Şimdi Ara

!!! Overclock'çuların En Gözde Programlarından Biri - Prime95 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Prime95 25.9 (Ücretsiz)

Hız aşırtmacılar (overclock) için en gözde programlardan biri: Prime95. İşlemciye ve hafızaya yük bindirerek sisteminizin stabilite durumunu öğrenmenizi sağlayan bu yazılım, benzerlerine göre daha çok tercih ediliyor. 4 çekirdek desteğinin olması ise büyük avantaj.

Prime95 ile yaptığınız test sırasında ilk dakikalarda hata alıyorsanız sisteminiz stabil değil demektir. Ortalama 1 saatte alınan temiz sonuç sisteminizin stabil olduğunu gösterir.

Dilerseniz üretici sitesinden bir kullanıcı hesabı oluşturup sonuçları internete göndererek paylaşabilirsiniz.

992 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

64bit versiyonu için alttaki linke tıklayın.

• teşekkürler . dizüstü içinde kullanılabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

teşekkürler . dizüstü içinde kullanılabilir mi ?

Programı kullanmadım o yüzden bilmiyorum.Ona dair bir bilgide yok.Ama kullanılır muhtemelen.

• kullanımı hakkında biraz bilgi verir misin ? sadece işlemciyi test etmek için şunu seçin gibi =)
  • ben ortosu tercih ediyorum... 4 çekirdek desteği yok ama iki tane açıyorum programdan ve her ikisininde kullanacağı çekirdekleri belirledikten sonra teste başlıyorum... prime pek kullanışlı gelmedi bana....
  • Pardon, program güzelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 14 Mayıs 2009; 21:12:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.