Son secimde halkin %15 i 2.turda sandiga gitmedi sizce bu kesimin nasil bir yasam tarzi var hangi görüse daha yakinlar ? |
Bildirim
Son secimde halkin %15 i 2.turda sandiga gitmedi sizce bu kesimin nasil bir yasam tarzi var hangi görüse daha yakinlar ? |
nasyo-sosyalism. gerçek Atatürkçü seçmen; ne bu yeşil chp'ye ne de akpye oy verir. %10 ise üşendiğinden oy kullanmamıştır |
Bu oy kullanmayanlarin ne kadari sekülerdir ne kadar muhafazakar ben asil bunu merak ediyorum bide oy kullanmak sirk diyen tayfa var bunlarin oran kactir acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 17 Aralık 2023; 19:17:20 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim ailemden iki kişi ikinci turda sandığa gitmedi. İki tarafta bizi temsil etmiyordu. Birimiz Türkçü diğerimiz muhafazakar milliyetçi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 17 Aralık 2023; 19:56:45 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oy vermek zorunda mıyız? iki tarafın bize yarar birşeyi yok. |
Hepsi bir partide olamayacağına göre seçim sonucunu değiştirmez. Hatta çoğu batı ülkesinde seçime katılım %50 seviyelerinde, seçime katılımın çok olması demek ülkenin demokrasi göstergesi olamayacağı gibi sonucu da çok etkilemiyor zaten. |