Şimdi Ara

OUTLAST WHISTLEBLOWER DLC [ANA KONU] [[SPOILER İÇERİR]] SIRLAR ÇÖZÜLÜYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
12.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  OUTLAST WHISTLEBLOWER DLC [ANA KONU] [[SPOILER İÇERİR]] SIRLAR ÇÖZÜLÜYOR

ÖZELLİKLER

Geliştirici: Red Barrels Games
    Yayınlayıcı: Red Barrels Games
    Tasarım: Philippe Morin and David Chateauneuf
    Senaryo: J. T. Petty
    Makine: Unreal Engine 3.5
    Çıkış Tarihi: May 6, 2014 (Worldwide)
    Tür: Hayatta kalma - Korku
    Modlar: Single-player
    Platform: Microsoft Windows, PlayStation 4

PEGI 18, ESRB M Değerlendirme-İçerik
    Aşırı Kan
    Yoğun Şiddet
    Çıplaklık
    Cinsel Temalar
    Sert dil

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:

Minimum
    İşetim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 - 64 bits
    İşlemci: 2.2 GHz Dual Core CPU
    Bellek ( RAM ): 2GB
    Ekran Kartı: 512 MB NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 38xx series
    DirectX®: 9.0c

Önerilen
    İşletim Sistemi: Windows Vista/ 7/ 8 64 bits
    İşlemci: 2.8 GHz Quad Core CPU
    Bellek ( RAM ): 3GB
    Video Card: 1GB NVIDIA GTX 460 / ATI Radeon HD 6850
    DirectX®: 10 or 11

Outlast Whistleblower (Outlast: DLC ) psikolojik bir korku video oyunudur. Red Barrels tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. Mount Massive Asylum salgının nedenlerini açığa çıkaran Outlast'ın ilk oyununun önbölümüdür. Ayrıca Miles'ın (üstü kapalı, gizli) ölümünden önce Asylum'un gerçek sonunu göstermektedir. 6 Mayıs 2014 tarihinde PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülmüştür.

HİKAYE ( KONU )

Hikayemiz ilk oyundan kısa zaman önceyi anlatmaktadır. Karakterimiz Waylon Park, Mount Assive Asylum'da çalışmaya başlar ancak burada çok garip şeyler olduğunu, insanlara ve mahkumlara acı çektirildiğini ve bütün bunların dünyaya duyurulmasını ister. Bütün bunları gizlice gazeteci olan Miles Upshur'a mail yollayarak bildirir. Ardından da ajanlarla birlikte mahkumlara acı verilen yere giderler. Görevini yaparken bir mahkum güvenlik görevlilerinden kaçarak camın arkasından ondan yardım ister ancak Park yardım edemez. Sonra da tekrar yakalanan mahkum götürülür. Miles işini bitirince tekrar kendi bölümüne döner ancak bir ajan tarafından yumruklanır. Ajan, Park'ın Asylum hakkında gazeteciye attığı mesajı görür. Onu işkence odasına alırlar. Park uyandığı zaman her yer karanlıktır. Ayağa kalkar ve diğer 2 odaya bakar. Walrider gelir ve Park hariç bütün işkence görmüş mahkumları öldürür. Ardından bir mahkum gelir kapıyı bizim için açar. Biz de oradan çıkarız. Kameramızı da alıp ne olduğunu anlamaya çalışırız. Asylum'da bir şeyler olmuş ( ben de tam anlamadım ne olduğunu) , doktorlar ve güvenlikçiler öldürülmüş ortama mahkumlar el koymuş. Biz de bu ortamda deli mahkumlardan kaçarak, kapıları açarak ilerliyoruz. Bir anda karşımıza bizden yardım isteyen mahkum çıkıyor. Sapık olan bu mahkum Park'ı yakalamaya çalışır. Adının GRUM olduğunu öğreniyoruz. Park sonunda bir dolaba girer ve kapı kilitler. Grum da Park'ı serbest bırakmaz ve kutuyla birlikte onu işkence salonuna götürür. Bir gaz sıkıp bizi kutunun içinde bayıltır. Burada yakaladığı diğer mahkumların cinsel organlarını deşmekte ve onlarla ilişkiye girdikten sonra onları öldürmektedir. Biz de uyandığımızda bizi bağlamış ve sıranın bize geldiğini görüyoruz. Tam bizi deşecekken başka bir mahkum Grum'u iter ve Park da fırsattan yararlanarak kıyafetlerini alıp kaçar. Elbette Grum peşimizi bırakmaz. Park da bu arada tekrar kapı kilitleri bulmaya bulmacaları çözüp Asylum'dan hemen kaçmaya çalışır. Kilitli kapıyı açar ama Grum onu arkadan boğazından bağlar ve onu yerde sürükleyerek bütün kurbanlarını astığı yere sürükler. Onu asar ve Park boğulmaya başlar. Grum Park'ı havada tutup ipi bir yere bağlamak için ip ile kontrolu sağlamaya çalışır. Ancak park ağırlığını verir ve ona attığı ilk tekmede Grum havalanır ve karnına demir girer ( aynı zamanda iple birlikte havada asılı kalmıştır ) . Park hemen kapıya döner ve çıkışa ilerler. Çıkışta yaralı haldeki ajanı görür. Ama ajan onu bıçaklar. Tam Park'ı öldürecekken Walrider gelir ve ajanı parçalayarak öldürür. Park korkuyla Asylum'dan bahçeye çıkar. kaçarken girişte bir araba görür. BUNDAN SONRASI ÖNEMLİ: Araba Miles Upshur'undur. Park bunu farkeder ama gördüğü şeylerden sonra hiç düşünmeden arabaya biner ve çalıştırır. Tam ayrılacakken ileride bir kıpırtı görür. Kamera ile yaklaşıp gece görüşü açtığında bir adam görür. Bu adam da ilk karakterimiz Miles Upshur'dur. Park bunu farkedemez ve arabayla ordan uzaklaşır.

