< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ötv indirimi gelecek mi gelmeyecek mi

-
-
Meclis ekimde açılır. Martta belediye seçiminden 1 hafta önce onaylanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce bindirim sonra indirim gelir bence. Böylece halkımız indirim olduğunu sanar halbuki aynı fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ötv indirimi geleceği zamana kadar zaten ürünler bir o kadar zamlanır ötv indirimi geldiği gün şuanki fiyatıyla aynı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 14 Ağustos 2023; 19:34:7 >
geldiği zamanki vergisiz hali şu anki vergili halinden ucuz olmayacak yani ne alacaksan al
-
Enflasyon zammıyla maaş almak var hocam.
olm 60k vermek istemiyorum telefona ag. indirim gelse de bindirim yapacaklarından başka telefona mı yönelsek? ya s23 ya da iPhone SE2 bakıcaz gibi
S23 çok iyi bu aradaquote:
Orijinalden alıntı: 3Rayy
olm 60k vermek istemiyorum telefona ag. indirim gelse de bindirim yapacaklarından başka telefona mı yönelsek? ya s23 ya da iPhone SE2 bakıcaz gibi
S23 ne kadara düşer acaba
öyle ama bi iphone olamaz hiçbir zaman. ayrıca ig üzerinde story falan paylaşırken bile sorun çıkarıyor
-
ben hesapladım telefonlara 3te 1i indirim geliyor sadece ötv kalkarsa. samsung özel fiyatlandırma yapıyor trye belki daha değişik bi fiyat çıkar karşımıza
-
Gelse nolcak el altından 100 bin vermeden araç alamıyorsun.
-
s23 te öyle bir sorun yok s21 den beri samsung s serisinde sosyal medya uygulamalarıyla anlaşmalı snap insta facebook hepsinde iphone gibi kendi kamerasını kullanıyor ultra geniş açı vs bile geçiyor
-
onu büyük oranda çözdüler kanka s22 var bende öyle eski modellerdeki pikselleşme durumu olmuyo artık neredeyse.
-
Gelicek
Ama faydası olmucak şimdiye kıyasla
ÖTV indirimi geldi
mi ?
-
unutun onu
Ya Mart seçiminden hemen önce ya da 2028 seçiminden hemen önce getirirler.
nasıl ya cidden mi? valla hep android kullandık videoda zaten çamura dönüyor da hikayede de baya kötü atıyordu. bunu bi araştırayım sağolasın hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X