftarı yönlendiren medyadaki kankilerinin emellerine ulaşmalarına olanak sağladım‚ öyle değil mi Samet?

Çalıştığı 4 sezonda da son haftaya kadar takımı lider sokup‚ bunların ikisinde şampiyonluğa ulaşan ve belki de 2006 yılında Türkiye ligindeki en iyi futbolumuzu oynatan Daum´u tazminat vermeden gönderebilmek için; camiamıza hiç yakışmayacak ve küçük düşürecek kirli oyunlara giriştim‚ öyle değil mi Samet?

Avrupa´da tarihimizin en büyük başarısını elde eden Zico´ya Aykut´a verdiğim destek ve sabrın 10´da 1´ini göstermedim‚ öyle değil mi Samet?

Hiçbir eleştiriye tahammül edemedim‚ rakiplerimin hepsini kulüpten uzaklaştırmaya çalıştım‚ öyle değil mi Samet?

Şu taraftarın sevgilisi‚ göz bebeği‚ biricik kaptanımızı‚ rakiplerin bile saygıdan önünde eğildiği Alex´i‚ 8 sene sonunda Aykut Hoca gibi biri için feda ettim‚ şimdi de arkasından onu itibarsızlaştırmaya çalışıyorum‚ öyle değil mi Samet?

Takımın hırs küpü‚ sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden ve mevkisinin en iyilerinden olan Emre gibi bir adamı gene Aykut hocanın kaprisleri yüzünden bedavaya gönderip‚ takımın dengesini ve sistemini alt üst ettim‚ öyle değil mi Samet?

En zor günlerimde benden desteğini esirgemeyen‚ bana destek için cezaevi önlerinde yatıp kalkan vefalı taraftarımızı‚ sırf Alex diye bağırdıkları için mikrofonu elime alıp azarladım‚ öyle değil mi Samet?

Şu güzelim birlik ve bütünlüğü‚ Aykut saplantısı yüzünden ortadan kaldırdım‚ taraftarı böldüm‚ onları mutsuz ettim‚ öyle değil mi Samet?

Bütün bunları ben yapmadım mı‚ Samet?

Taraftarın bütün bunlardan sonra beni protesto etmesi normal değil mi Samet?

Egom için Zico'yu kapının önüne koydum, istikrar gelecek dedim, hala toparlayamadım. Haksız mıyım Samet?

Kim beni eleştirirse, onu Fenerbahçe düşmanı ilan edip, taraftarın önüne attım. Taraftar bana inandı. Uyanık adamım değil mi Samet?

İçeri girince taraftarın arkasına saklandım, dışarı çıkınca azarladım ama yinede bana taptılar, değil mi Samet?

Allah için doğruyu söyle Samet!

• quote:

Orijinalden alıntı: atalog

İçeri girince taraftarın arkasına saklandım, dışarı çıkınca azarladım ama yinede bana taptılar, değil mi Samet?

Allah için doğruyu söyle Samet!

İşte bunu hazmedemiyorum. Resmen kandırıldık. Resmen!!!
  • Evet
  • Koskoca Fenerbahçe tercüman sametin Şahitligine kaldi yani hee aziz ?

• Saran kötü, Alex kötü, Zıco kötü, Kutlualp kötü, MAA kötü ama Azız Yıldırım hep ıyı o bır melek elındeki mıkrofonuda nuru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakta alkışlanası bir yazı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başını emme basma tulumba gibi sallamadan söyle Samet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BU fake bildiğin Fenerbahçe düşmanı işte. Hatta fenerli bile değil bu.Prim vermeyin şuna. Taraftarın kızdığı ve taraftara dokunan ne varsa hepsini tekrar tekrar kazıyarak yarasını kanatmaya çalışıyor ama fenerli değil bu kişi. Yazdıklarına yorum bile yapmıyorum bu zavallının.
  • Temiz insanları koz olarak kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

BU fake bildiğin Fenerbahçe düşmanı işte. Hatta fenerli bile değil bu.Prim vermeyin şuna. Taraftarın kızdığı ve taraftara dokunan ne varsa hepsini tekrar tekrar kazıyarak yarasını kanatmaya çalışıyor ama fenerli değil bu kişi. Yazdıklarına yorum bile yapmıyorum bu zavallının.

Nick mesaj uyumu diye ben buna derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

BU fake bildiğin Fenerbahçe düşmanı işte. Hatta fenerli bile değil bu.Prim vermeyin şuna. Taraftarın kızdığı ve taraftara dokunan ne varsa hepsini tekrar tekrar kazıyarak yarasını kanatmaya çalışıyor ama fenerli değil bu kişi. Yazdıklarına yorum bile yapmıyorum bu zavallının.

