Şimdi Ara

outlook 2010 MAİL ALIYORUM AMA GÖNDEREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, acil yardım lazım. 2010 outlook kullanıyorum. şirket maillerini alıyorum ama gönderemiyorum. herşeyi denedim ama sonuç aynı yardımcı olurmusunuz. hata mesajı aşağıda. yardımınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: emrahzbk

Slm arkadaşlar, acil yardım lazım. 2010 outlook kullanıyorum. şirket maillerini alıyorum ama gönderemiyorum. herşeyi denedim ama sonuç aynı yardımcı olurmusunuz. hata mesajı aşağıda. yardımınızı bekliyorum.

2010 u bilmiyorum nasıl ama 2007 de diğer ayarlarda gelen sunucusu (POP3) 110, giden sunucusu (SMTP) 587 olacak

araçlar hesap ayarları meil ismine çift tık yap çıkar 2007 öyle. birde ayarlarda sunucu bilgilerini değiştir. şirketin yada varsa yazılım şirketiniz onlarınkini dene.

örnk:mail.abcdotomotiv.com gelen giden 2side böyle olacak kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 30 Kasım 2011; 15:05:32 >

• Olmuyor kafayı yiyceğim ya. alıyorum ama gönderemiyorum. Anlamadım sorun nedir.
  • port kapali olabilir türk telekom kullaniyorsan böle sorunlar yasaniyor benimde basıma gelmişti baya bi ugrastiktan sonra türk telekomu aradim portun kapali oldugunu sölediler kendi kendine nasi kapanir dedim siz kapattirmisinizdir dediler:)sende bi dene sansini istersen ben sorunu o sekil cözdüm
    örneğin ben firmamda kullandığım mail.firmaismi.com, smtp.firmaismi.com satırlarına tamamen rakam yazarak mail alıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.