Şimdi Ara

Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
6
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sherlock Holmes : The Awakened | Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU


    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


    Modern grafikler ve oynanışla sıfırdan yapılmış sinir bozucu Lovecraft macerasının tadını çıkar. Sherlock Holmes olarak kendini korkunç Cthulhu Mitoslarının ortasında bul ve Avrupa ile ABD'deki kayboluşları araştır.


    Lovecraft ve Sherlock Holmes birleşmesi. The Awakened, sizi efsanevi Cthulhu Mitoslarıyla yüzleştirecek. Bir dizi gizemli kayboluşu araştır ve onların izini Kadim bir Tanrı'ya tapan karanlık bir tarikata dek sür. Planları her neyse bunu durdurmalı… veya ağza alınmaz sonuçlarıyla yüzleşmelisin.


    Sherlock hayatında ilk kez tamamıyla korku içinde. Rasyonellik ve mantık adamı olan Sherlock, her tür mantığa aykırı olan dünya dışı bir varlıkla yüzleşiyor ve bu keşfi aydınlatıcı olduğu kadar yıkıcı da. Gerçek arayışı Sherlock'u deliliğin kıyılarına itiyor ve bu hikâye, Watson'ın asla yayınlamayacağı tek hikâye olarak yerini alıyor.

    1884'te geçen The Awakened bir zamanlar oda arkadaşı olan Sherlock ile Watson'ın nasıl dünyaca ünlü suç çözme ikilisi olduğunun önündeki perdeyi kaldırıyor.


    Önemli sütunlar

    - H.P. Lovecraft tarafından kurgulanmış Cthulhu Mitoslarını araştır ve insan anlayışının ötesindeki Eldritch korkularıyla yüzleş.


    - Hiçbir mantıksal cevabı olmayan sorulara cevap ararken yaklaşmakta olan deliliğe karşı savaş.


    - Seni Londra'daki ünlü Baker Sokağı'ndan İsviçre'deki korkunç psikiyatri koğuşuna, oradan Louisiana topraklarına ve dahasına taşıyacak bir maceraya çık.


    - 2008'de çıkan oyunun yeniden tasarlanması: Unreal Engine ile sıfırdan yapılan The Awakened, modern grafik ve animasyonlar, genişletilmiş hikâye, bir sürü yan görev ve eşsiz delilik oynanışı gibi yeni mekanikler sunuyor.



    Geliştirici : Frogwares


    Yayıncı : Frogwares


    Çıkış Tarihi : 11 Nisan 2023



    Ekran Görüntüleri :


    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Nisan 2023; 17:44:46 >







  • Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıFrogwarestwitter
    “We are thrilled to announce Sherlock Holmes The Awakened, a full remake & substantial rewrite of our 2006 Lovecraft-Sherlock crossover. We're launching a Kickstarter to secure the final parts of production. Follow & be notified when the project is live!🧵 https://t.co/DrjC0LdAzP”
    https://twitter.com/Frogwares/status/1552655285042368512
  • Yeni Bilgiler geldi.


    Çeviridir :


    Bu oyunu neden şimdi yapıyoruz?


    “ Sherlock Holmes: The Awakened'daki rahatsız edici ve korku dolu olayları genç Sherlock arkımıza devam etmek için kullanma fikri bir süredir stüdyoda dolaşıyordu. Doğaüstü, her şeyi tüketen kozmik korku ortamı ve oynanışı, Sherlock'un oluşum yıllarında anıtsal, yaşamı değiştiren bir an olarak son derece iyi çalışıyor. Sherlock Holmes: Chapter One'da zaten yaptıklarımızı aşan bir şey ve Sherlock'un bu kadar kırık ve perili bir deha olmak için neler deneyimleyebileceğini yaratıcı şekilde ele almamıza izin veren bir şey. Hikaye aynı zamanda Holmes ve Watson arasındaki derin bağın kendisini nasıl sağlamlaştırabileceğine dair fikrimizi vermek için harika bir fırsat olarak kurgulanmıştır. Bu, Sherlock Holmes: Chapter One'da kasıtlı olarak ele almadığımız bir şey., ama Holmes hikayesinin bir kısmını bir gün örtmek istediğimizi biliyorduk. Onları bir araya getiren derin ve akıldan çıkmayan bir deneyim.