Tabi Fenerbahçe taraftarlarının birbirine düşmesi işine geliyor değil mi . İşte nick mesaj uyumu asıl budur . @barbar
  • quote:

İspat edersem, burada herkesin ortasında kendine küfür edecek misin?

Hodri meydan!

Vay anasını arkadaş.

Aziz Yıldırım'ı sevmeyen Fenerbahçeli'de olmayacak.

Yok devenin kramponu!
  • Di mi lan abbas?

http://www.youtube.com/watch?v=ME79Dy6AahE&sns=em

• quote:

Yo bence adam gayet FB sevgisini içinde taşıyan ve sorduğu sorular gerçek Fb lilerin sorup cvp aramsı gereken sorular.
    Hadi adam fake ve FB li değil sen yukardaki sorulardan birine sadece birine cvp verirmisin????
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Yo bence adam gayet FB sevgisini içinde taşıyan ve sorduğu sorular gerçek Fb lilerin sorup cvp aramsı gereken sorular.
    Hadi adam fake ve FB li değil sen yukardaki sorulardan birine sadece birine cvp verirmisin????

İftira atmak bedava nasıl olsa.

İsteyene Fenerbahçeli olduğumu ispat ederim.

Etmek zorunda olmamama rağmen.

Statta formalı fotoğrafımı, kutlamalardaki formalı fotoğrafımı, Fenerbahçe kredi kartı fotoğrafımı, arkasında ismim yazan formamın fotoğrafını gösteririm.

Kendi Fenerbahçeliliğinden şüphe eder!

Aziz Yıldırım milleti iyi kekliyor ya.

Saf gibi inanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric "the King" Cantona

Di mi lan abbas?

http://www.youtube.com/watch?v=ME79Dy6AahE&sns=em

• quote:

quote:

quote:

Tabi Fenerbahçe taraftarlarının birbirine düşmesi işine geliyor değil mi . İşte nick mesaj uyumu asıl budur . @barbar

Benim hiçbir Fenerbahçe taraftarı ile alıp veremediğim yok, forumda da, reelde de Fenerbahçe'li tonla arkadaşım var hepsini de çok severim. Üzülmelerini de istemem. O yüzden boşa çeneni yorma. Senin gibi biatçılar son demlerini yaşıyor. Aziz bindiği dalı kesti. Fenerbahçe camiasına en büyük lekeleri sürdü. Taraftarı göz göre göre sömürdü. İnşallah en kısa zamanda Yargıtay kararı onar ve Türk futboluna terörü getiren bu adam bir daha halı saha da bile maç izleyemez hale gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim hiçbir Fenerbahçe taraftarı ile alıp veremediğim yok, forumda da, reelde de Fenerbahçe'li tonla arkadaşım var hepsini de çok severim. Üzülmelerini de istemem. O yüzden boşa çeneni yorma. Senin gibi biatçılar son demlerini yaşıyor. Aziz bindiği dalı kesti. Fenerbahçe camiasına en büyük lekeleri sürdü. Taraftarı göz göre göre sömürdü. İnşallah en kısa zamanda Yargıtay kararı onar ve Türk futboluna terörü getiren bu adam bir daha halı saha da bile maç izleyemez hale gelir.

Boş ver hocam.

Onlar için Aziz Fenerbahçe'den önce geliyor.

• Samet kim yahu.Kim birisi açıklasın ne yaptı bu necidir katlısı ne oldu.Allah Allah ya sıradan bir adamı sanuvuyorsunuz.Fenerbahçe'ye en ufak bir katkısı olmayan kişiyi İlah ilan etmenizin anlamı nedir.
    Sizi anlamak güç dün Alex'se küfür ederdiniz.Şimdi salya sümük.
    Birde Sametciler çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Samet kim yahu.Kim birisi açıklasın ne yaptı bu necidir katlısı ne oldu.Allah Allah ya sıradan bir adamı sanuvuyorsunuz.Fenerbahçe'ye en ufak bir katkısı olmayan kişiyi İlah ilan etmenizin anlamı nedir.
    Sizi anlamak güç dün Alex'se küfür ederdiniz.Şimdi salya sümük.
    Birde Sametciler çıktı.

Kim Samet i savunuyor ben onu anlamadım. Siz konuya hakim değilsiniz sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.