Şimdi Ara

Ötv zamlarina kimse neden tepki gostermiyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gerçekler çok canını acıtmış olacak ki saldıracak yer arıyorsun çakma sicil numaranı vergi levhanı falan da at gazeteye ilan vereyim 0 maliye bilgisi ile hava atan, iftirayı daha idrak edemeyen at gözlüğünü seven kendini yüksek sanan birisini ifşa edelim Madem liseli dedin evdeki yüksek lisans diplomamı adresini ver göndereyim bi dene tadı güzelse bende yiyeyim Çakma eleştiricisisin.Sırf Ak partiyi savunduğumu düşündüğün için eleştirimsi saldırılarda bulundun. Bil bakalım kör cahil olup ülkeye en çok zararı olan kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omeryilmaz035 O kullanıcısına yanıt
    Hangi gercekler?Liseli kardesim o kadar yazmissin, bak yine bilgi kirintisi bile yok yazinda.Yazilarin zor gecen ergenliginin disavurumundan ibaret. Kusura bakma ama liseli olmasan bile liseli gibi davraniyorsun.

Sistemden bahaediyorum, ama zerre kadar bilgin olmadigi icin bir sey yazamiyorsun. Ancak hakaret edersin, cahillik zor is. Tabi vergi odemeden sistemi bilmenide beklemiyordum. Ayrica avukat olmami kabul edememeninde sebebinini uyduruk bir bolumden mezun olman oldugunu tahmin ediyorum.

Sen inanmamaya devam et bende vergimi odemeye. Ben maliye hakkinda cok fazla bir bilgim var bile demedim, bunu bilmek icin maliye bilgisine de ihtiyac yok. Dedigim gibi cakma vergi numarasi falan degil, sana plaketi gonderecegim, ama yemiyor iste. Lutfen git ergenligini baska yerlerde yasa.Ulkeye senden cok daha fazla yararim oldugu kesin. Zira siz vatan sevdalilarinin konu para olunca bir anda sevdasi kayboluyor. Kendi parani kazaninca konusalim bunlari tekrar. Neyse it urur, kervan yurur.

Edit:2014 eylulde 3. Sinifa baslayip 3 sene icinde yuksek lisansi bitirmis olmanda ayri etkileyici, onu da tezsiz mi yaptin yoksa? Tezsize bile yetmiyor zaman ama iste yedik hadi. Yuksek lisans yalaninda boylece curumus oldu. Yapacagin yuksekte 5 para etmez orasi ayri ama.Issiz hayat zordur eminim, o yuzden bu kadar kabullenemiyorsun dediklerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 26 Nisan 2017; 23:44:15 >

• Yazını okumaya tenezzül bile etmiyorum çünkü 7 8 ay gördüğün vergi hukukundan yola çıkarak saçma sapan senin söyleminle "liseli ergen" gibi sidik yarıştırmaya kalkışıyorsun. (kaldı ki hakaret eden sensin yandaş, cahil vs) Yok ben avukatım yok 8. Sırada vergi verdim bla bla bla. Kimsenin umrumda değilsin ki gelmiş sırf siyasi görüşün yüzünden olayı çarpıtarak yorum yapıyorsun. Önceki yazılarımda yazdığım gibi olaya siyasi görüşümle yorum yapmadan sen ilk olarak siyasi görüşün ile yorum yaptın ve konuyu amacından uzaklaştırdın. Dolaylı vergilerin yüksek olması dolaysızın istenilen verimi vermemesinden ötürü olduğunu bunu engellemek için de yasa ile değil davranış kalıbı haline gelmesi gerektiğini ifade ettim. Gel gör ki hemen bana karşı sen cahil, sen yandaş, sen ergen...Hukuk mezunu olduğunu idda ediyorsan ona göre davran etik dersini CC ile geçtin sanırım

Olaya siyasal açıdan bakacak kadar kalitesiz bir eğitim almadım o yüzden muhattap bile olma benle çünkü çok komik saçma şeyler söylüyorsun ve ben kendimi gülmekten alıkoyamıyorum

Mevlana güzel demiş "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına."

Edit:forum giriş tarihim ile yüksek lisansımı karşılaştıracak kadar sahte gazeteci kimliğin ile başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryilmaz035 -- 27 Nisan 2017; 0:29:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryilmaz035

Yazını okumaya tenezzül bile etmiyorum çünkü 7 8 ay gördüğün vergi hukukundan yola çıkarak saçma sapan senin söyleminle "liseli ergen" gibi sidik yarıştırmaya kalkışıyorsun. (kaldı ki hakaret eden sensin yandaş, cahil vs) Yok ben avukatım yok 8. Sırada vergi verdim bla bla bla. Kimsenin umrumda değilsin ki gelmiş sırf siyasi görüşün yüzünden olayı çarpıtarak yorum yapıyorsun. Önceki yazılarımda yazdığım gibi olaya siyasi görüşümle yorum yapmadan sen ilk olarak siyasi görüşün ile yorum yaptın ve konuyu amacından uzaklaştırdın. Dolaylı vergilerin yüksek olması dolaysızın istenilen verimi vermemesinden ötürü olduğunu bunu engellemek için de yasa ile değil davranış kalıbı haline gelmesi gerektiğini ifade ettim. Gel gör ki hemen bana karşı sen cahil, sen yandaş, sen ergen...Hukuk mezunu olduğunu idda ediyorsan ona göre davran etik dersini CC ile geçtin sanırım

Olaya siyasal açıdan bakacak kadar kalitesiz bir eğitim almadım o yüzden muhattap bile olma benle çünkü çok komik saçma şeyler söylüyorsun ve ben kendimi gülmekten alıkoyamıyorum

Mevlana güzel demiş "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına."