    “Yani her zaman bu oyunu bir noktada yeniden yapmak istedik, ancak savaş bizi şimdi yapmaya zorladı. Yalnızca birkaç hafta sonra içeriğinin, kapsamının ve anlatısının büyük bir kısmının kilitlendiği bir başlık üzerinde çalışarak kendimize çok daha öngörülebilir ve yapılandırılmış bir geliştirme döngüsü veriyoruz. Ve istikrar ve öngörülebilirlik tam da şu anda ihtiyacımız olan şey, diğer günlerimiz ise belirsizliğini koruyor.”


    —Denys Chebotarov, Yapımcı, Frogwares



    Ne yeniden yapılıyor?


    “Orijinal oyundan hiçbir varlık veya kod değiştirilmiyor. Unreal Engine 4'ü çalıştırmak için tüm yeni varlıkları veya yalnızca birkaç ay önce çıkan Sherlock Holmes: Chapter One'dan akıllıca yeniden işleyebileceğimiz varlıkları kullanarak esasen tüm oyunu sıfırdan yeniden inşa ediyoruz . Ayrıca, oyuncuların vakaları çözme yöntemlerini genişletmek için orijinal olanları yeniden işlerken tamamen yeni oyun mekaniği ekliyoruz. Hikaye ve zaman çizelgesindeki değişiklikler, tamamen yeni seslendirmenin kaydedileceği anlamına geliyor. Ayrıca, tüm kullanıcı arayüzünü, animasyonları ve ara sahneleri yeniden oluşturarak, kamerayı modern üçüncü şahıs perspektif oyunları gibi hissedecek şekilde elden geçiriyoruz. Liste devam ediyor. Esasen tamamen yeni bir oyun, sadece altta yatan hikaye az çok bozulmadan kalıyor. ”


    —Jaroslav Martyniuk, Özellik Tasarımcıları Takım Lideri, Frogwares



    Değişiklik Listesi


    Sherlock Holmes: The Awakened'daki büyük değişikliklerin listesi şunları içerir:


    - Unreal Engine 4'te yapılan tüm yeni grafikler ve varlıklar.

    -Yeni ve yeniden yapılmış animasyonlar.

    -Tam ara sahne revizyonları.

    -Ek araştırma oyun mekaniği.

    -The Awakened'dan daha genç bir Sherlock'a kadar olan vakayla bağlantı kurmak için hikayeyi yeniden yazmak.

    -Watson ve Holmes'un nasıl bu kadar yakınlaştığının arkasındaki hikayeyi güçlendiriyor.

    -Küçük hikaye vakalara yeniden yazılır.

    -Ek yan görevler.

    -Yeni İngilizce seslendirme kayıtları ve birden çok dile çeviriler.

    -Kullanıcı arayüzü revizyonu.

    -Çağdaş üçüncü şahıs perspektif kamerasına geçin.

    -Ek yaşam kalitesi özellikleri.



    Ne yeniden yazılıyor?


    “Orijinal Sherlock Holmes: The Awakened , olgun bir Holmes ve Watson'ın basit bir adam kaçırma gibi görünen ama çok daha doğaüstü ve uğursuz bir şeye dönüşen bir davayı ele aldığı bağımsız bir hikayeydi. Sherlock Holmes: The Awakened'daki orijinal yazıdan son derece gurur duyuyoruz ki, uzun yıllar boyunca epeyce hayran ve eleştirmen bize bunu Cthulhu'dan ilham alan en iyi oyun hikayelerinden biri olarak gördüklerini söylediler.


    "Yani bu temeli atıyoruz ve korku, Cthulhu hikayesinin çoğunu koruyoruz, ancak onu genç Sherlock tarihimizin doğrudan bir devamı olarak yeniden yazıyoruz. En önemlisi, Cordona'da meydana gelen olaylardan birkaç yıl sonra, zaman çizelgesini Sherlock olacak şekilde değiştiriyoruz. Watson onun yanında ama bu noktada sadece tanıdıklar ve bu birlikte geçirdikleri ilk büyük dava. Karakter etkileşimlerinin ve satırlarının çoğu bunu yansıtacak şekilde yeniden yazılıyor. Tamamen yeni yan görevlerin yanı sıra kasalardaki hikayelerde bazı değişiklikler yapıyoruz. Holmes ve Watson arasındaki bağın nasıl oluşabileceğinin hikayesi, şimdi yazılarda daha da güçleniyor ve tüm bunlara uygun olacak şekilde sondaki değişiklikler ve olayların her ikisi üzerinde yaratacağı psikolojik etki."


    —Antonina Melnykova, Baş Anlatı Tasarımcısı, Frogwares



    Neden kitle fonlaması yapıyoruz?


