Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.113
Cevap
359
Favori
899.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • War mı bi gelişme arkadaşlar kampanya ile ilgili. Geri dönüş yok mu.
  • ÖTV muafiyetli teklif alan var mı? Nedir son durumşar? Bir yerden DS7 Crossback ötv muafiyetli 155 bin tl ye alınabiliyormuş diye duydum ama?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StByErdeM

    Hocam limit 247 bin tl oldu, BMW de 3.20d leri 247 ye çekip ötv indirimli verdi. Vasi kararı vs bizim talebimiz değil hocam devletin kendi mevzuatı mecbur uğraşıyoruz. Keşke dediğiniz gibi vekaletle olsaydı bu iş
    valla ulke olarak almanlara çalışıyoruz passat polo focus golf bmw mercedes.. Taksiler... şirkete gider yazanlar, engellı vs herkes ucuza alıyor vatandaşta normalfiyata alamayınca herkesın nasıl aldıgını merak edıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

    Vasi kararı gerektiren durumlarda hakim karışır. Alırken de, satarken de.
    son derece sacma. Devlet 247 bın tl sınır koyuyor hakımde bu araba luks diyip ızın vermıyor. Bu akdar fazla yanlış yasa var herkes nıtelıklı dolandırıcı olmus artık devletı kullanarak mıllet dısarda dolandırıcılık yapıyor. Hakımler engellı arabayla ugrasacaklarına ulkenın yasasındakı acıkları kapamaya ugrassalar kımse engellı aracı indirimi bile olmasın umursamaz yeterkı ulkede hak hukuk bellı sevıyelere getırılsın ama nerde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    devlet konusunda hakkınız var kabul ediyorum. bu yasanın gözden geçirilmesi lazım. ancak suistimal edeni de yukarıda allah görüyor. ne güzel be, ben 200 bin lira ödeyeyim x aracına, arkadaşım babası engelli diyerek (-ki babası arabaya bile oturmayacak aracı kendisine alıyor paşam) 100 bin liraya alsın. sorumlu devlet diye bunu bilerek yapmak ahlaksızlıktır.

    Alıntıları Göster
    bunlara kadar bu ulkede ugrasacak cok sey var bırakta adam istedigi arabaya bınsın saglık gerı gelmez ama belkı biraz moral olur. O para buyuk bir para degil bu ulkedekı dolandırıcılar hırsızlar gunde o kadar para kazanıyor çogu, mv cocuklarının aylık harclıgı o kadar bkz instagramda hergun ayrı barda locadalar onalrı konusalım buyrun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirrüs

    Arkadaşlar merhaba

    Bugün ayaküstü Opel bayisine uğradım. Elindeki 2 İnsignia ve 1 Grandland X’i insanların raporları olduğu halde hakimlerin kararları yüzünden satamadığını dile getirdi. Bu iki aracı lüks olarak gören hakim alınmasına izin vermemiş. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Yaz kızım gereği düşünüldü
    Tok kapı sesi olmadığı için uygun görülmemiştir yumuşak göğüste kıvamında değil

    Komedi cumhuriyeti olduk resmen. Taksicilerede luks diye otv vermeselerdı keske yılda 50 bın km yapan adam daha ilk ay saga sola surtmekten arabaları komple boyalı hale getirdiler malum ulkemız yollarıdnda yazık gunah ya
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    nerde ds7 bu fiyata?
  • Arkadaşlar yoğunluktan bir süredir giriş yapamıyordum. Geçen ay ÖTV indirimi ile araç aldık sonunda.

    Peugeot 5008
    2019 Model 1.5 Dizel EAT8 8 ileri şanzıman

    Allure Selection diye bir kaç donanım kısılmış yeni bir paket gelmişti. Donanım kısılmış dediğime bakmayın sadece ön kameranın bağlı olduğu şeyler yok. Hafızalı ısıtmalı koltuklardan cam tavana, kayar ledlere kadar vs herşey var arabada. 20 Nisan tarihinde Ankara'dan 154 bin tl ye aldık. Ellerine 2 araç geliyodu aynı gün ikiside satıldı zaten. Ara ara yoklayabilirsiniz bence. Biz bayilere sora sora bulduk daha gemideyken aldık. Tek tük geliyo daha duyurmadan satılıyo demişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo

    bana çok samimi gelmiyor hastaneye götürüp getirmek için bmw almaya ne gerek var
    Adama arabayı bedava vermiyorlar.Devletin bize sapladığı vergiyi sadece muaf tutuyorlar.Bize saplanıyor diye saplanmayan görünce niye hemen laf ediyorsunuz anlamış değilim.

    Herkes engelleyi adayıdır.Engelli insanların hayatı o kadar zor ki ona bakanların da aynı şekilde zor.Amaç sadece hastaneye götürmek değil keyifli zaman geçirtmek kafalarındaki sorunları belki bir nebze araba ile atmak İnsanlar en azından iyi bir arabaya binsin allah aşkına bunda mı gözünüz var

    ---
    Konuyu saptırmayalım konu amacından çıkmasın.Konuyu açan arkadaşlardan özür dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 27 Mayıs 2019; 14:35:35 >
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güzel fiyata almışssınız
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben 3008 düşmez diye bakmıyordum siz 5008 denk getirmişsiniz.
  • Teşekkürler daha iyisi sizlere inşallah.

    Valla ister inanın ister inanmayın ama 5008 bulma ihtimailinz 3008 bulma ihtimalinizden fazla. 3008 piyasada tuttuğu için aldı başını gitti. Hiç taviz vermiyolar onda. Ankara Göral a iyi araçlar denk geliyo. Ara ara yoklayın bence. 5008 ötv indirimine uygun ara ara getiriyolardır onlar eminim.
  • para tuzagı arkadaslar iticari arac alın gecın hem ınıp bınmesıde kolay
  • Şuan ki 247,000TL limiti ile artan döviz kuru nedeniyle otomatik güzel bir araba seçeneği doğru düzgün kalmadı. Limitin artırılması gerekiyor.

    Bunun için de engelli ailelerin e devlet üzerinden cimer'e girip şikayet değil ( istek ) butonu ile maliye bakanlığına yazalım arkadaşlar.
  • son durum nedir acaba güncel olarak nereden takip edebilirim? opel astra alınabilir mi?birde hali hazırda suan ötv indirimi var ocak ayına kadar, engelli indirimi hala gecerli mi? polis baskası kullandıgında işlem yapıyor mu? engelli kişinin sizi yazdırması lazım falan gibi bişeyler okudum ama..
  • Arkadaşlar bence üst sınırdan şuan alınması en mantıklı araç Mercedes A sedan.
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Muafiyet sınırındaki a sedanı kolay kolay bulamayız bence metalik boya ekleyince 249 k oluyor diğer opsiyonları saymadım bile.
  • Bir sorum olacak. Aynı engelli üstüne 5 sene sonra başka bir otv ındirimli araç alınabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.