Şimdi Ara

ALiCE MADNESS RETURNS (PS3 ANA KONU) Korku/Adventure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ALiCE MADNESS RETURNS (PS3 ANA KONU)  Korku/Adventure

Oyunun ismi : Alice: Madness Returns

Yapimci Firma : Electronic Arts

Turu : Adventure Shooter, Third-Person

Cikis tarihi : 2011 ilk ceyregi

Cikacagi platfomlar : PC,PlayStation 3, Xbox 360

ALiCE MADNESS RETURNS (PS3 ANA KONU)  Korku/Adventure

Tokyo Game Show 10'da EA konferansında Alice Madness Returns korku karanlik iceren oyunda McGee'nin açıklamasına göre "Her düşman bir puzzle"oyunda. Tam olarak neyi kastettiğini çok iyi anlamasak da McGee'ye bu sefer güveniyoruz. Alice'in ilk oyundan kalma Vorpal Blade'inin yanında üç yeni silahı olacağını da öğrenmiş olduk: Tea Pot, Hobby Horse ve Pepper Grinder.

Vidyo :http://www.youtube.com/watch?v=CncWer2lphQ&feature=channel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Şubat 2011; 9:29:09 >

• american mcgee's alice çooook güzel bir oyundu... umarım bu da en az onun kadar güzel olur... ayrıca her türlü biblo vs türü şeyini de alırım alice ve kedinin...
  • Ben ilk oyununu oynamadim fakat oyunda karanligin hakim oldugu, ve oyunda "Her düşmanin bir puzzle" oldugu belirtilmis, Eger bu oyuni Alice harikalar diyarinda nekadar korku ogesini icerisinde barindirir bilemem sayet boyle bir sey olursa, cozmemiz gerekicek bir cok puzzle ile birlikde cok sevebilecegim bir oyun ortaya cikabilir. Oyun icinde puzzle larin olmasi sevindirici. Umarim oyun ici dinamikleri oynanis ve korku ogeside iyi olur. Ozaman tam dusundugum gibi bir oyun olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 23 Eylül 2010; 14:22:45 >

• Bulmacaları abartırlarsa oyun çok bunaltıcı olur
  • Adventure iyidir, fakat dedigin gibi cok uc noktada olmasini kimse istemez. Ayar cekerler umarim. Bekleyip gorelim. ilk oyun ici bir vidyo gelse yeter. Ozaman karar vermek daha kolay olur.
  • Alice Harikalar Diyarında adlı çocuk romanının oyunu olan American McGee's Alice 2000 yılında piyasaya çıkmıştı. Oyun roman ile paralel ilerlemiyor ve var olan evreni oldukça korkunç gösteriyordu. Dillerde farklı bir tad bırakan oyun zamanında oldukça sevilmişti.Aradan geçen 10 yılın ardından yine Alice ile buluşacağımızı bilmek bizi oldukça sevindirdi. Alice Madness Returns, ilk oyundaki dönemin 10 yıl sonrasını konu ediniyor. İlk oyundaki karanlık ve korkunç atmosferin Alice Madness Returns ile devam edecek olması oldukça sevindirici.

Kaynak :http://www.beyazgazete.com/video/2010/07/21/alice-madness-returns-trailer.html

Demekki ilk oyunda 10 sene one guzel olduguna deyinilmis. Korku ogesinide barindiriyormus. Bu duruma cok sevindim. Boyle korku ogesini icinde barindiran ,bulmacalar cozebilecegimiz oyunlarin eksikligi malum . insallah bu acigi azda olsa kapatabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :Sephiroth: kardesim kusura bakma gormemisim. Adminlerden ric etsek bu baslik altindaki butun mesajlari asagidaki basliga ekliyebilirlermi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41462971/mpage_1/f_/key_Alice%2CMadness//tm.htm#41462971
  • Harika bir atmosfere sahip olacak gibi.
  • İlk oyunu zamanında GamePro dergisinde görmüştüm ama oynamak kısmet olmadı belkide ilgimi çekmedi o zamanlar ama şimdi yeni çıkacak olan oyunda ilgimi çekmedi. Sorun bende sanırım. :)
  • Oyun hikayeyle paralel gitmeyecek bu baglamda daha cok korku ogesi ve iyi islenmis senaryonun yanindabu tip oyunlara cok yakisan vaz gecilmez bulmacalar ile iyi bir oynanis, kolay konturollerle ortaya etkileyici bir sonuc cikabilir. Umitliyim.
  • Atmosferi enteresan gözüküyor . dmc 4 ' ü andırdı
  • Cikis tarihi kesin olmamakla birlikte 2011 ilk ceyregi deniliyor. Dun yayinlanan bir vidyo daha gelmis ben ps3 den izliyemedim henuz hemen paylasayim.
    http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-alice-madness/705062
  • İlk oyun American Mcgee'nin oynadığım ilk oyunuydu. Bu herifte iyi fikirler var ama hep bir yerde bocalıyor ve klasik oyunlar yaratamıyor. Tim Burton'ın oyun yapımcısı versiyonu gibi birşey, daha sonrasında Mcgee birçok psikopat oyun daha çıkardı ama onlar da çok tutmadı.

İlk oyunu bitirmiştim ve o zamana göre çok farklı bir oyundu, fena değildi diye hatırlıyorum. Bu oyunda kaliteli adamlarla beraber çalışabilirse ortaya güzel birşey çıkabilir.
  • Sanırım 2011 deki en çok beklediğim oyun diyebilirim ilk oyununun bir fanı olarak

Not: Görünce aklıma geldi. Şu ilk oyunu bir daha bitireyim bari. Kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 24 Eylül 2010; 2:14:17 >
  • ilk oyununda seveni bayagi var galiba. insallah ikinciside iyi olur. Piyasada dogru duzgun korku ogesi barindiran action adventur malesefki yok. Gelsinde oynuyalim.
  • mantar yiyip beyaz tavşanı kovalamadıktan sonra neyleyim ben alice'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 16 Şubat 2011; 10:03:10 >
  • Bazi seyler oldugu gibi kalmali,bu ne simdi?Korku öğesi barındıran oyunlarda, son yillarda sıkca kullanilan küçük kiz imaji olsun diye yapilmis sacma bir oyun olucak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Bazi seyler oldugu gibi kalmali,bu ne simdi?Korku öğesi barındıran oyunlarda, son yillarda sıkca kullanilan küçük kiz imaji olsun diye yapilmis sacma bir oyun olucak bence.

Hocam ilk oyunu oynadın mı?Fırsatın olursa bir oyna derim. Atmosfer, karakter tasarımları, mekan tasarımları, yaratıklar ,hikaye normal insanların elinden çıkmış olamaz diyeceksin , kendini oyuna kaptırıp oynarsan.

Not: Ufak kız olayı yok. Alice bu hikayede yaklaşık 25-30 yaşları arasında.

Not 2: Orjinal Alice Harikalar Diyarı'nda ve 2. kitap olan Ayna'nın Arkası'nda isimli kitapları dikkatli okursanız normal ve ayık kafa ile yazılmamış olduğunu göreceksiniz.

Not 3: Bu sene benim en çok beklediğim oyun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 16 Şubat 2011; 10:16:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.