Full Walkthrough : http://www.youtube.com/watch?v=tAK8vutU_HM

ÖNEMLİ KISIM - İLK OYUNLA OLAN BAĞLANTI BÖLÜMÜ

Karakterimiz Waylon Park, Mount Assive Asylum'da çalışmaya başlar ancak burada çok garip şeyler olduğunu, insanlara ve mahkumlara acı çektirildiğini ve bütün bunların dünyaya duyurulmasını ister. Bütün bunları gizlice gazeteci olan Miles Upshur'a mail yollayarak bildirir........ .......Araba Miles Upshur'undur. Arabaya biner ve çalıştırır. Tam ayrılacakken ileride bir kıpırtı görür. Kamera ile yaklaşıp gece görüşü açtığında bir adam görür. Bu adam da ilk karakterimiz Miles Upshur'dur. Park bunu farkedemez ve arabayla ordan uzaklaşır.

AKILALMAZ O SAHNE VE SON - İLK OYUN BAŞLANGICI

YORUMLARI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla_Reyiz -- 7 Mayıs 2014; 20:02:27 >

• akşam mı oynasam diye düşündüm yok sabah oynayacam bu arada korku oyununa böyle sağlam yapımlar lazım outlast bence bunun öncüsü oldu eskiden left 4 dead vardı ama onun sesi soluğu yok outlast yeni dönem korku oyunun en başarılı örneği
  • boyutu 5 gb fazla gibi geldi bana en az 2 saat görürür
  • Ben dlcyi 2 saatte bitirdim. Ve güzel bir oyun. Ama önce ilk oyunu oynarsanız daha iyi olur. Oyun ilk başta miles upshurdan öncesini sonlarada doğruda sonrasını anlatıyor ve sonunda binip kaçıyoruz ve kameradaki görüntüleri internete yüklüyoruz. Cok karmasık gibi geliyor oyunun başları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğümüz adam miles ama miles aşağıda ölmedi mi yani bu onun ölü bedeni mi
    (Bu arada adam slender man e benziyo)
  • yobazinho Y kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeş Miles daha ilk Asylum'a geldiği zaman bu zaman. O arada da Waylon park kaçıyor. Park kaçarken miles geliyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarDefection

Hayır kardeş Miles daha ilk Asylum'a geldiği zaman bu zaman. O arada da Waylon park kaçıyor. Park kaçarken miles geliyor yani