Edit:forum giriş tarihim ile yüksek lisansımı karşılaştıracak kadar sahte gazeteci kimliğin ile başarılar

Şu an gülmediğine o kadar eminim ki.Ben olaya siyasal açıdan bakmıyorum, fikirlerimiz yarışsın isterdim, ama görüyorum ki sende yok.Denetim olmadan kimse vergi vermez diyorum, serbest piyasayı bilmediğin için atıp, tutuyorsun.Artık zavallılığını daha nasıl ortaya koyabilirim bilmiyorum. Yani forum giriş tarihin ile üniversite kaçıncı yılda olduğunu hesapladığımı nasıl düşünebildin? Bir çocuk aklının ürünü adeta. Bu resim senin nasıl bir yalan içinde olduğunu anlatmaya yeter herhalde.1 Ağustos 2014 tarihli mesajın, "Arkadaşlar bu sene 3. sınıfa başlayacağım..."
    Ötv zamlarina kimse neden tepki gostermiyor?

Hala yalan söylemeye devam edecek misin? Bölümün gerçekten kaliteymiş ama. Hala yüzün var mı yazmaya? Acaba okulu bile bitirdin mi merak konusu. Hayatında vergi vermemiş insanların atıp tutması böyle bir şey işte. Senin gibi içi boş insanlar böyle yalanlara ihtiyaç duyuyor maalesef. Forum ortamı da buna çok müsait tabi. Açıkçası o bölümden yapacağın yüksek lisansın da çok fazla katkısı olmaz zaten. Cahil lafının üzerine "yalancıyı" da ekleyerek sana iade ediyorum.İnşallah bu aşağılık psikolojisinden kurtulur ve hayatınla, eğitiminle ilgili yalan söylemeyi bırakırsın. Senin gibi bir yalancı mı bana etik öğretecekmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Nisan 2017; 0:54:43 >

• Olaya tam siyasal olarak bakıyorsun çünkü bana, bana olmasa bile bir kesime "yandaş" yakıştırması yaptın ki bunun chp, hdp, tkp vb partilerin Ak Partiyi kast ettiklerini tüm Türkiye biliyor.Ne yazdığın ortada sert söylemlerinin altında ne olduğunu herkes anlayabilir. İlk mesajında beni anlamamak için direteceğin belliydi çünkü olayı buralara kadar sen taşıdın. Ben konu sahibi ile gayet güzel yazıştım bitirdim. Sen ordan çıkıp vay öyle mi vay 15 yıldır düzelmedi yazdın. Demek ki tarafsız yorumların yok siyasal cevap vererek kendine 3 4 kişi arıyorsun egonu tatmin etmeye çalışan bir birey olduğunu kanıtlıyor.

Bahsettiğin konuyu açan arkadaşım Gazi Üniversitesinden mezun oldu ve kendisi kpssden 93 aldı. Kendisi şu an Dışişleri Bakanlığında çalışmalar yapan ders delisi birisidir. Onla beni ilgilendirmek ancak senin gibi bir bireyin işi olabilir çünkü devlet memuru olacak kadar sağlam bir bünyem yok. Gelirsin İzmire sana yaptığımız evlerden birisini satayım. İçinde oturur Dh a yorum yaparsın Ukala ukala cevaplar yazıp, vay böyle konu açmışsın diyecek kadar işsiz olduğuna göre avukatlığında işler durgun anlaşılan Ben yazsam da sen anlamayacaksın nasılsa malum Avukatsın ya çok zekisin biz cahiliz agam Gene bekleriz...

• omeryilmaz035 O kullanıcısına yanıt
    Hangi kurumlarin avukatligini yaptigimi bilsen nutkun tutulur.Son mesajinla zaten bitisi kendin yapmissin. Artik iyice ne diyecegini sasirdin, simdide ev satmaya mi basladin? Arkadasin senin hesabindan mesajlar atiyor oldu falan filan. Daha ne kadar kucuk dusureceksin kendini? Seni zavalliliginla basbasa birakiyorum, ben yalanci dedim, ama sen sizofren ciktin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Nisan 2017; 1:12:47 >
  • Bravo sayın avukat siz bir numarasınız. Egonu tatmin ettiysen yatacağım şantiye vs geziyoruz biz hani sizin gibi para kazanma şansımız olmuyor. Kendim maliye mezunuyum genel kültür olarak kaldı bana Üniversite ve bu tarz smmm gibi işleri etik bulamadığım için yapmıyorum bu senin içine dert olduysa bilmiyorum. Birazdan dersin kaç para vergi veriyorsun şaşırmayacağım :) Küçük düşen varsa ona buna laf sokmaya çalışan, hakaret edip etmedim diyen sensin. Zor iş bu avukatlık zor

Forumda çok kişiyi rezil ettim, ama senin kadar kendisini düşürenini görmedim. Acilen psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Bu mesajı da arkadaşın atmıştır, değil mi 8 aylık üniversite mezunu? Aa bölümde 2014'deki mesajla aynı, şansa bak sen. Daha ne kadar rezil edeyim seni?
    Ötv zamlarina kimse neden tepki gostermiyor?

