Şimdi Ara

OverGame Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A Plus mağazasında en alt otopark katında yerleri var fakat gidipte girmedim hiç bilgim yok.
  • Kanyon'da da var en altta eskiden satmistim iki uc tane psp oyunu ama simdi kart cikti bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aral varsa o işin içinde vardır bi bit yeniği kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MordFustang

Biraz hort gibi oldu ama

Overgame'a gidip oyun satmak istiyorum parayı nakit alabiliyor muyum? Yoksa illa karta mı yüklüyorlar?

karta koyuyorlar galiba.ancak satma derim.gow3 25tl,infamousa 30tl verdiler....2.el sat forumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

quote:

Orijinalden alıntı: MordFustang

Biraz hort gibi oldu ama

Overgame'a gidip oyun satmak istiyorum parayı nakit alabiliyor muyum? Yoksa illa karta mı yüklüyorlar?

karta koyuyorlar galiba.ancak satma derim.gow3 25tl,infamousa 30tl verdiler....2.el sat forumda..

Satılmıyor ki buradan da
  • Fiyatlar uçuk yine 140 lira falan bırakın ovırgeymi falan 140 lira bir oyuna verilir mi hem de çıkalı 4-5 ay olmuş Sony , Aral , bu site hepsi kan emici
  • Infamous 2'yi ben bu forumda 30 a sattım.Orada 30a aldıklarını bilseydim inan buradaki garip insanlarla uğraşmazdım.35e koymuşum oyunu içindeki koduyla birlikte adam bana indirim yap diyor.1 gün sonra 30 a koydum hadi 5 lira için uğraşmayayım diye yine mesaj 25 e alırım.Bir de kargo senden olsun diyen utanmazlar var.Neyse ki arada iyi insanlar çıkıyorda sorun yaşanmadan alışveriş yapabiliyoruz.

Bu arada overgamede mesela AC1 40 liraya satılıyor ikinci eli.Bu forumda 20-25 e satılıyor.Oradan gidip alıp bu forumda satabilirsiniz sonuçta buda mantıklı.Sıfır oyunlarda zaten piyasadaki fiyatlarla aynı sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 6 Temmuz 2012; 12:19:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.