Öykü’nün çalıştığı yerde işe başladım 1 hafta oldu. Pazartesi iş çıkışıydı. Servisteydim. Soluma bakarken arabadaki kızla göz göze geldik büyük ihtimal oydu güneş gözlüğü vardı hemen çevirdim kafamı. Benden daha fazla maaş alıyor ve arabayı değiştirmiş marka Jeep idi. Ailesinin durumu iyiydi zaten. Allahım ben naptım bulabileceğim en iyi kızı kaçırdım. Akbank’ta ondan fazla alıyordum Akbank hayatımı toparlamam için son fırsatımdı o da kaçtı. Yerimde kim olsa intihar etmez miydi elime geçen her fırsatı harcadım diye? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öykü’yü gördüm.

-
-
Ne zamandır oykuden bahsetmiyor diyordum tam zamanında basladin omg. Sakin ol para kazanmaya bak maaş kaç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Brüt 85k
akbank’ta dil tazminatıyla 105 oluyordu, 3 ayda 1 de çift maaş vardı
allahım ben naptım ben yaşamayı hak etmiyorum
akbankta kalsaydım öykü bana tekrar dönerdi bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net kaç oluyo omg
Bence iyi gibi kardeş hukuk diplomasi = musvedde kağıdı sonuçta
yerinizde olsam ciddi ciddi şeyi dusunurdum neyse söylemiyim
-
60 65 falan
akbankta harcırahlarla 100ü görecektim İTİM BEN İİİİTTTTTT
Bence de etmeliyim. Bu noktadan sonra dönmez.
Sana fazla bile omg eğ kafanı çalış ama duramazsin sen buradan da 1 2 aya kovulmazsan ben hamza diilim
hamza yalan söylemez
-
2 ay çok
max 1 aya kovulurum
akbankta motivasyonum vardı burda sıfır motivasyon + öykü belası var
keşke kpss çalışıp uzman olsaydım ben çalışmak istemiyorum
-
Birader senin ciddi psikolojik rahatsızlığın var
Bence isine devam ederken artik psikolojik destek al
Senin buldugun isleri bizim kpss gurubundaki hukukculara versem 7 vakit namaz kilip sukrederek calisirkar
kardo zaten akbank'tayken mutlu gözüküyormuşum annem söyledi bence de mutluydum bi kocaeli hukuk mezununun çıkabileceği en yüksek mertebelerden birine çıkmıştım hakim savcı kadar kazanıyordum
zaten antidepresanlar yüzünden kovulacağım, hiçbir şeye odaklanamıyorum adam bana bir şey anlatıyor benim kafa dalıp gidiyor, öyküye falan da gitmiyor ha, öyle boşluğa gidiyor. zekam çok düştü çok.
-
bi iq testi yaptirin hocam bakalim kaç cikcak
-
maymundan hallice
tipim de zaten maymun gibi
-
-
-
iyi çalışmalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uza
-
pilotluktan elendiğimi söylediğim gün bizim evlerden birinde otururuz evlenince demişti yani beni o kadar seviyordu, sen de o gün o kız sana yeter kaybetme demiştin. ben 5 para etmez itin tekiyim elime geçen her fırsatı harcadım @hamza5806
-
Evet hamza abin her zaman sana en doğru akılları verdi yine veriyor ama sen dinler misin sanmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- hacı şakir sabunla saç yıkamak
- toplumun ilerlemesinde kadın mı erkek mi daha önemlidir
- aniden parmak şişmesi ve morarması
- ankesörlü telefon kartı
- siyah tokanın anlamı
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- büyük indirim günleri ne zaman
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X