Şimdi Ara

Oy kullanmayan %15 lik kesim sizce hangi görüse daha yakin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son secimde halkin %15 i 2.turda sandiga gitmedi sizce bu kesimin nasil bir yasam tarzi var hangi görüse daha yakinlar ?

• nasyo-sosyalism. gerçek Atatürkçü seçmen; ne bu yeşil chp'ye ne de akpye oy verir.

%10 ise üşendiğinden oy kullanmamıştır  

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bu oy kullanmayanlarin ne kadari sekülerdir ne kadar muhafazakar ben asil bunu merak ediyorum bide oy kullanmak sirk diyen tayfa var bunlarin oran kactir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 17 Aralık 2023; 19:17:20 >
  • Bir kısmı seçmen listeleri hazır olduktan sonra vefat eden ya da sağlık sorunu yaşayan olabilir, ülke siyaseti ile ilgilenmeyen kafası rahat tayfa var, oy kullanmak şirk kabul edildiği için kullanmayan var, yazlığına-köyüne gittiği için dönüp oy kullanmayan var, gerçekten görüşüne yakın parti bulamadığı için oy kullanmayan var

Düşününce başbaşa olabilir, belki seküler olan bir tık fazladır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygısızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ailemden iki kişi ikinci turda sandığa gitmedi. İki tarafta bizi temsil etmiyordu. Birimiz Türkçü diğerimiz muhafazakar milliyetçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 17 Aralık 2023; 19:56:45 >
  • Ellikiye yakın olmadıkları kesin. Zaten azıcık milliyetçi kimse ellikiye yaklaşmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oy vermek zorunda mıyız? iki tarafın bize yarar birşeyi yok.

• Hepsi bir partide olamayacağına göre seçim sonucunu değiştirmez. Hatta çoğu batı ülkesinde seçime katılım %50 seviyelerinde, seçime katılımın çok olması demek ülkenin demokrasi göstergesi olamayacağı gibi sonucu da çok etkilemiyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.