Şimdi Ara

OverGame Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün evvel bu siteye rastladım. Birkaç birşey öğrendim 2. el oyun sattıklarını ve oyunlarda indirim yaptıklarını falan. Üye olmaya karar verdim. Üye oldum ve 1 gün sonra OverGame Kart'ı adresime yolladılar. Kart sahiplerine çeşitli indirimler uygulanıyormuş ve kart tamamiyle(kargo dahil) bedavaya elime ulaştı.
    Bende bunun üzerine sabah bir mail gönderdim. Metnin orjinali şu şekilde;
    quote:

Öncelikle Merhaba,
    Birkaç haftadır OverGame'in ne olduğu konusunda birkaç araştırma yapıyordum. Türkiye'de özellikle büyük mağazaların oyunculara sunduğu fiyatlardan ötürü hepimiz genellikle yabancı sitelerden alışveriş veya 2.el ürün almayı, hiç durumumuz yoksa oyun takas sistemini uyguluyorduk. Fakat siteyi gezip şartlarınıza baktıktan sonra üye olup kartın gelmesi yönünde bir düşüncem oldu. Fakat merak ettiğim birkaç şey var.
    Öncelikle sanal mağaza uygulaması tahmini olarak ne zaman uygulamaya geçecek? Fiyatlar ne durumda olacak büyük mağazaların uçuk kaçık rakamlarına benzer fiyatlarda mı olacak?
    Ve ben şu anda sanal mağaza olmadan sizden herhangi bir şekilde alışveriş yapabilir miyim?
    Teşekkürler...

Ve gelen cevap;
    quote:

Merhaba Engin Bey,

Öncelikle ilginize çok teşekkürler.OverGame olarak oyunculara yeterli ilgi gösterilmediğini biliyoruz.Yüksek maliyetli ve gecikmeli çıkan oyunlar bizler içinde sıkıntı.Firma olarak hem maddi hem manevi fedakarlıkta bulunmayı misyon edindik.Bu bağlamda önce oyna sonra al gibi verdiğiniz paranın karşılığını göstermek ve beğenmeyeceğiniz bir şeye para harcatmamak için mağazalarımızda demo alanları kurduk.Bunun yanı sıra kart sahiplerine her alışverişte para puan kazandırıyoruz.Artı kart sahiplerine şu anda %5 indirim uyguluyoruz.%5 indirim ve %2 para puan ile oyunculara bir nebzede olsa katkıda bulunduk.Ayrıca Türkiye’de ilk kez ikinci el oyun alım satımı yapmaya başladık.Reyonlarımızdaki 2. El oyunlar ambalajlı ve hasarsız bandrollü oyunlardır.Hepsi test edildikten sonra raflarda yerini almaktadır.İkinci el oyunlarda fiyatlarımız sizi oldukça rahatlatacak seviyelerdedir.Bunun yanı sıra biriken kazanımlarınızı anında kullanmak zorunda değilsiniz.Örneğin bir ay içinde 3 farklı zamanda 3 adet oyunu bize getirdiğinizde birikmiş kazanımlarınızla bir aksesuar yada konsol dahi alabilirsiniz.Ve yine farklı bir uygulama ile ön sipariş ile sadece 10 TL ödeyerek yeni çıkacak oyunlarda %10 indirim uyguluyoruz.Web sitemiz ağustos ayında hizmete girecektir.Kart sahipleri web sitemizde yine avantajlardan faydalanacaklardır.Şu anda İstanbul Bağdat Caddesi Şaşkın Bakkal mağazamızdan alış-veriş yapabilirsiniz.Bunun yanı sıra 1 ay içinde Avrupa yakasında ikinci mağazamızı açmayı hedefliyoruz.

Kısacası gelişmiş ülkelerde oyunculara uygulanan tüm imkanları Türk oyun severlere sunmak istiyoruz.Bunun yanı sıra yakın gelecekte Türkiye’de bazı ilkleri OverGame olarak başlatmayı hedefliyoruz.

Sıkıntınızı çok iyi anlıyoruz ve bunları aşmak bizim için bir misyondur.Umarım sizi aydınlatacak ve hoşnut edecek bilgiler verebilmişizdir.Aklınıza takılan sormak istediğiniz konular oldukça yardımcı olamaya hazırız.Fikir ve düşünceleriniz bizler için çok önemli.Tekrar teşekkür eder, iyi günler dileriz.

İstanbul'da olmadığım için mağazayı gidip göremiyorum. Fakat gidip gören ve fiyatlardan haberi olan varmı?
    Ben online mağazalarının açılmasını bekleyeceğim. 2.el satış olayı güvenilir bu yerden güzel bi uygulama olmuş gibi.
    Sizin bu konuda bildikleriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 8 Temmuz 2009; 15:25:44 >

• Bende istedim bakalım kart. Gelsin, online mağaza açıldığında avantaj olursa alırız.
  • Bizi sömürülmekten kurtaracak oyunu ve oyun dünyasını seven,
    para kazanmanın değil hizmet vermenin önemli olduğu böyle oluşumlar olmalı.

Umarım söyledikleri kadar dürüst ve ilkeli olurlar.
  • Sitesi ney bulamadım da adres falan verirseniz haftasonuda müsait olursam gidip bakarım mağazalarına.
  • Arkadaşlar yalnız ufak bir sorun gördüm, sadece bandrollü oyunları takas yapıyoruz diyor, yani takas için yine Aral'ın kucağına oturmamız gerekecek.
  • http://www. over gameweb. com

boşlukları kaldırın.
  • @Max_Kolesne

Bandrol olayının sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
  • Sonuçta malı ARAL'dan alacaklar...

