Şimdi Ara

Overclock ve Sorunu Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati radeon hd 5450 ekran kartina oc yaptim ayarlari full yaptim 2 dk sonra ekran kare kare oldu altta hata cikti ekran kartiniz cikartildi ati yerine takti kurtardi sacma bir hata pc ye reset attim gene o hata cikti ve birden dondu gene res atti surekli bunu yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakmışsın geçmiş olsun
  • yanmış olabilir hocam
  • bom
  • Yansa Hiç açılmazdı. Bende windows 8.1 yüklü başlat ekraninda durrunca birsey olmuyor.Ama app acinca boooom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPU çok ısınıyor veya o hızda stabilitesi bozuluyor. Overclocku düşürün. O şekilde 3-4 defada muhtemelen zarar görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.c u geri al bakalım ne olacak.ekran kartı o.c u sakat iş.sorunlar çıkarıyor.ayrıca çok büyük performans farkı da oluşturmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

o.c u geri al bakalım ne olacak.ekran kartı o.c u sakat iş.sorunlar çıkarıyor.ayrıca çok büyük performans farkı da oluşturmuyor

Hocam ati programından yaptım ordan geri alıcamda 2 dk sonra pc kapanıyor

• tam 2dk ise herhangi bir uninstaller ile sürücüyü kaldırabilirsin :) bunun haricinde güvenli mod u denedin mi?sistem geri yüklemeyi de dene.bilgisayarı ubuntu live dan açıp ati sürücü ayar dosyasını sil olmadı komple ati klasörünü sil :)en son çare de format atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

tam 2dk ise herhangi bir uninstaller ile sürücüyü kaldırabilirsin :) bunun haricinde güvenli mod u denedin mi?sistem geri yüklemeyi de dene.bilgisayarı ubuntu live dan açıp ati sürücü ayar dosyasını sil olmadı komple ati klasörünü sil :)en son çare de format atarsın.

Hocam Deniyeceğim Eve Gidinçe İnsaşşah Olur Anlamadığım Benim Kart 60 derecede yandı adam fırınlama yapıyor sorun gidiyor

• SONUNDA YAPTIM GÜVENLİ MODA ALDIM ATİ İLE İLGİLİ OLAN DOSYALARI SİLDİ YAZI YAZAN HERKESE KUCAK DOLU SEVGİLER

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.