Şimdi Ara

ÖTV Togg'u vurdu! Togg T10X zamlı fiyatları resmen açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
2
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık günah.. Matrah güncellemesi ve zam tamam, hatta gerekliydi 20 aydır aynı fiyata satılan araç için.. Ama ötv’ye %150 zam neden? Tam da önuargılar ve tabular yıkılmaya başlamış ve fosil yakıt tüketimi azalacakken..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/bakanliktan-otv-aciklamasi-cari-acigin-azaltilmasi-icin-yapildi--161779652

birgun.net
    Yap-işlet-bütçeyi tarumar et: Müteahhitlere 230,2 milyar TL
    https://www.birgun.net/haber/yap-islet-butceyi-tarumar-et-muteahhitlere-230-2-milyar-tl-642653

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine Togg parasını hazırladım, yine ...

Çok da derdim artık. Bir yönetim kendi malına bu kadar düşman olmaz. Muhalefet korkar, şunu yapmazdı yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGG'un 1.5 seneden fazladır zam yapmamış olduğunu bir hatırlamak lazım, aslında zammın çok geciktiğini de söylemek lazım, fakat TOGG yönetimi ne paket belirleme nede diğer konularda çok kötü yönetim sergilediği gibi kendi kendilerine ölümcül bir darbe vurmuş gibi oldular.

Bu şartlar altında TOGG'un gidişatını iyi görmüyorum araştırılması lazım.

ilk zamanlar gizliden içeriden kötü işler yapıyorlar diyordum fakat 1 yıldır gördüğüm kadarıyla çekinilmeden alenen satış yapmaması batması için çalışılan bir TOGG durumu var, yöneticilerin satış yaptırıcı tek bir hamlesi yok.. Devletin de bu noktada kilitlendiğini mevzuyu çözemediğini görmek sinir bozucu, çözmek için orada duruyorlar.... ÖTV yine olsun da ilk aracını alacak olana yada uzun süre kullanacak satmama şartıyla vb şeyler adı altında bir kampanya duyurun, memleket benzini üretemiyor ama en azından elektrik üretiyoruz, bunca yasaklama gibisinden zorlaştırma neyin nesi...

son olarak düne kadar TOGG'a atıp tutanlar mal bulmuş mağripli gibi taşlıyorlar, TOGG'cu olmuşlar güya da maksatları hamlelere nasıl tepki vereceklerini anlamak zor değil..

• juniperion kullanıcısına yanıt
    Ben motoru diyorum , PİLİ diyorum .Togg altindaki lastik LASSA sen yerli zannedersin fakat Lassa Bridgestone ' PATENT ödüyor. Tank palet fabrikası satıldı Altay tankı yapilacakti 50 milyon dolar gibi komik çerez parasına ( OSIMHEN için Cinbom 75 milyon Euro bonsevis ödüyor )Şimdi Tankın motoru güney kore den alınacakmış, KAAN dedin prototip uçak yaptın motoru Amerikan general motor .Elektrikli traktör den bahsetmiyorum bile . Ürettiğin aletin motoru senin olacak .Algiyla kandırmaya yalanla bir yere varamazsın. Ayrıca ben siyaset yapmıyorum sadece doğruları görüp yazıyorum . Faiz haramsa haramdır mesela ! Seçim öncesi NAS vardı faiz haramdı ! Seçimden sonra İngiliz Mehmet geldi bakan yapıldı faiz 50 yerli çıktı ! Demekki senin dini inancın duruma göre değişiyormuş . Bunun hesap günü var sırat köprüsü var öyle A haber ama öyle diyordu diye kurtulamazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ÖTV Togg'u vurdu! Togg T10X zamlı fiyatları resmen açıklandı
    ÖTV Togg'u vurdu! Togg T10X zamlı fiyatları resmen açıklandıhalk tv
    TOGG fabrikasında kriz: 200 işçinin işten çıkarıldığı iddia edildi
    https://halktv.com.tr/gundem/togg-fabrikasinda-kriz-200-iscinin-isten-cikarildigi-iddia-edildi-959959h

ÖTV Togg'u vurdu! Togg T10X zamlı fiyatları resmen açıklandıwww.sozcu.com.tr
    TOGG fabrikasında işten çıkarma iddiası - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/togg-fabrikasinda-isten-cikarma-iddiasi-p201952

• Yerli malı olduğu falan yok parçalar yabancı yoksa bu kadar pahalı yerli malı mı olur

Trajikomik ifadesi bile yeterince tanımlayamıyor geldiğimiz şu son noktayı...

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • vatana millete hayırlı olsun...

Ben soru sordum,soruya ek yapıyorum

Bosch motor çin batarya olan başka ülkeye ait marka model paylaşacağım

Seçim propagandası vergiler çarçur ediliyor yazacak misin?

Ucuz olacak, arıza çıkartmayacak, sağlam olacak.

Bunları yap peynir ekmek gibi satarsın.

Bi geçmişin deneyimin yok üstüne koyarak ilerle.

Rakipler hep öyle yaptı ve başarılı da oldular.

Kokpit komple ekran ne işime yarayacak benim?

Test sürüşüne gittim akıllı cihaz diye ezberletmişler onu tekrar edip duruyor. Ne akıllısı ne cihazı? Cihaz benim telefonumdur bilgisayarımdır. Otomobil benim aracımdır cihazım değil.

SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör...
  • TOGG gözden çıkarıldı

MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
  • en1gma kullanıcısına yanıt

nakliyeci sefer, toggun işten çıkarttığı 200 işçi arasında sen de var mısın?

• dolar bazında altında kalan zam neden fazla oluyor anlamadım. kaç aydır zaten zam yapmadı ne olacaktı clio parasına togg almayı falan mı düşündü herkes. 2300 tl golf 8 veriyorlar allah aşkına. zam çok fazla ama piyasada bu

Orijinalden alıntı: 2jz1993

dolar bazında altında kalan zam neden fazla oluyor anlamadım. kaç aydır zaten zam yapmadı ne olacaktı clio parasına togg almayı falan mı düşündü herkes. 2300 tl golf 8 veriyorlar allah aşkına. zam çok fazla ama piyasada bu
    Zam savunani ilk defa görüyorum . Bir de düşünerek bunları yaziyorsan daha acı eğitimin durumu . O kadar teşvik verildi , 2 yıllık yerli markayı yılların guvenilir alman fiyatlariyla mi karsilastiracaksin. Çindeki fiyat politikasina bak bakalim yerliler için . Yani bu zamla toggun bitirilmesini net gördük . Tesla 2.2 milyon onu neden karsilastirmadin ? Komiksiniz gerçekten ya .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.