Şimdi Ara

Own3d Tv Elo Hell de dibe vuran pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ever beyler, arkadaşımın elo hell e düşen hesabını nasıl sıralamaya sokabileceğimi göstermek için yayın yapmaya karar verdim eğlenceli olucak. Hepinizi bekliyorum fakat şuan test aşamasında yayın hakkında oluşan hataları söylerseniz düzelticem. İyi eğlenceler

http://www.own3d.tv/live/269269/league_of_legends (Yayın açıktır)

Not 4 Nisan oyun görüntüleri (12 oyun 3 lose Sadece ranked) ;

Own3d Tv Elo Hell de dibe vuran pro

Edit=Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeagueOfLegends -- 5 Nisan 2012; 16:55:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

Ever beyler, arkadaşımın elo hell e düşen hesabını nasıl sıralamaya sokabileceğimi göstermek için yayın yapmaya karar verdim eğlenceli olucak. Hepinizi bekliyorum fakat şuan test aşamasında yayın hakkında oluşan hataları söylerseniz düzelticem. İyi eğlenceler

http://www.own3d.tv/live/269269/league_of_legends

masaüstünü göstersene başarılar

edit:güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 4 Nisan 2012; 16:12:36 >

• arka
    arka plan
    arka plan görüntülülü
    arkaplan görüntülülleri

neyse yazamadım

bu arada tek şarkıy calısıosun 4 tür 5. de çıkıcam :D

görüntü falan güzel ses idare eder

neyse iyi oyunlar .
  • 5 dakikada anca bir cümle yazıyorsun, tek şarkı var, başka şarkı yok. Oyuna başlasın bakalım PRO'luğuna.
    http://wallbase.cc/search/league%20of%20legends
  • warwick e smite aldığında direk kapadım bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

warwick e smite aldığında direk kapadım bol şans.

Bunu yazdığında direk kapatcaktım cevap yazasım geldi

Beyler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimtan -- 4 Nisan 2012; 16:28:23 >
  • eminim arkadaşınındır ya da yengenin hesabı falandır olmadı dedenden miras kalmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüntü neden titriyor ?
  • o smite diyen smite ne için alınırrrrrrrrrr rahat jungle içinmi yoksa buff baron drake çalmak içinmi smitesiz takım fail dir ww de olsa hiç kulanmasa dahi smita şart

ha tabbi peynir smite + çay güzel

geçen bi oyun aklıma geldi shaco smite aldım aynen senin gibi biri shaco smitesizde jungle yapar dedi exha yok exha al dedi inadına smite aldım dk 38 de o smite sayesinde solo baron u çaldım ve o buff sayesinde tf de sadece 1 kişi canlı kaldı bizden ve gidip turret inhbi den sonra 2 turreti aldı nexus kesip maçı aldık smite nin amacı jungle değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 4 Nisan 2012; 16:49:53 >
  • o nocturne a iki kere yattın ya yok yere 720 çok bile :/

edit:3 etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephisto1 -- 4 Nisan 2012; 16:47:39 >
  • arkadaş pro oldugunu zannediyor fakat çok basit hatalar yapıp ölüyor.Düşünmeden hareket etmenin bedelini ölerek ödüyor. :D
  • Boşver sen yayın yapma, olmuyor, kalitede sorun var, yoksa eminiz senin arkadaşının hesabının olduğuna, senin gibi bir proyu izlediğim için çok memnun kaldım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 4 Nisan 2012; 16:50:58 >
  • magic pen bot fail
  • cidden 20dk izledim vakit kaybı sen hesap değil çanta taşıyamazsın bu zekayla
  • quote:

Junglera smite almayan kişi bildiğin noobtur
  • Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Junglera smite almayan kişi bildiğin noobtur

+1 sen smiteyi illa jungler yap die almıosinki sen smitesiz jungler gitte dragon veya baron çaldır gör ebeninkini :/
  • hep aynı şarkıda olmaz heralde
  • Eleştiri olması sevindirici zaten kendini iyi gören birisi pro yazmaz dalga geçmek için yazdım diyebilirim ilk oyunun iyi geçtiğini söyleyemem ama takımda ad carry 3/9 oynarsa tek başıma bir şey yapmam pek mümkün olmuyor. İzlediğiniz için teşekkürler devam edicem birazdan
  • quote:

napsın pampa smite almadan mı jungle yapsın ww ile ? CUNKU WW SIMAYTSIZDA CANGIL DONEBILIYOOOOO.OMG CANGIL WW VİT SMAYT SO LOW.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.