Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli bir süresi yok istersen 2 sa oyna istersen 1 dk oyna neden verdiğini bilsem zaten pek sorun olmicak
  • Hata raporu hakkında şunu söyleyeyim:
    Süreyle alakalı değil, istersen menüye girer girmez çıkın oyundan, isterseniz uzun süre oynayıp çıkın, yine çıkıyor hata raporu gönder/gönderme, fakat bende herhangi bir problem (save vs.) olmadı.
  • GERÇEKTEN BAYAĞI GÜZEL BİR OYUN hoşuma gitti bu arada yere düşen balta vs ..bışak nasıl alınıyo..??
  • Oynayanlara bir sorum var, oyun kılıç, balta vs. ile katliyam yapmak içinmi?

Açıkcası kılıçla adam doğrayacak bir oyun arıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Oynayanlara bir sorum var, oyun kılıç, balta vs. ile katliyam yapmak içinmi?

Açıkcası kılıçla adam doğrayacak bir oyun arıyorum?

Şuan dediğin gibi bi oyun aklıma gelen sadece Postal 2'nin ek paketi olan "P2 Eternal Damnation"

ayaklarını,bacaklarınıükollarını bi sürü yerini doğruyabiliyosun

Beynini dağıtıyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

GERÇEKTEN BAYAĞI GÜZEL BİR OYUN hoşuma gitti bu arada yere düşen balta vs ..bışak nasıl alınıyo..??

sol tuşa basılı tutuyosun ( kılıcın olduğu yere doğru ) minnionlar alıyo

yada önce sol tuşa basılı tutuyosun sonrada sağa basılı tutup minnion ları kendin yönlendirip onu alıyosun
  • http://img177.imageshack.us/my.php?image=overlordci2.jpg burada takıldım lütfen yardım!! Karşı tarafa nasıl,nerden geçeceğim,girmediğim in kalmadı,temizlemedğim yer kalmadı.Lütfen geçen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger07 -- 30 Temmuz 2007; 5:48:54 >
  • Kaç kişi biliyor bilmiyorum ama önceden rastlamadığım için yazayım dedim. Oyunun başlarında, ilk köyde yeterince insan öldürüp yağma yaparsaniz, size köle olarak bir kız yolluyorlar. Fakat sizi bir tane kesmiyor ve gidip 10 tane topluyorsununz . Oyun boyunca bu 10 köle kız kalede dolaşıyor seçtiğiniz partner dışında.

Overlord (ÇIKTI)
  • Arkadaşlar o hata raporu yüklemedeki bir bozukluktan yada bilgisayardaki herhangi bir yazılım hatasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer hata veren dosya oyunun exe dosyası ise problem oyunun "ilaç"ından kaynaklanıyordur. Eğer kapatırken hata veriyorsa savelerinize zarar vermez ama save ederken kapanırsa büyük ihtimal sorun olur.

killercreek senin sorduğun gayzerli kısmı da birkaç sayfa önce açıkladım.. Sol tıklamıycaksın, sağ ve sola birlikte basılı tutarak yönlendiriceksin.
  • evet ya orayı geçtim de keşke oyunda harita falan olsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

Kaç kişi biliyor bilmiyorum ama önceden rastlamadığım için yazayım dedim. Oyunun başlarında, ilk köyde yeterince insan öldürüp yağma yaparsaniz, size köle olarak bir kız yolluyorlar. Fakat sizi bir tane kesmiyor ve gidip 10 tane topluyorsununz . Oyun boyunca bu 10 köle kız kalede dolaşıyor seçtiğiniz partner dışında.

Overlord (ÇIKTI)

Orientation of image: 1
    File change date and time: 2007:07:30 11:05:56
    Software used: Adobe Photoshop CS3 Windows ???

• quote:

Orjinalden alıntı: stranger07

http://img177.imageshack.us/my.php?image=overlordci2.jpg burada takıldım lütfen yardım!! Karşı tarafa nasıl,nerden geçeceğim,girmediğim in kalmadı,temizlemedğim yer kalmadı.Lütfen geçen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

dostum mavileri seç hemen sağtarafta bi geçiş var suya oradan geçir aç
  • Çok saol arkadaşım.Çıldırmıştım dün gece.
  • ya şu forumlara resim nasıl koyuyoruz arkadaşlar resim koyucam ama link şeklinde algılıyo bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Kaç kişi biliyor bilmiyorum ama önceden rastlamadığım için yazayım dedim. Oyunun başlarında, ilk köyde yeterince insan öldürüp yağma yaparsaniz, size köle olarak bir kız yolluyorlar. Fakat sizi bir tane kesmiyor ve gidip 10 tane topluyorsununz . Oyun boyunca bu 10 köle kız kalede dolaşıyor seçtiğiniz partner dışında.

Orientation of image: 1
    File change date and time: 2007:07:30 11:05:56
    Software used: Adobe Photoshop CS3 Windows ???

Resmi boyutlandirma için PS kullanmanın ne sakınacsı var anlamadım? İşim gücüm yok oturup 10 tane hatun mu yerleştireceğim. İma yapmadan önce denemenin zararı olmaz. Herkes sahtekar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 31 Temmuz 2007; 16:39:02 >

• http://www.imageshack.com/ adresini bir kurcala arkadaşım. Foruma oraya upload ettiğin resmin linkini kopyalarsan gözükür resimlerin.
  • Bu arada arkadaşın sahtekarlık yaptığı falan yok. Eğer kötü yolda ilerlerseniz size köle olarak veriliyor o kadınlar. Hiçbir işe yaramıyolar ama eğlenceli bir fikir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

http://www.imageshack.com/ adresini bir kurcala arkadaşım. Foruma oraya upload ettiğin resmin linkini kopyalarsan gözükür resimlerin.

talanas sen hala buralardamısın :) kurcaladım ama upload kısmını bulamadım birazdaha açsan :)
  • aslında şöyleki ben burda resmi görüntüleyebiliyorum ama başka bi yerde msj kısmına bunu girdiğimde vermiş olduğum linki text olarak algılıyo yani forum değil aslında msj kısmında ben resim göstermeye çalışıyorum ki gösterenlerde var bunu nasıl yaparım bilen varmı??
  • quote:

kimse sahtekar demedi sana photoshop ne iş dedim sende açıklamışsın eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.