Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
242.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgay007


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guhong01


    quote:

    Orijinalden alıntı: just one bad day

    Dota 2 ye bugün çok güzel bir güncelleme geldi eşleştirme sistemiyle ilgili. Artık solo girenler sadece solo oyuncularla eşleştirilcek grup girenler sadece grupla. Overwatchtada benzer bir sıkıntı var bence. Umarım valve gibi blizzardta sesimizi duyarda benzer bir güncelleme getirir

    Bu sistem lol de uzun zamandır var. Mesela 3 kişilik takımla girerseniz karşıya da 3 kişi takım + 2 kişi solo geliyor. Her oyuna gelmesi gereken bir olay bence

    Bu sistem overwatchda var zaten?

    Olup olmadığını bilmiyorum, arkadaş öyle dedi diye yazdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    dediğiniz zaten varolan sistem ama solo girenler için sıkıntı olabiliyor işte hocam.benim dediğim ki mesela 3 kişilik takımın yanına artık 2 solo veremicek onun yerine 2 li bi takım vercek solo girmiş birinin maçına hiç bir zaman grup girmiş biri gelemicek artık dotada. dengesiz takımların önüne geçilmiş olcak müthiş bir sistem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prowind

    pingim 66lara düştü. ttnet imana geldi sanırım.

    müşteri hizmetleri pingin ne olduğunu bile bilmiyor. bu sağlayıcılara biri artık online oyunların ping üzerine kurulu olduğunu söylemesi lazım. elin belçikalısı cs'de 5 ping oynuyor biz 70'e seviniyoruz. 130 ping falan görürsem kardeş türk müsün o nasıl ping diyorum adam hee ttnet diyor.
  • Müşteri hizmetleri bilmiyor çünkü firmaların işine geliyor bu durum. Bizim ne haddimize kaliteli hizmet almak? Aşa çarpılırız falan.
  • Oyun bir dengeli bir dengesiz gidiyor. Bazen 1 maç kazan 1 maç kaybet şeklinde giderken bazen de 7-8 maç üstüste kaybettiğim oluyor. Eskiden SR daha fazla gidiyordu artık ortalama 18-24 arası gidiyor kaybedince. Cmt 300 SR düşüp pazar geri çıktım. Tabii o SR düşmeden 300 çıksaydım Diamond olmuştum.

    Oyun kanser dolu. Bu aralar özellikle 2-3 kişilik gruplar feci. Geçen Hanamura oynadık 2. Point %88 olmuş (defanstayız) adamlar üst kata çıktılar 4 kişi pointte Mercy olan ben kaldım. Adamlar 5 kişi bir rushladı üzerimden geçip kaptılar. Diyorum ki mal mısınız üstte ne işiniz var zaten point neredeyse gitmiş, sen niye bizle değilsin takımla beraber dursana diye bir de sınırları zorlayan bir cevap aldım. Atakta ne mi yaptım? Hanzo almak paha biçilemez.




  • Erwin kullanıcısına yanıt
    İşte ben sırf bu yüzden chat'i kapatmayı önermiştim herkese. Oyun milletin egosundan geçilmiyor. Her moba gibi tabiki bu oyunda kanser, rastgele gelen insanlarla ne kadar takım olabilirsen artık. Bu konuda şikayet edilecek bir durum bana sorarsanız yok, yapılabilecek bir şey yok çünkü.

    Tek tavsiye şunu söylemeliyim, oyundan çıkma yok bunu biliyoruz. Öyle olsaydı kimse ranked maç bulamazdı. E siz 1.turu kaybettik diye hanzo alırsanız, var olan bir şansınız varsa bunu da kendi elinizle kaybetmiş oluyorsunuz. Her maç ilk turu kazanacaksınız diye bir şey yok, evet troll yemiş de olabilirsiniz ama 2.tur hanzo alıp trollediğinizde %1 bile olasılık olsa bunu kaybetmiş oluyorsunuz. Yanına da bozduğunuz moraliniz kar kalır.

    Lucio alın, hiçbir şey yapmayın. Yanlarında gezin sadece, zaten yenilecek takım belli olur. Ama chat açmayın, kimseyle konuşmayın moralinizi bozmasına izin vermeyin. Çünkü maç bitince hiçbir şey olmayacak, tekrar play tuşuna basacaksınız ve başka insanlarla oynayacaksınız. O insanların bozduğu moralle yeni kişilerle oynarsanız onların suçu ne ? Yine troll geldi deyip widow alıp devam ederseniz de yine zararda çıkan siz olursunuz. Çünkü başkalarının kaybettiği maç biz ilgilendirmiyor, önemli olan sadece kendimiz.

    Oyun zaten bir kazandırıp bir kaybettiriyor, kaybettiğinizi anladığınız maçlarda sadece lucio alın chat'i voice'i kapatın.
    Yani demem o ki sizin yaratabileceğiniz bir şans varsa o da hemen vazgeçmemektir, takım kötüyse lucio alın oynayın çok ciddiyim. İsterse hepsi lose gidiyor olsun, kimseyle de konuşmayın. Neden heallemiyorsun diyemez zaten otomatik atıyor. Bu oyunda en son laf söylenecek karakter lucio bence, bas heal'e dolaş etrafta. Ha takım güzel mi oynuyor ? O zaman sevdiğiniz bir karaktere geçer oynarsınız ya da lucio ile adam akıllı oynamaya başlarsınız kötü bir hero değil zaten. Lucio oynayın, oynatın çok ciddiyim diamond'a kadar yolu var.
    Bırakın adamlar kendi görevini yapsınlar bakalım, alsın soldier'ı vursun vurabiliyor mu. Vuramazsa ona laf söyleyecekler zaten, tank berbatsa ona küfür edecekler. Size lucio oynadınız diye kimse bir laf diyemez. Garanti ediyorum, 650+ level oynadım tecrübe ile sabittir. Ama laf dalaşına girmemeniz için chat'i kapatın, arkanıza yaslanın. İsterseniz çay için. Dediğim gibi lose bitecek maç başında bellir olur zaten, istediğinizi yapın yine lose biter. Çünkü oyun bilerek yapıyor, eşit güçlerde kişilerle kapıştırmıyor sizi. Eğer öyle olsaydı kimse oynamazdı zaten, herkes master olur bırakırdı.




  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu konuda gördüğüm en aklı başında yorum bu.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    keşke herkes bu kadar bilinçli olabilse ama etraf lamer kaynıyor
  • arada bi 20.000 ping oluyor ama şuanlık iyi 9000 ping

     Overwatch [ANA KONU]
  • 6 kişilik grup girelim dedik çıkan rakiplere bakar mısınız? Hiçbirisi oynamadı bu arada. Rank düşmek için yapıyorlarmış sanırım böyle bir şey. Onu da anlamadım ama neyse. Bir ara içlerinden birisi Widow aldı 3 kişiyi indirdi anında takımdan.

     Overwatch [ANA KONU]




  • Ay'da mı yaşıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qvara Q kullanıcısına yanıt
    Şahaneymiş. Oni genji için kısıtlı zamanda 25 maçmı ne oynamıştık bunlar için 5er maç çok iyi
  • DVA skini hoşuma gitti ama hafta meselesini tam anlamadım
  • keşke bir kere gelen skin bir daha gelmese. oynamaya devam edersek 2-3 yıl sonra kimsede oni skin olmaz havamız olurdu. şimdi gene alacaklar oniyi seneye gene alırlar
  • Bir hafta arayla, her hafta 5 oyun oynayarak o haftanın hediyelerini alabiliyorsun. Bir de şöyle birşey var; etkinlik bitene kadar son hafta 20 oyun yapsan bile hepsini alabiliyorsun yani hafta kaçırma diye birşey yok.
  • just one bad day kullanıcısına yanıt
    Sen yine iyi sadece 25le kurtarmışsın 2 arkadaşım 15gb indirmek istemediği için onlara da ben yapmıştım :D
  • Burada tarihleriyle birlikte detaylı açıklama mevcut.

    http://us.battle.net/heroes/en/heroes20/nexuschallenge20/
  • Küçük bir bilgilendirme de bulunayım



    D.Va skini 2. Quest ile alınabiliyor yani 1 Mayıs ile 8 Mayıs arası arkadaşınızla 5 tane quick ranked ya da unraked maç yaparak alabiliyorsunuz

    Ama çoğu kişinin hataya düşeceği yer

    2. Questi yapabilmek için öncesinde 1. Questi de yapmaniz gerek

    Yani ben de zaten Oni var ne gerek var 5 maç daha oynamaya derseniz hiç bi şey alamazsınız



    Ayrıca ilk Nexus challenge da 15 Maçın tamamını Versus A.I. olarak tamamlayabiliyordunuz



    Ama 2.0 ile değişen şeylerden birisi de 1. Quest hariç diğer questlerde PvP olan modları oynamanız gerekecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.