Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.833
Cevap
422
Favori
1.051.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda civic elegance eco otomatik için ankaradan ve çevre illerden fiyat alıyorum. Hepsi ağız birliği yapmışcasına 112000 TL den aşağı fiyat söylemiyorlar ve bir kuruşda indirim yapmıyorlar. Varmıdır daha uygun alma şansımız başka biryerlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoğanX D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben bilgi amaçlı sormuştum, benim hurda aracım yok zaten.

• Bir soru daha sorayım arkadaşlar. 90 üstü raporla sadece otomatik araç mı muaf alınabiliyor yoksa manuel de alınabiliyor mu?

• Bildiğim fark etmiyor istediğini alabiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farketmez istediğini alabilirsin... aldıktan sonra MTV muafiyeti içinde işlemleri başlat hemen

• Liste fiyatı 247000 TL ye kadar olan bütün araçları alabilirsiniz. Motor, şanzuman, beygir, kasa hiçbiri etki etmez sadece fiyat limiti vardır.

• Engelli olsamıydım diye bir an düşündüm fiyatları görünce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2 ay önce Hb sitesinde 63 bin liraya satıldı hatta kendi bayileri bile bu fiyattan onlarca araç sattılar şimdi ÖTV indirimli fiyatı 60 bin diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bu gidişle mevcut araç ile yola devam ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Engelli olsamıydım diye bir an düşündüm fiyatları görünce
    Hocam sol ayağımdaki engeli sana vereyim, üzerine de arabayı bedava veririm.Para vermene gerek yok.
    Çok ciddiyim.
    Sağlığınızın kıymetini bilin.25 yaşında engeli olan birey olarak herkesin birer engelli adayı olduğunu çok iyi biliyorum.İnanın üzerine değil ötv indirimi dünyayı verseler koşmayı tercih edersiniz.

Araba fiyatlarına gelecek olursak sağolsun devlet babamızın politakaları.Ötv dediğimiz şey geçici olarak geldi, baktılar oylar düşmedi evire çevire zam yaptılar.
  • Mesajınıza ne desem bilemedim ama çok saçma olmuş o kadar. Keşke çocuğum sağlıklı olsaydıda ben ötv mtv cart curt indirimi almasaydım keşke

• chetyner kullanıcısına yanıt
    Anlık bir düşünceydi sadece kötü amaçlı yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Ekim 2019; 20:55:57 >
  • Kötü amaçlı değildir elbet dediğiniz gibi fiyatları görünce cazip geliyor ama bu raporu olanlar neler yaşıyordur Allah bilir. Rabbim herkesin kendisine, çoluk çocuğuna sağlık sıhhat versin.

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• joof kullanıcısına yanıt
    Devlet işitme ve görme engellileri ötv indirimli araç alımından muaf tutuyor yararlanamıyorlar. Mahkemelere gittiler çok girişimleri oldu ama malesef sonuç alamadılar. Kardeşim doğuştan işitme engelli 30 yaşında bu zamana kadar alabilsem ben alırdım kardeşim adına. engelliler.biz forumda çok başlıklar açılıp tartışıldı ama malesef sonuç çıkmadı. Hatta genel olarak engelliler kdv için de mahkemelere itiraz etmişlerdi ondan da istediklerini alamadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chetyner kullanıcısına yanıt
    Ben, Ağustos ayının başında sordum, 100.000 tl dediler. 2 hafta önce 109.000 tl dediler. şimdi de 112.000 mi diyorlar. gerçekten o paraya değmez. eğer o miktarları düşünüyorsanız, Nissan QQ alın derim. hiç olmazsa, SUV a biniyorum dersiniz. Civic in segmentinde Octavia en full donanımlı dizel için 120.000 pazarlık etmeden fiyat verdiler. Pazarlıkla belki 115.000 e düşerlerdi. onu da düşünebilirsiniz. veya Leon bakabilirsiniz. Ama o parayı o arabaya vermeyin derim. yazık çünkü.
    Ben de alacaktım, bu saatten sonra büyük konuşmayım, mümkün değil almam. Biraz para toparlayıp, Tucson veya QQ almaya bakacam.
  • Bende fiyat konusunda çok kararsızım 110 larıda pek geçmek istemiyorum. Elantra ya aklım kayıyor Bi tarftanda. Elantra nın elite paketi liste fiyatı LPG dahil 104 e geliyor. Honda ile herşeyi aynı neredeyse. Pazarlık la biraz daha düşerler gibi. 10000 TL fark var. Çok kararsızım. Birinin bana Bi gaz vermesi lazım.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hurda indirimli fiyatlar kafanızı karıştırabilir. Hurda indirimi hariç en son fiyat ne ise o fiyattan 1.450₺ (plaka ruhsat bandrol masrafları) düşün sonra da %1.50(Ötv) düşün çoktan rakama 300₺ plaka ruhsat masraflarını ekleyin çoktan rakam Ötv siz MTV siz rakam. Hayırlısı olsun. Saygılar.

• Iyi aksamlar Impression passat teklif alan var mı varsa hangi bayii

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tanıdığım görme engellei %90 raporu var araç aldılar eminmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.