Şimdi Ara

ÖTV Togg'u vurdu! Togg T10X zamlı fiyatları resmen açıklandı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
2
Favori
14.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arama kısmında1234rambo(o da senin gibi troll ama oktroll)diye arat oradan bulabilirsin. 👍 😘

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108

****************************************************************************
  • texjrwillerjr kullanıcısına yanıt
    bunumu anladın sadece ordan harbiden bu kadar mı düz düşüncedesin bu gereksiz fabrikaları feda etmek yerine kendi malını feda ediyosun etsin umrumda değil ama benim yada başkasının 1 yılda biriktirebileceği para bir anda çöp oldu neden toyota çöp hibritlerini satabilsin diye benim buna tepki koymam kimi neden rahatsız ediyo anlamadım toyota fiat reno toyota yüzünden byd bunlar ülkemde elektrikli araba satılmasın diye bi gayret içindelerdi başardılar kim zarar gördü bu olaydan

• madbad M kullanıcısına yanıt

kusura bakma da otomobil konusunda bu kadar hassas olmaya gerek yok, senin benin rüyamda göremeyeceğimiz meblağ 800 milyon tl iki yıl önce malum şirketler gurubunun vergi borcundan silindi. bu ülkede böyle o kadar çok şey oluyorki otomobil için hiç üzülemem. kaldı ki herkesin evindeki işyerindeki kullandığı herşey yabancıyken yerli otomobil konusunda bu kadar hassasiyet göstermek de ayrı bir konu. o fiat-reno-toyota sayesinde kaç aile ekmek yiyor bu ülkede bir de onu düşün.

Orijinalden alıntı: en1gma

Togg konusunda forumdaki neofaşist şarlatanlarla en çok mücadele eden üyeyim diyebilirim ,çoğu topuklayip kaçtı benim olduğum konulardan

Yine söylüyorum ülkede yerli bir otomobil varsa,ve bu otomobil desteklenecekse,fabrika sözü verip daha çivi çakmamiş Çinliden daha pahalıya togg O LA MAZ.

fiyat konusunda lütfen togg a laf ettirmem ama yuzde 25 vergi fazla .yok öyle 33 bin dolara c segment suv elektirikli byd yi 500 bin karla arac satarken böyle gömmediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.