    "Normal şartlar altında, bir sonraki oyunumuzun finansmanını önceki oyunlarımızın satışlarından kendimiz temin ederdik. Ancak bu savaş, her seferinde durmamızı, yeniden bir araya gelmemizi ve uyum sağlamamızı gerektiren sürekli olarak bize yeni zorluklar getiriyor. Bu, bir oyunun üretimini finanse etmek için normalde işaretlenecek olan zaman, çaba ve bazı durumlarda para gerektirir.


    "İçeriğin büyük bir kısmı, yeni özellikler ve hikayenin tamamı planlanmış ve kilitlenmiş durumda. Ancak orijinal hikayeyi biraz yeniden yazdık ve tamamen yeni seslendirme kullanmayı planladık, bu yüzden şimdi hepsini kaydetmemiz ve çevirmemiz gerekiyor. bu sıfırdan. Plan, oyunu beş platformda başlatmak olduğundan, kapsamlı QA zamanına ve kaynaklarına da ihtiyacımız olacak. Son olarak, ek kaynaklara sahip olsaydık, ekibe eklemeyi düşünmek istediğimiz ek özellikler ve geliştirme fikirleri vardır.


    "Kitle fonlaması yoluyla, tüm bu ihtiyaçları güvence altına alabilir ve ayrıca oyunun genel finansmanını güvence altına alabiliriz, artık oyunu bitirmek için garantili araçlara sahip olduğumuzu ve bu savaş gelişirken karşılaşabileceğimiz tüm engellerin üstesinden geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Bu güvenlik ağı, tüm geliştirme ve finansmanı raydan çıkarmadan daha fazla uyum sağladığımız için ekibimizin ihtiyaçlarını ve güvenliğini ilk sıraya koymamızı sağlayacaktır.


    "Ve son olarak, oyunlarımızdan zevk alan ve destekleyen ve şu anda bize ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyen bir grup adanmış hayranımız olduğunu da biliyoruz. Kickstarter aracılığıyla, bu hayranlara bir sonraki oyunumuzu şimdi satın alma ve oyundaki destekleri için haklı olarak itibar kazanma şansı sunabilirken, aynı zamanda oyunun nihai içeriğinin bir kısmını belirlemeye yardımcı olabilir ve onlara birkaç ekstra ödül ve bonus verebiliriz.”


    —Sergey Oganesyan, İletişim Lideri, Frogwares





  • Sherlock Holmes The Awakened - Announcement Trailer | PS5 & PS4 Games



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    Sherlock Holmes The Awakened, a Lovecraft-Sherlock crossover is coming to PlayStation®4 and PlayStation®5. A continuation of the young Sherlock’s story, this is the first case Holmes and Watson undertake as a duo. Together they will investigate and try to thwart a nefarious cult that worships the ancient Eldritch God Cthulhu. The horrific events that Holmes and Watson encounter here lay the foundation for the iconic pair's unbreakable bond, but also explain how Sherlock became such a damaged and flawed genius. The game is a full remake and substantial rewrite of Frogwares’ 2006 release and is now being rebuilt, rewritten, and remade in Unreal Engine 4. New visuals, quests, stories lines and mechanics along with a full overhaul of the entire game
    https://www.youtube.com/watch?v=utwkr46EJmw
  • Sherlock Holmes: The Awakened Remake Ne Zaman Çıkıyor? Neler Sunuyor?



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

    2006 yılında yayınlanan Sherlock Holmes The Awakened'in yeniden yapım sürümü bizlere birçok yenilik sunacak.

    İşte yenilikler arasında şunlar yer alıyor:


    - Unreal Engine 4 ile yeni grafikler ve öğeler eklenecek

    - Yeni ve yeniden düzenlenmiş animasyonlar oyuna dahil edilecek

    - Yeni oyun mekaniği eklenecek

    - Ek yan görevler olacak

    - Kullanıcı arayüzünde yenilemeler ve daha fazlası oyuna dahil olacak

    - Yeni İngilizce seslendirme kayıtları ve birden çok dile çeviriler yapılacak

    - Üçüncü şahıs kamera açısına geçiş yapılabilecek

    - Küçük vakalar yeniden yazılacak.

    Oyun sıfırdan oluşturularak modern grafiklere ve oynanışa sahip olacak. Lovecraft ve Sherlock Holmes'ün birleşmesini bizlere sunacak olan bu yapım 2023'ün ilk yarısında geliyor.





