Şimdi Ara

xx (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiziklerde işlemciye çok yükleniyor, 60 fps'den 10'lara düşüyor.
    "Tab" ile ağır çekime alınca sorun yok. Umarım yeni çıkan sürümlerde bu sorun düzelir. Optimizasyon konusunda çok yol alınması gerekiyor. Beta sürümünde çok daha farklı olacaktır tabi.

Belki de Amd işlemcilerle anlaşamıyordur oyun. 1090t var.

Optimizasyon sorunu dışında oyuna da değinmek istiyorum.
    Zevk aldığımı söylemeliyim. Dövüş sistemi çok başarılı. Hareket animasyonlarının akıcılığı çok iyi.
    Oyuna değişik amaçlarımızın olduğu görev sistemi gelirse çok daha başarılı olur. Örn: mekan basma, bayrak kapmaca, koşu yarışı, hayatta kalma gibi farklı görev sistemi..
    Serbest takılma modu da olmalı tabi. Arena haritaları eklenebilir ve zevk maksimuma çıkarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 4 Mayıs 2012; 19:00:57 >

• güncel
  • Denedim şimdi oynanış çok eğlenceli ha. Animasyonlar çok akıcı zaten savaşmayı çok keyifli hale getirmiş.

Ayrıca karakter dizaynları da çok orjinal ve yaratıcı. Bıktım artık her yerde insan dolu sıkıcı fps'lerin olmasından...
  • Dövüş tarafları çok eğlenceli. Dövüş animasyonları çok iyi. Bu tarz oyun arayan çok arkadaşım vardı onlara söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Denedim şimdi oynanış çok eğlenceli ha. Animasyonlar çok akıcı zaten savaşmayı çok keyifli hale getirmiş.

Ayrıca karakter dizaynları da çok orjinal ve yaratıcı. Bıktım artık her yerde insan dolu sıkıcı fps'lerin olmasından...

Ne yani bu şimdi dere tepe gezip karşımıza çıkan her tavşanı öldürüyormuyuz

Bu arada nickinizi ne zaman görsem kıskanıyorum

• overgrowth'lar dovahkiin'ler... hayat ne güzelmiş burda overgrowthu bırakmayalım arkadaşlar. belki biz ölene kadar alfalardan betalardan kurtulamıyacaz ama çok özel bir oyun. sevindim burda görünce.
  • peyotenin yararları kullanıcısına yanıt
    ben güncellemeyı bıraktım o derece umudumu kestim. torunlar oynar artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ara verdim şöyle 10-20 update gelmeden başlamayacam. yani her halde 20 sene sonra.... bir de yeni eleman almışlar sırf harita yaratması için. bunla birlikte 4 kişi oldular galiba oyunun çıkma tarihi en fazla 10 sene daha hızlanmış oldu ne mutlu bize..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.