Hala maliye mezunuyum hikayeleri. Nasıl bir yalancısın sen?

• Edit yapıp hangi kurumun avukatıyım sen biliyor musun moduna girdiğine göre sen olmuşsun he kardeşim hee sen iyisin hakarette etmedin siyasal da konuşamadın

Dediğim gibi acilen o aşağılık psikolojisinden kurtulman gerek.Yüzsüzlüğün son noktalarına geldin artık, ama bunu şizofrenliğine veriyorum, hayalin maliye mezunu ve müteahhit olmaktı anladığım kadarıyla. Ama maalesef gerçeklerden kaçamıyor insan.Ötv zamlarina kimse neden tepki gostermiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Nisan 2017; 1:18:5 >
  • Bunun konuyla ne alakası var? Maliye ana bölüm kamu yönetimini de çift ana dal olarak yaptım alttan dersim var diye sorma mezun olmam seni niye bu kadar bir şey aramaya itiyor? Ben sana söyleyeyim çünkü haksızsın ve bana saldırmak için yer arıyorsun sonra da ben öyleyim böyle diyorsun harbiden sıkıntısı olan varsa sensin. Devam et sen uğraş uğraş hatta AÖF adalet okudum onuda buraya yazıyorum işine lazım olursa kullan

8 ay önce mezun olup yüksek lisansı bitirdin bir de değil mi? Evime gönderiyordun ya diplomayı, çakma müteahhit seni. Şimdi nasıl bir yalanla devam edeceksin merak ediyorum. Yalanlarından gözlerim kanadı burada. Haksız olduğum bir konu yok, sen işsiz evinde oturup serbest piyasa hakkında atıp tutuyorsun ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Nisan 2017; 1:23:1 >
  • Çift ana dal nedir iibf de nasıl olur Üniversitelerin inisiyatiflerini öğren ondan sonra yorum yap. 2017 ygs puanımı da atayım mı? Ege Radyo televizyon düşünüyorum sevdiğim bir meslek dalı hakkında bilgi sahibi olacağım gelirsin belki benimle? Mikro makro iktisat hakkında olmayan bilgi ile ağzına serbest piyasa kavramını alıyorsun sonra sidik yarışına devam :)

Yok sen bana 8 ayda yüksek lisansın nasıl bitirildiğini anlat, o yeter. Çift anadal yapıp, asıl bölümünü söylemeyeni de ilk defa görüyorum. Hala nasıl konuşmaya yüzün var, sen nasıl bir yalancısın? Tekrar söylüyorum, acilen bir psikolog ile görüşmeye başla.
    Sinirim falan yok, senin gibi hayatta hiç bir şey başaramamış tiplerle uğraşmak hoşuma gidiyor sadece. Çift anadal yapmadığın gerçeği bir yana, çift anadal yaptım diyerek salladığın 2 bölüm 1 hukuk etmiyor. 8 ayda yüksek lisansı nasıl bitirdiğini anlatsana sen biraz? Her söylediğime bir yalan uydurdun, yüksek lisansla ilgili kısmı heyecanla bekliyorum. Konuştur bakalım yaratıcılığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 27 Nisan 2017; 1:28:10 >
  • Kamudan mezun oluşum o tarih Maliye yüksek lisansım onunla ilgili bir durum mu zannediyorsun? İkisi farklı bölüm yüksek lisans yapmak için mezun olman gerekmiyor diğerinden. Sen daha bunu anlamamışsın gelmiş laf sokmaya çalışıyorsun hala. Maliyem zaten iyi kamuda maliye bölümüne en yakın bölümdür ve Olayların siyasal arka yüzünü görmek çok önemli. Bu tamamen kişisel zevkim olanca siyaset ve tarih bilimlerine olan ilgimdir.Senin gibi Kurumların avukatıyım 8. Vergi veriyorum diyerek hava atmıyorum bu sana zor geldi bir insan nasıl hava atmaz onda olsa gerek. Psikolojik sorunu olanın da ben olduğumu biliyorum ki hala seninle konuşuyorum baksana kaç saattir sen haklısın kardeşim tamamen ben yalan söylüyorum sen 10 numara adamsın sen haklısın sen çok güzel Avukatsın Egoya sahip çıkalım

• Tepki gosteren fitneci,fesatci, fötö cudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. SOKRATES
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.