  • Sherlock Holmes: The Awakened - Official First Gameplay Trailer



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıIGNyoutube
    Check out the first gameplay trailer for Frogwares' latest entry into their Sherlock Holmes adventure game series, Sherlock Holmes: The Awakened. It's due out in early 2023 for PC, Xbox platforms, PlayStation platforms, and Nintendo Switch.
    https://www.youtube.com/watch?v=uZOtzu5E8-k
  • (4K) Sherlock Holmes The Awakened | What is this Game?



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıFrogwaresyoutube
    Wishlist and follow on Steam: https://store.steampowered.com/app/19... Sherlock Holmes The Awakened is a Cthulhu meets Sherlock Holmes detective horror adventure. The game acts as a continuation of young Sherlock’s story with Holmes and Watson undertaking their first major case together. An Eldritch god-obsessed cult is making moves in the shadows to bring about a world-altering prophecy and it’s up to the young detective duo to thwart their plans. This is a creative take on what horror-filled and reality-breaking events could have met our heroes at such a crucial point in their lives to go on and shape them into the characters we all know they become. Delve into the trauma and fear that cements their friendship for good and the revelations that break Sherlock’s mind to create the flawed and haunted genius he is destined to be. Originally released in 2006, The Awakened is a full remake and substantial rewrite being rebuilt and redesigned from the ground up to run in Unreal Engine 4. Follow us on social media for more updates: Facebook: https://www.facebook.com/SherlockHolm... Twitter: https://twitter.com/SHolmes_Games Instagram: https://www.instagram.com/frogwares/ YouTube: https://www.youtube.com/user/frogwares​ Discord: https://discord.gg/frogwares
    https://www.youtube.com/watch?v=GZss44lFTTI
  • Sherlock Holmes The Awakened - Gameplay Deep Dive | PS5 & PS4 Games



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10005262 Face eldritch horrors in the new Lovecraftian detective thriller, Sherlock Holmes: The Awakened. Coming to PS5 & PS4 in early 2023. #ps4 #ps4games #ps5 #ps5games #sherlockholmes May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=KX6iGvRceVo
  • Game Delayed and Here's Why



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıFrogwaresyoutube
    We had been trying so hard to make our planned release window, but the near-daily interruptions to power on top of the missile attacks that come every 10 days or so, meant we had to replan everything. This means the game itself has been impacted too, not just the schedule. But we’ll do our best and push as much as we can. Once we feel we are maybe a month away from release, we’ll be able to announce our full release date with an exact day.
    https://www.youtube.com/watch?v=4HTyIEUVmhE
  • Çıkış Tarihi : 11 Nisan 2023



    Sherlock Holmes The Awakened Finally Gets a Release Date!


    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıFrogwaresyoutube
    Preorder now and get The Sleuth's Attire Cosmetic Set for free! Sherlock Holmes: The Awakened will release on April 11 on PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One & Switch. Preorders on the Nintendo Switch will launch at a later date. Sherlock Holmes The Awakened is a Cthulhu meets Sherlock Holmes detective horror adventure. The game acts as a continuation of young Sherlock’s story with Holmes and Watson undertaking their first major case together. An Eldritch god-obsessed cult is making moves in the shadows to bring about a world-altering prophecy and it’s up to the young detective duo to thwart their plans. This is a creative take on what horror-filled and reality-breaking events could have met our heroes at such a crucial point in their lives to go on and shape them into the characters we all know they become. Delve into the trauma and fear that cements their friendship for good and the revelations that break Sherlock’s mind to create the flawed and haunted genius he is destined to be. Originally released in 2006, The Awakened is a full remake and substantial rewrite being rebuilt and redesigned from the ground up to run in Unreal Engine 4. Follow us on social media for more updates: Facebook: https://www.facebook.com/SherlockHolmesGames Twitter: https://twitter.com/SHolmes_Games Instagram: https://www.instagram.com/frogwares/ YouTube: https://www.youtube.com/user/frogwares​ Discord: https://discord.gg/frogwares
    https://www.youtube.com/watch?v=wV0Dmvxjld4
  • valla az önce önsiparişe açıldı. fiyatıda 399 tl hemde. deluxe versiyonda dlc ler var. sanırım deluxe dan gideceğim:)

  • Frogwares geleneği bozmamış oyun Türkçe geliyor.

    Ama PS store da henüz hiçbir dil bilgisi yok, şu PS store’un dil bilgisi kısmını bir adam edemediler.

