arkadaşlar oc ile hızaşımı yapıyoruz fakat şöyle br düşünmek gerekirse benim eski amd barton 2500+ 166hhz de çalışıyosu ben 400 mhz kingstonlarla 200fsb de 3200+ olarak sorunsuz çalıştırıyodum snki bir fark olmuyo şimdi athlon64 3200+ işlemcimi 2,5ghz stabil bir şekilde çalıştırıyorum dual chanel 10*250 de twinmos ramlar 4*512 9npa+ultra ile sizce kendimi mi kandırıyorum eskiden barton sistemimde 3dmark ile bench mark alırdım defauld da daha yüksek puan alırdı işlemci nasıl iş bu ben anlamadım şimdiki sistemimi nasıl test edicem 500mhz arttırmak az değil farkı nasıö anlarım
3dmark 2k1 testi yap anlarsın farkı çünkü en fazla puanı 3dmark 2k1 veriyor.
Fazla abanmadıktan sonra sorun olmaz.Oyunlarda dene bir de.Overclock için Default 200MHz fsb için 250 fsb normal,166 MHz fsb için de 200 MHz fsb normal.Fazlası iyi değil.
VAlla bence çok farkediyor, 1833MHz Windows açtığımla,su soğutma ile 2.48 win açtığımı karşılaştırıyorum,hem puanlarda bayapı fark var,hem de 2.48 iken programları filan çok hızlı açıyor,özellikle bu taskbara geçenleri bayağı etkiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
VAlla bence çok farkediyor, 1833MHz Windows açtığımla,su soğutma ile 2.48 win açtığımı karşılaştırıyorum,hem puanlarda bayapı fark var,hem de 2.48 iken programları filan çok hızlı açıyor,özellikle bu taskbara geçenleri bayağı etkiliyor.
bende sana katılıyorum....ama senin işlemci çok güsel o/c oluyor belli..fark mutlaka oluyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Imaginary
bende sana katılıyorum....ama senin işlemci çok güsel o/c oluyor belli..fark mutlaka oluyor..
Bu forumda daha ne işlemciler var,sen imzamdaki AthlonXP Sıralamasına tıkla bakem.
Walla Barton 2500+ ile 3200+ arasında belirgin, hissedilir bi fark oluyor. Hem FSB artıyor hem işlemci hızı. Hele Diablo XT nin ki baya sağlam kaç volt la çıkmıştın.. Bende 1,8 veya 1,85 ile 2475MHz görmüştüm.