Ek olarak hizmetler sunacaklar bize fiyat olarak değil hizmet olarak faydaları olabilir..

Kurumsal bir yer bu bakımdan iş görür.... Oyun satın almadan deneme imkanı veriyorlar.. Oyunu orada dener ondan sonra alırız

Bir de bluray repair sistemleri varsa çizik olan oyunlarda yeniden değerlendirileblir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertace

Sonuçta malı ARAL'dan alacaklar...

Ek olarak hizmetler sunacaklar bize fiyat olarak değil hizmet olarak faydaları olabilir..

Kurumsal bir yer bu bakımdan iş görür.... Oyun satın almadan deneme imkanı veriyorlar.. Oyunu orada dener ondan sonra alırız

Bir de bluray repair sistemleri varsa çizik olan oyunlarda yeniden değerlendirileblir...

Deneme imkanı olayı çok iyi olmuş.
    Tekrar söylüyorum gidip mağazayı gören fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa haberdar edebilirse bizi çok güzel olacak.

• pek guvenmedim
  • Şirketin sahibinin (ya da büyük hissedarının) Can ARAL olması tesadüf müdür bilemem. Ayrıca Facebook sayfalarında mağaza fotoğrafları var, oldukça hoş bir mağaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 9 Temmuz 2009; 1:44:35 >
  • Tahmin ettiğim gibi Yurtdışındaki büyük sadece oyuna odaklanmış mağasa konsepti oyunlar ARAL'dan fiyatlar kazık...

Fiyat olarak bize faydası yok
  • Kartı beni uykumdan uyandırdı sabah

Anlamıyorum bu kargo şirketlerini, Aras'a versen sabahın köründe getirir, Yurtiçi'ne versen saat 5 ten önce getirmez.

Yok mu bir ortası
  • Diyebiliriz ki; mağaza Aral'ın gerçek dünyaya yansımış hali. Bu mudur?
    Aral'sa ben yokum.
  • İşin içinde Aral olduğunu bilmiyordum. Şeker gözükmek için Aralın,( Aral karşıtı olanlarıda çekmek için isin değiştirmiş hali.) uyguladığı neden bandrollü diye özellikle yazdığını anladığım önce kazık sonra bir daha kazık mantığı uygulaması.
    Yakında Aral 2. el oyunları 0 diye satarsa şaşırmamak lazım.

Ama hakkını veriyorum;Over Game , Aral ismini duymadan önce Şeker tadı vermiştin.

Kaynak :http://www.tumgazeteler.com/?a=5109859

eDİT : Kaynak yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 9 Temmuz 2009; 12:56:24 >
  • Kimse kusura bakmasın, birdolmuş mesafesinde Kadıköy'de aynı oyunu 100-115 TL aralığında almak varken ve de üstüne takas avantajı da söz konusu iken, gidip de bir oyuna 180 TL. vermemizi beklemesinler.

Öyle bir fiyat politikası ve sistem oluşturursun ki bir yıl boyunca senden 10 ile 15 arasında bir sayıda oyun alacak kişiye tek bir oyunun ortalama maliyeti atıyorum 120 TL'ye kadar düşer, bak gör o zaman nasıl o dükkan vızır vızır işlemeye başlıyor.

Bu haliyle Bağdat Caddesi civarındaki 8-18 yaş aralğındaki teknolojik yeni neslin ve anne- babaları tarafından şımartılmaya her an müsait oyun meraklısı çocuklara hizmet veren bir yerden öteye gitmez, gidemez maalesef.
  • Hiç gidip fiyat araştırması yapan var mı aramızdan? ARAL deyince önyargılı davranıyoruz gibi geliyor bana.
  • @ghostie

Zaman : Geçen Cuma
    Yer : İzmir Forum Bornova
    Mağaza : Forum Bornova Bimeks

Mootorstorm 2 Pasific Rift ; 49 YTL
    LTP : 49 YTL
    R2 ; 49 YTL
    UT4 : 29 YTL

(2 Dükkan Sonra )
    Mağaza : Teknosa
    Mootorstorm 2 Pasific Rift ; 169 YTL
    LTP : 129 YTL
    R2 ; 179 YTL
    UT4 : 129 YTL

(Teknosa ile Aralın fiyatları aynı)

Kimse durduk yere kimseden nefret etmez arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 9 Temmuz 2009; 13:40:08 >
  • Bimeks'te zamanında ARAL'dan alıyordu. Hatta benim Bimeks'ten hediye çekim vardı 100 dolarlık zamanında NBA 2K8'i 99dolara almıştım Bimeks'ten. Demek ki ShopTo' dan falan toplu alım yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

@ghostie

Zaman : Geçen Cuma
    Yer : İzmir Forum Bornova
    Mağaza : Forum Bornova Bimeks

Mootorstorm 2 Pasific Rift ; 49 YTL
    LTP : 49 YTL
    R2 ; 49 YTL
    UT4 : 29 YTL

(2 Dükkan Sonra )
    Mağaza : Teknosa
    Mootorstorm 2 Pasific Rift ; 169 YTL
    LTP : 129 YTL
    R2 ; 179 YTL
    UT4 : 129 YTL

(Teknosa ile Aralın fiyatları aynı)

Kimse durduk yere kimseden nefret etmez arkadaşım.

ARAL'ın fiyatlarından haberim olmaması beklenemez sanırım. Ben ARAL'a önyargılı davranıyoruz demedim, OverGame ile ilgili böyle bir yargımız var diyorum, onların fiyatlarından bahsettim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.