Şimdi Ara

SAP Eğitimi Kurs Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    SAP Eğitimi almayı düşünüyorum. Mühendisim. Mesleki açıdan artık ilanlara bakarken SAP kriterinin istendiğini dikkatimi çekti. Uzun bir süredir araştırıyorum . Araştırmalarım sonucunda SapAkademi.net üzerinden eğitim almaya karar verdim. Hem maddi anlamda hemde kurs içeriği anlamında bir tık daha uygun geldi bana. Daha önce bu kurs üzerinden eğitim alan var mı ? Nasıldır, güvenilir mi?

    Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    Herkese iyi forumlar.



  • MühendisRehberi kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Daha önce inceleme fırsatım olmuştu. İngilizice olmasından dolayı vazgeçtim. Türkçe eğitim paketi online olarak yok bildiğim kadarıyla. Başka şehirde yaşadığım için de birebir katılma şansım yok.
  • Merhabalar,

    Türkiye'nin SAP ERP Kaynağı sloganı ile yola çıkan sapuzman.com blog sitesinde, SAP Modüllerine ait tamamen özgün, veya sektörün ileri gelenlerinin hazırladığı bir çok yazıya ulaşabilirsiniz.

    sapuzman.com sitesi içerisinde SAP ERP Sistemi ile ilgili tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

    sapuzman.com blog sitesi sosyal medya hesaplarını takip ederek veya abone olarak yeni yazılardan haberdar olabilir, yeni iş fırsatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

    Her zaman içeriğini daha da zenginleştiren sapuzman.com blog sitesini ziyaretiniz ile, Türkiye'de ki en iyi türkçe kaynak olduğunu sizlerde göreceksiniz.

    Çeşitli firmalar ile gerçekleştirdiği işbirlikleri ile de, ziyaretçi ve takipçilerine SAP Eğitimleri konusunda fırsatlar sunabilmektedir.

    sapuzman.com, Türkiye'nin SAP ERP Kaynağı





  • ciho. kullanıcısına yanıt

    Merhaba ,

    Sap Eğitimi almak istiyorsanız , bir danışmanlık firması seçerseniz faydasını görürsünüz . Gerçek iş senaryolarını görebileceğiniz ve SAP dünyasında kariyer yapabileceğiniz bir eğitim için Ficosoft.com u inceleyebilirsiniz

    https://ficosoft.com adresinde hem Türkçe hem de İngilizce olarak bu alanda ilerleyebileceğiniz kurs seçenekleri var . Mesleki eğitimleri bir kurs ya da üniversite hazırlık eğitimi gibi düşünmeyin , Sap Kursu mesleki bir eğitim olarak algılanmalı , , eğitim sizin Sap Networküne girmenizde yardımcı olacak tecrube ve yetkinlikte firmalar tarafından verilmelidir .

    Bu arada https://erp.ficosoft.com adresinden tüm kataloğa erişebilirsiniz.


    Herkese Başarılar .





  • Daha önce dışarıdan SAP eğitimi almış, sonrasında da şirketin SAP projesinde yer almış biri olarak şahsi düşüncelerimi yazıyorum. Dışarıdan alınan eğitimle SAP öğrenileceğini zannetmeyin. Ama şu var ki; dediğiniz gibi ilanlarda SAP bilen eleman tercih edilebiliyor. En azından eğitimini aldım demek için FI modülünü en ucuz bulduğunuz danışmanlık firmasından almanızı tavsiye ederim. Branşınıza ve bütçenize göre CO modülünü de ekleyebilirsiniz. SAP çok kapsamlı bir program olmasına rağmen şirket süreçleri çıkartıldıktan sonra kullanımının zor olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle gözünüz korkmasın. Eğitimler GUI versiyonuyla yapılmaktadır. Ancak birçok şirket Fiori versiyonuna geçmektedir. Münkünse 2 versiyonu da göstermeleri yararınıza olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.