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    hocam benim bu türdeki ilk oyunum sinking city ydi. ps5 te bitirdim. buda bir remake. daha önce oynadınızmı bunu? oynadıysanız ikisi arasında hangisi daha iyi?

  • Hocam benim ilk oynadığım Frogwares oyunu Crimes and Punishments idi. The Devil's Daughter Konsol tarafında Türkçe olmadığı için mecbur atladım (çoğunluk en iyi Sherlock Holmes oyunu diyor), Ardından The Sinking City’yi oynadım. Sherlock Holmes Chapter One Konsolda yüklü ama başka oyunlardan oynamaya hala sıra gelmedi.

    The Sinking City teması ve atmosferi ile en sevdiğim Frogwares oyunu oldu(çoğunluk yerden yere vursa da). The Awakened da Cthulhu mitosunu kendine tema edindiği için muhtemelen benim en beğendiğim Sherlock oyunu olacak. Remake’in Türkçe gelecek olması en güzel yenilik.


    The Awakened’ın orijinal bölümlerini haritalarını baya büyütmüşler, umarım bu açık dünya anlamına gelmiyordur. The Sinking City’yi sevsem de bomboş bir halta yaramayan açık dünyası vardı. Gerçi, Sherlock Holmes Chapter One da bu kusuru biraz törpülediklerini söyleyenler var ama ben henüz bakamadım.

    @Master Willem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 8 Mart 2023; 10:51:37 >




  • Sherlock Holmes The Awakened - Start of the Famous Duo Trailer | PS5 & PS4 Games



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP5025-PPSA08070_00-SHTADELUXEEDITIO , https://store.playstation.com/en-us/product/UP5025-PPSA08070_00-SH3THEAWAKENEDUA Sherlock Holmes The Awakened, a Lovecraft-Sherlock crossover is coming to PlayStation®4 and PlayStation®5. A continuation of the young Sherlock’s story, this is the first case Holmes and Watson undertake as a duo and focuses on how the two would be forever bonded the horror they encounter. Together they will investigate and try to thwart a nefarious cult that worships the ancient Eldritch God Cthulhu. The horrific events that Holmes and Watson encounter here lay the foundation for the iconic pair's unbreakable bond, but also explain how Sherlock became such a damaged and flawed genius. The game is a full remake and substantial rewrite of Frogwares’ 2006 release and is now being rebuilt, rewritten, and remade in Unreal Engine 4. New visuals, quests, stories lines and mechanics along with a full overhaul of the entire game. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=9z6UUXDJ0OU
  • Oyunun çıkmasına 1 hafta var ön sipariş verilir mi? Diğer Sherlock oyunlarını oynamadım ama bunu denemek istiyorum.

  • Halihazırda çıkış yapmış Sherlock oyunlarından birini deneyin hocam, cebinizden daha az para çıkar. Serinin çoğu oyunu indirimde zaten.

  • Ayın 9'unda ön yüklemeye açılacakmış oyun. otomatik indirmeye aldık bakalım.

  • Sherlock Holmes The Awakened Launch Trailer



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıFrogwaresyoutube
    Preorder now and get The Sleuth's Attire Cosmetic Set for free! Sherlock Holmes: The Awakened will release on April 11 on PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One & Switch. Sherlock Holmes The Awakened is a Cthulhu meets Sherlock Holmes detective horror adventure. The game acts as a continuation of young Sherlock’s story with Holmes and Watson undertaking their first major case together. An Eldritch god-obsessed cult is making moves in the shadows to bring about a world-altering prophecy and it’s up to the young detective duo to thwart their plans. This is a creative take on what horror-filled and reality-breaking events could have met our heroes at such a crucial point in their lives to go on and shape them into the characters we all know they become. Delve into the trauma and fear that cements their friendship for good and the revelations that break Sherlock’s mind to create the flawed and haunted genius he is destined to be. Originally released in 2006, The Awakened is a full remake and substantial rewrite being rebuilt and redesigned from the ground up to run in Unreal Engine 4. Follow us on social media for more updates: Facebook: https://www.facebook.com/SherlockHolmesGames Twitter: https://twitter.com/SHolmes_Games Instagram: https://www.instagram.com/frogwares/ YouTube: https://www.youtube.com/user/frogwares​ Discord: https://discord.gg/frogwares
    https://www.youtube.com/watch?v=9ehpDZCFtr8
  • Türkçe Altyazı Desteği ile birlikte geliyor!!



    Sherlock Holmes : The Awakened | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.