Şimdi Ara

Overclock denedim bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd athlon 3000+ işlemcime overclock deneyim dedim herşeyi videoda anlatılan gibi yaptım ama bilgisayar yeniden başladığında siyah ekran geldi ve bilgisayar açılmıyor ne yapabilirim açmak için?

A8V-MX anakart
    Amd athlon 3000+ 1.8ghz işlemci
    Ati radeon 9550 ekran kartı
    2gb ddr400 ram

• anarkartı resetlemen gerekiyor muhtemelen kitlenmiştir. anakartın usermanuel dosyasında nasıl reset atılcağı yazıyordur sitesinden bulabilirsin. genelde anakartın üzerindeki pili çıkartıp pilin yakınlarındaki bir 3 lü jumper ı yer değiştirmeyle yapılır sonra jumper ı eski yerine getirip bilgisayarı açarsın bios resetlenmiş olur.
  • Dediğini yaptım ama malesef olmadı bios pilini çıkarıp yanındaki 3lü jumperı yer değiştirdim daha sonra düzeltip başlattım speakerdan ses geldi işlem oldu anlamında ama hala siyah ekran anakartımın markası asus a8v-mx sitesine baktım ama birşey anlayamadım yardımcı olursan sevinirim.
  • bazı anakartlarda öle oluyor overclock yapdın mı ekran gelmiyor
  • eğer anakart kitapçığında yazılan gibi yapamadıysan, pili çıkartıp birkaç saat beklemen gerekebilir.
  • Birkaç saate gerek yok pili çıkarıp 3-5dk bekle yerine tak sorun düzelir.
  • Ekran kartındaki jumperı değiştirdim ve oldu benim anlayamadığımsa

a8v-mx
    amd 3000+ 1.8ghz
    2gb ddr400 ram
    120gb sata hdd
    ati 9550 ekran kartım var

Millet aynı anakart ve işlemciyle 2200e kadar çıkıyor bende yapılanın aynısı yapıyorum olmuyor neden olabilir? 1 mhz bile arttırsam görüntü gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.