Şimdi Ara

Overwatch Müfettişi Olmuşum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bi maç ranked attım çıktım gece tekrar girdim bir baktım incelenmek üzere dosya bekliyor gibi bir şey yazıyor üstte overwatch gelmiş

Öyle çok iyi bi rankım yok(mge-dmg arası gidip geliyorum), trollere, info vermeyenlere, hiç iletişim kurmayıp kafasına göre iş yapan kurwa ve blyatlara sinirlendiğim zaman çok fena flame yaparım, küfür ederim, trollere tahamülüm yoktur

2-3 defa takım arkadaşı vurmaktan 30 dk ceza yemişliğim var onun haricinde ceza sicilimde temiz
    Dükkanda boş vaktim oldukça demo izleyip karar veriyorum çok hoşuma gitti

Neye göre veriliyor bu merak ettim, seçilmeme neden olan özelliğim neyse kaybetmek istemiyorum ona göre dikkat edicem

edit: vurmayın tamam yeter

Ayrıca oyunda overwatch müfettişi yazıyordu bende aynen aktardım. "Overwatch oldum" demek gramer olarak olmuyor overwatcher diye bir kelimede yok, şurada ingilizce stream izleyemeyen adamlar müfettiş dedim diye benle billur geçiyor, ego tatmin edicem derken kekoluğunuzu belli etmeyin gençler

@Stattrak

@ScarHand

Hadinizi bilin abicim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Mart 2016; 9:34:37 >

• Herkese veriyorlar nerdeyse facepalm atsın biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 155 win ve Gold nova yı geçenlere veriyorlar diye hatırlıyorum
  • Öyle özel bir şey değil ya, herkese veriyorlar.
  • 100win alan herkese veriyorlar yanılmıyorsam
  • Nova 2 lere veriyolar. İlk basta bende heyecanladimda sonra girip izlemezsin bile.

• 150 win ya da belli bir seviyeye ulaşınca veriliyor. Standart bir şey,heyecanlanmaya gerek yok. Ayrıca etik olsun diyorsan hile ya da farklı sebepten raporladigin adam sayısı kadar overwatch izle ve değerlendir,dosya azalsin oyun hızlı şekilde temizlensin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük başarı
  • Bende emekli oldum geçen yıl.

Şimdi yazlık aldım. İi meslektir ow müfettişliği

• Emeklilik şartları da güzel 3 senedir müfetişlik mesleğini icra ediyorum geçen yaz major'dan sonra emekli oldum şuan torunlarıma zaman ayırıyorum, evim arabam var gayet güzel.
  • 100 tane hileci banlatırsan Gaben'ın özel davetlisi olarak uçak bileti kazanıyorsun.
  • Üst düzey overwatch yetkilisi olmuşsun tebrikler

Saygılar
  • Gaben aradı gel csnin başına geç bu oyunun sana ihtiyacı var dedi

Win sayısı veya lvla göre verildiğini bilmiyordum vurmayın tamam yeter bütün hevesim kaçtı izlemiyorum demo filan
  • sales@valve.com adresine hesap bilgilerini + adresini gönder aylık maaşın ve kimliğin için. Hayırlı olsun. Ben bu sene şark görevindeyim dust2 çıktı tercih sorarlarsa yeni Nuke'a falan bak konutlar yeniymiş, olanakları daha iyi.
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Mikla için başvurdum hocam doğuda maaşlar daha yüksekmiş 2 sene para biriktirir sonra Italy'ye tayin isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.