Oyunu analamamışsın tam olarak , o görünen walriderdır , fakat onu kontrol eden kişi billy değil miles'dır . miles billy yi öldürdükten sonra wallrider içine giriyor ve miles'ın bedenini ele geçiriyor , fakat swat ekipleri miles'i öldürüyor ama wallrider olarak yaşıyor miles .biraz karışık oldu ama . Anlamazsan yada inanmazsan turunculevye.com dan izle outlast whistleblowerın son bölümünü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oxenfree [PS4 ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Atomfall Türkçe yama istek
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu dlc için türkçe yamada geldi Oyunçeviriden.buradan indirebilirsiniz

http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=2573&p=24467#post24467
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Oyunu analamamışsın tam olarak , o görünen walriderdır , fakat onu kontrol eden kişi billy değil miles'dır . miles billy yi öldürdükten sonra wallrider içine giriyor ve miles'ın bedenini ele geçiriyor , fakat swat ekipleri miles'i öldürüyor ama wallrider olarak yaşıyor miles .biraz karışık oldu ama . Anlamazsan yada inanmazsan turunculevye.com dan izle outlast whistleblowerın son bölümünü

Yani biraz karıştırmış olabilirsin çünkü Miles geldiğinde Sabah değildi ve walrider içine girmemişti. Tamam walriderı Milas kullanıyo da vücudu ne iş yapıyor onu hala anlamadım ?? ( Bu arada milesın yüzünü göstermemek için slendera çevirmişler adamı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanıtlamanın bi yolu var.

Bizim şu peder manyağı kendini öldürtüyo ya işte öldüğü yer oyunun sonlarına doğru bizim gördüğümüz yanan kilisedir. Hatta ve hatta miles içeriden (laboratuarlardan yani) bakıyoken gün ağarmış bir şekildeydi hatırlarsan.

Gerçekten niye bu oyunu oynayamıyolar anlamıyorum. Bakıyorum adam gelmiş 30 yaşına nerdeyse hala oynayamıyo. Bi oyundanda bu kadar korkulmamalı diye umuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yobazinho

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Yani biraz karıştırmış olabilirsin çünkü Miles geldiğinde Sabah değildi ve walrider içine girmemişti. Tamam walriderı Milas kullanıyo da vücudu ne iş yapıyor onu hala anlamadım ?? ( Bu arada milesın yüzünü göstermemek için slendera çevirmişler adamı)

Vücudu ne iş yapsın öldürdüler adamı

• Yani walrider oyunun sonunda onu öldürmek için gitmiyosa ne için gidiyo. Miles kullanıyosa Park'ı öldürmez diye düşünüyorum. Ynalışsam düzeltin
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Turunculevye'yi araştırayım ama ben oyunu bitirince bu sonuca varmıştım. Miles öldükten sonra Walrider vücudumuzdan çıkmıyor muydu?

Red Barrels açıklama yaptı Miles ölümü üstü kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yobazinho

Yani walrider oyunun sonunda onu öldürmek için gitmiyosa ne için gidiyo. Miles kullanıyosa Park'ı öldürmez diye düşünüyorum. Ynalışsam düzeltin

Kapıdan çıkarken blair'i öldürüyorya wallrider , ama bize dokunmuyor . En sondada üstümüze doğru gelmiyor farkettiysen duruyor sadece . Fakat waylon onun miles olduğunu bilmediği için yardırıp gidiyor .

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Vinewood kardeş en doğru cevabı vermiş.
  • Az önce bitirdim oyunu. İyi bi korktuk.

Oyunun sonlarına doğru şu işkence odasında ( damadın odası ) kusacaktım nerdeyse. Ama sonunda şu akıl hastanesinin içinde yaşananları ortaya çıkarabildik. Korkmamıza değdi yani :)
  • oyunda korkutuculuktan ziyade sinir duygularını daha çok yaşadım. bazı yerleri defalarca denedim geçebilmek için resmen korkuyu filan unutup kudurmuştum
    elime bıçak geçse o nalet olası psikopat damadı 50 parçaya ayırırdım
    o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 3 Haziran 2014; 23:54:21 >
  • Eddie Gluskin ( damat ) oyuna eklenen harika bir faktördü bence. Korku ve kaçış bir arada harika oldu. Bu arada kadınlara ne olmuş?

Benim bildiğim damat çoğunu deşiyor galiba ama siz anladınız mı?
  • karden ben oyunun ortalarına dogru papazın yanına cıkıcaktım. anahtar lazımdı kapıyı açmak için. anahtarın olduğu kiliti tam açtım arkamdan beni kovalayan geldi öldürdü. yeniden dogdugumda anahtar yoktu ve kapıyı açamıyorum sanırım bugda kaldı oyun nasıl düzelir?
  • tolgahansaglam T kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok! Oyunu kapat, tekrar gir. En son saveden devam edersin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.