Bildirim
outlook 2010 MAİL ALIYORUM AMA GÖNDEREMİYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrahzbk
Slm arkadaşlar, acil yardım lazım. 2010 outlook kullanıyorum. şirket maillerini alıyorum ama gönderemiyorum.
herşeyi denedim ama sonuç aynı yardımcı olurmusunuz. hata mesajı aşağıda. yardımınızı bekliyorum.

2010 u bilmiyorum nasıl ama 2007 de diğer ayarlarda gelen sunucusu (POP3) 110, giden sunucusu (SMTP) 587 olacak
araçlar hesap ayarları meil ismine çift tık yap çıkar 2007 öyle. birde ayarlarda sunucu bilgilerini değiştir. şirketin yada varsa yazılım şirketiniz onlarınkini dene.
örnk:mail.abcdotomotiv.com gelen giden 2side böyle olacak kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 30 Kasım 2011; 15:05:32 >_____________________________ zalman z11, fsp epsilon 600w 80plus,MSI 760gm-e51, FX6100 3.3ghz, ASUS GTX660, kingston 8gb,corsair force 120gb sata3 SSD, WD500gb 16mb 7200rpm, 21.5 inch grundig
-
Olmuyor kafayı yiyceğim ya. alıyorum ama gönderemiyorum. Anlamadım sorun nedir. _____________________________ -
port kapali olabilir türk telekom kullaniyorsan böle sorunlar yasaniyor benimde basıma gelmişti baya bi ugrastiktan sonra türk telekomu aradim portun kapali oldugunu sölediler kendi kendine nasi kapanir dedim siz kapattirmisinizdir dediler:)sende bi dene sansini istersen ben sorunu o sekil cözdüm _____________________________ Kah diyince cıkarız gökyüzüne seyrederiz alemi,kah diyince ineriz yeryüzüne seyreder alem bizi!!! -
ttneti arayıp port kapalı ise açtırmak bir ihtimal tabi ki.
ama bunun yanında kullandığınız hosting ile alakalı da sıkıntı olabilir.arayın hosting sağlayıcınızı sorunla ilgili bilgi verin.
örneğin ben firmamda kullandığım mail.firmaismi.com, smtp.firmaismi.com satırlarına tamamen rakam yazarak mail alıyorum._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- klavye makrosu
- logitech garanti sorgulama
- bios şifresi nasıl öğrenilir
- windows biçimlendirmeyi bitiremedi
- err_ssl_protocol_error çözümü
- wifi bağlanmıyor
- zyxel modem kurulumu
- dns temizleme
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler