Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.156
Cevap
62
Favori
246.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercy reworküne bir gün daha yaklaştık herkese günaydın o kutlu güne bir gün daha yaklaştık...
  • Mercy Hog Dva reworklerini anlıyorum. Gerekli gereksiz tartışılır

Ama JunkRat neden Bufflandı

1 tane mine yetmiyor muydu?

Sadece shift+RMB yi 2 kez yaparak kill alabilinir hale gelmiş

Tire zaten ışıktan hızlı yol alıyor ultimate sesi bitmeden ölüyoruz hem Dmg kat sayısını düşürüp hem de hızını artırınca immune bir tire olmuş. Vursanız bile ölüremeden yüzünüzde patlaması muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    Bir saatte öldürdüğün Pharah,rein veya hogu pıt diye 30 snde bir kaldırdığında görürüm ben seni. :)

• Şu Junkrat denen yapanı özürlü, maini özürlü heroyu yaratanın Allah da belasını versin. Hele bi de bufflayan kafaya sövücem şimdi burda ban yemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Bir saatte öldürdüğün Pharah,rein veya hogu pıt diye 30 snde bir kaldırdığında görürüm ben seni. :)

Bütün takımı bir anda kaldırınca sinirlerim tepeme çıkıyor benim
  • beyler event kostümlerini zamanı gelince satın alabiliyormuyuz yoksa illa kutudan mı düşmesi lazım ?
  • Alabilirsin gold ile

• Eğer yeni çıkan bir event ise; Event süresi içinde 3 kat daha fazla coin verip direkt alabiliyorsunuz.

•  Overwatch [ANA KONU]

Bu sezon benim için iyi başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 11 Eylül 2017; 15:1:19 >
  • quote:

Mercy'nin rez yaparken dokunulmazlığı vardı o kalkınca bir kere kafadan son buff'tan önceki haline dönecek. Artık Mercy'de daha fazla öleceği için tekli rez ile eski etkisi olmaz. Her 30sn'yi kullanamayacak ve toplam rez sayısı azalacak. Ama bence yine de healer olarak GM altında bir numaralı healer olmaya devam eder.
  • Arkadaşlar Winston main var mı? Bruiser main olmak istiyorum. Yeni hogu denedim %30 win rate yapabildim. Winstonda su an %78 win rate var 25 oyunda. Hiç öneriniz var mı? İngilizce link atsanız da olur.

• quote:

Arkadaşlar Winston main var mı? Bruiser main olmak istiyorum. Yeni hogu denedim %30 win rate yapabildim. Winstonda su an %78 win rate var 25 oyunda. Hiç öneriniz var mı? İngilizce link atsanız da olur.

İzlemek için mi link istiyosun
  • dva ve mercy değişikleri yarın gelir umarım.
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Hayır reddit falan takip eden yok mu? Tip başlıkları oluyor. Ben google yazınca eski cıkıyor baya.

• antiretro kullanıcısına yanıt

Hocam bu adamı tavsiye ederim. Winston main.

• Artık Twitch Prime kod vermek yerine direk Blizzard hesabına bağlanıp hediyeyi veriyor, yani Prime üyelik almaya zorlamışlar.
  • merhaba arkadaşlar oyuna başlayalı 2 hafta oldu hemen hemen. placement maçlarını attım 2100 puanım var şuan, bu tam olarak nasıldır? Genelde dps (çoğunlukla mcree) oynuyorum, kendimi geliştirmem için önerdiğiniz şeyler nedir?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    toxicitynin sebebi özürlü oyuncular aslında. takımdaki bi boka yaramayıp oyun sonunda kadar değişmeyen widowa sövmeyip ne yapayım ki. madalya mı takayım?
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Poor teamworkle reportlayıp devam edeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.