arcanium mine var şu bana yardım ettiğin köprülü yerde
codemasters dan kelek oyun çıkmaz benden demesi evde duruyo sistemi haftaya yeniliyorum oynayacağım
ilk ss lere bakıp sevinmiştimde fotolar oyunu anlamama yardımcı oldu
yaw ben en basında takıldım 5tane yaratıgım var kuyuda 35 tane var ama daha fazla alamıyorum yanıma bole bı kaya var onu ıtebılmek ıcın 10ten yaratık lazım ne yapcam :(
yukari, bu oyun gerilerde kalmamali, herkes bilmeli herkes oynamali...:)
burada takıldım kemikleri ne ile kırıcam birde kum canavarını öldürcek miyim yani öldürmeden hızlıca geçsem oluyormu
Bu arada bir tavsiye: Bu tarz yumurta vs taşıma görevleri için yeşilleri kullanın. En hızlı onlar koşuyor
teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: murderer_utku
yaa bende takıldım bütün minionlar açıldı o elf ormanındaki görevleri bitirdim şimdi bi kale nin içine girdim kalede ne yapacağım bilmiyorum kralı öldür diyo ama krala giden yolu bulamıyorumm yardım edebilirseniz tam süper olur...
?
Hacım hiç hatırlamıyorum oraları..
oyun gerçekten güzelmiş beni bayaa tatmin etti
yine takıldım :( üstten saldır diyor bende saldırtıyorum ama hiç işlemiyor yaratığa
Hacım çık merdivenden. Mümkün olduğunca kırmızı ve yeşil al yanına. Yeşillerden 10 tanesi yukardan atladı mı 10 saniyede öldü bil :D Minionların adamın tepesine atlamaları için elemanın yakına gelmesi lazım. Eğer bu gösterdiğin açıdaki kuleye yaklaşmıyorsa öbür tarafa geç ordan atlattır adamları. Yanlış hatırlamıyorsam kahverengilerde atlıyodu bu tip adamlara ama yeşiller kesin ve hızlı çözüm
hmm dostum şu kırmızı yaratığın bıraktığı adamlara atlaması gerekmiyor onları bende öldürüyorum bu kırmızı yaratığı nasıl öldrücem süreki kırmızılar ateş fırlatıyor ama gram etkilenmiyor S:
mellunun dediği gibi çık yukarı merdivenlerden yeşiller halledecek. Çıkardığı adamlar için demiyorum uçan tepegöz için diyorum
hmm anladıım yeşillerıi zıplatıcaz ama önce bir yeşil hasadına çıkmam lazım 0 tane var
teşekkürler arkadaşlar
Hacım yeşiller her derde deva. Hasata çık baya bir topla.
!!!Spoiler!!!: Son boss kapışmasında ben full yeşille kestim elemanı. Kalkanı açıp minionlara kendim daldım. Bütün yeşilleri de bossa gönderdim. Çok çabuk öldü adam tadı damağımda kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
Hacım yeşiller her derde deva. Hasata çık baya bir topla.
!!!Spoiler!!!: Son boss kapışmasında ben full yeşille kestim elemanı. Kalkanı açıp minionlara kendim daldım. Bütün yeşilleri de bossa gönderdim. Çok çabuk öldü adam tadı damağımda kaldı
bende ramak kaldı öldürmeme herifi ama o beni öldürdü biraz hasat yapıp mace ve armorumu baya kuvvetlendircem çabucak bitmesin bari herifi yavaş yavaş öldürmek istiyorum