|
Merhaba. Senelerdir yaşadığım tuhaf bir sıkıntım var. Uzun süre sabit bir yerde oturduğum zaman belimin bir tık üst, sırtımın ise alt taraflarında kalan geniş bir bölgede ağrı oluşuyor. Bunca senede doktora gitmeme sebebim ağrının bıçak saplanır gibi ani bir ağrı olmaması. Bu da muhtemelen fıtık tarzı bir şey değildir gibi hissettiriyor. Ağrı bir anda gelen bir ağrı degil. Duruma göre değişmekle birlikte oturduktan 30 dakika ile 1.5 saat arasında değişen bir sürede başlayan ve gittikçe artan, oturma süresi arttıkça dayanılmaz hale helen bir agri. Ağrı yıllardır aynı kaldı, ne arttı ne azaldı. Buraya yazma sebebim artık çok rahatsız edici bir hal alması. İnternetten baktığım zaman ise klasik clickbait haber sitelerinin her şeye "fıtık" diyen tuzak haberleri çıkıyor paso. Hiçbir şey bulamadım benim şikayetimi işaret eden. Var mıdır bir fikri olan, benzerini yaşamış olan? Buradan elbet tam teşhis konamaz ama üstünkörü bir şeyler söylenebilir. Bazen 1- 1.5 saat bile sabit otursam aşırı rahatsız edici hale geliyor ağrı. Öyle ki oturmak zorunda olduğum her bir saniye içten içe kivrandiriyor. Böyle olduğunda disaridaysam ayağa kalkip bir esnetme hareketleriyle volta atmak, evdeysem de biraz uzanmak iyi geliyor. Not:ağrı sırtın üst kısımlarında, kürek kemiği kısımlarında falan değil kesinlikle. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum. Sırtın orta ve alt taraflarında mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 22 Mart 2021; 16:26:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı