Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacım heykeli koy kenarda dursun. Önce kızı yakalıycaksın sonra heykeli taşıtıcaksın. ama o kemikleri kırmak için yumurtaları kullanıcaksın. Yeşil minionları kullanırsan daha hızlı koştukları için rahatça taşırsın kemiklere kadar.

Kızı yakalamak için teleporta sürüklemen lazım sonrası otomatik gerçekleşiyor. Kızın kaçtığı kilit noktalara minionlarını yerleştir. Q tuşuna basarak bayrağı dikersen istediğin kadar adamı istediğin yerde bekletirsin. Bu şekilde 2-3 kilit noktaya minionları yerleştir sonra koştur kadının peşinden. Yakarlarsan öpersin

Ben büyük umutlar beslemiştim işkence yapıcam diye ama altı üstü kafese kapatıyosun

• Eyvallah sağolasın cevap için, koşturup duruyodum kızın peşinde minionlarla moğol ordusu gibi
  • oyunda baya bi ilerledim ama hala kendime silah zırh alamıyorum. bunun için bi görevi yapmam ya da spell bulmam mı lazım. kuledeki bir girişin önünü taşlarla kapalı orası ne işe yarıyor
  • zıpla!! yok mu bilen
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

zıpla!! yok mu bilen

Kulende aşağı in imalat yerinde bu kazanların olması lazım sanırım bende 1 tanesi eksik
    Zıplama yok oyunda

Minion ları nasıl upgrade edecem çok sexi bi kadını kuleye alınca 2 tür minionu upgrade edebilirsin diyordu

Overlord (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: musandia

quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

zıpla!! yok mu bilen

Kulende aşağı in imalat yerinde bu kazanların olması lazım sanırım bende 1 tanesi eksik
    Zıplama yok oyunda

Minion ları nasıl upgrade edecem çok sexi bi kadını kuleye alınca 2 tür minionu upgrade edebilirsin diyordu

taşlarla kapalı işte orası. hangi görevden sonra açılıyor bulamadım. o kadın bilmem ne angels bölümünde. senin avradın bacısı.

• meadow hillsden şehre gir. Daha sonra şehrin sol kanadındaki kapıdan çık ilerle. ilk forge orda. onu taşıttıktan sonra armory açılıyor.
  • Bende bugun aldım oyunu.. Grafikleri fln cok hosuma gitti.. Minionlar harika zaten..

Ama oyunda 30fps cap var ve kapanmıyor.. 30fps uzerine cıkamamak biraz kotu tabi. Birkac SS aldım..

1440x900 8xAA(quality adaptive) 16xAF Full Details

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

• Yaa abiler büyülü ormana girdim orada yeşil minnionları buldum sora mavi minnionları bulmak lazım ama bulamıyorum nerde acaba bu minnionlar?__
  • şurayı nası geçeçeğim anlatın plsz
  • http://img26.yukle.tc/image.php?id=1284overlord1.JPG burayı nası geçiçem yardım plsz 2 saat uğraştım bişi olmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: brkcan

http://img26.yukle.tc/image.php?id=1284overlord1.JPG burayı nası geçiçem yardım plsz 2 saat uğraştım bişi olmadı

minionlarını aşağıyıa yönlendireceksin yalnız beklemen lazım gayzerler patlıyor patadıktan sonra heen bir sonrakine geçircen sonra kolu çevirince köprü açılacak

• almak yada almamak arasında kaldım oyananış tarzı nasık kontroller kolay mı prince of persia ya benziyor mu??
  • MAVİ MİNNİONLAR NERDE???

AHAT

bence oyunu almalısın çok eğlnceli bi oyun ben hiç beğenmemiştin şimdi hep onu oynuyom...Süper bi oyun

özellikle de minnionlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 25 Temmuz 2007; 22:34:32 >
  • Bende alcam güzel oyuna benzilo.Kaç cd bu oyun?
  • Ya arkadaşlar şey sorucam
    ben bayağı bir bölüm geçtim gibi fakat benden önde olanlar vardır.
    Bir bölüm var kale yanıyor yerdeki böcekleri öldürüyorum fakat sağ taraftaki yolda yangın var ordan geçemiyorum, düz gittiğimde sonu çıkmaz a çıkıyor kale duvarı var ileri gidemiyorsun nasıl geçicez o bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Bende alcam güzel oyuna benzilo.Kaç cd bu oyun?

cd devri kalktı bizim buralarda

tek DVD ye aldım ben
  • kırmızı minionları bulman lazım o bolum için ilk
    kırmızı minionları bulduktan sonra cıkmaz yol olan tarafa deilde yangın olan taraftan gidiceksin kırmızlar yanan yolu açıyolar sana
    quote:

Orjinalden alıntı: Alkan

Ya arkadaşlar şey sorucam
    ben bayağı bir bölüm geçtim gibi fakat benden önde olanlar vardır.
    Bir bölüm var kale yanıyor yerdeki böcekleri öldürüyorum fakat sağ taraftaki yolda yangın var ordan geçemiyorum, düz gittiğimde sonu çıkmaz a çıkıyor kale duvarı var ileri gidemiyorsun nasıl geçicez o bölümü
  • Yaa abiler mavi minnionları bulamıyorum

"Where İs The Fucking blue minnions" moduna geldim artık yaa

Koskoca ormanda bulamadım yardım edin lütfen
  • oyun süper dün aldım kontroller biraz zor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.